miliusportos Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Totální degradace značky MG. Po všech stránkách. Ale co už, svět chce být klamán, hejlů mraky.O tom mi něco povídejOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 (upraveno) jj stare dobre MG, to bola ina zabava Upraveno 20. října 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 jj stare dobre MG, to bola ina zabava To jsem měl taky, jen to nebylo MG ale rover 400Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 On 10/18/2023 at 3:15 PM, TLD said: Bluman,jako ze po dalnici do Brna? taky bych nemohl dospat jj, cesta Bratislava - Brno - Praha nakoniec prebehla nezvycajne hladko. A malo to este necakany bonus 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 12 hours ago, bluman said: A malo to este necakany bonus Stopar, ktoreho som bral, ma naoplatku povozil v Prahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 V 18. 10. 2023 v 11:36, Vasa_H napsal: Koncernové auto, bílá kůže, čím čistit? Dnes jsem zkoušel tohle a tady výsledek i když ne vw IMG_0559.heic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Najde se tu nějaký sebemrskač, který vlastní SL500 (R230)? Potřeboval bych pár rad a konzultací, ideálně do SZ. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Sbohem Mercedesi, vitej Mercedesi, aneb vymena sluzebaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Právě teď, MarekSTI napsal: Sbohem Mercedesi, vitej Mercedesi, aneb vymena sluzebaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 (upraveno) Ja ted dva dny jezdil veckem od Mercedesu, diesel, 140kw, ctyrkolka. A musim teda rict ze na to, ze je to auto za skoro dve mega (todle par let stary, 50k najeto), tak me to fakt nemile prekvapilo - je to proste lepsi dodavka, nemuzu si pomoct. Drnca to, odskakuje to, furt to radi a pritom vlastne nejede, kor na dalnici:) Kdyz to srovnam s velkym MPV typu Sharana, je to nesrovnatelne horsi jizda.. o to vic nechapu ze ty klasicky MPV vicemene koncej, se sluou v oku vzpominam na Alhambru, to bylo supr auto. Upraveno 25. října 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 no jo, ale kdyz ty dodavky milujes, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 před 14 hodinami, MarekSTI napsal: Co ten kapacitní volant? Všichni to komplet hejtují. Mám ještě tlačítka (ovládání poslepu) a tydle novinky mě spíše odrazují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 V 26. 10. 2023 v 11:40, tmx napsal: Co ten kapacitní volant? Všichni to komplet hejtují. Mám ještě tlačítka (ovládání poslepu) a tydle novinky mě spíše odrazují... Za mě je úplně OK, žádný problémy, nebo překlikávání neregistruju. Auto zatím úplně super, tak snad mi to vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 V 25. 10. 2023 v 21:15, MarekSTI napsal: Sbohem Mercedesi, vitej Mercedesi, aneb vymena sluzebaku To už je rovnou transplantace, ne jen obměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 1. krok - hotovo Už chyba len auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Pokazde, co se v nem projedu, tak mam chut smazat inzeraty a neprodavat Jenze co z toho, kdyz s nim jezdim minimalne, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Letošní SEMA... Tohle by mě bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 To jo, trochu jak FJ z Fab Rats. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Ja bych ji radsi v origo stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se