zceyee Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: Tak to jsem zvedav, kdy neco podstatneho "umre". Tak to pak dej vedet ;-). To ja s "Mobydickem" uz doklepu do smrti ;-). Hele to auto je nesmrtelny, leda ze bys to rozstrelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 6 hodinami, brownwld napsal: Kolik najeto? 333 333 km, viz foto hore. Resp ted uz asi 334t... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Včera ráno poslední check před odjezdem směr “Kaiserschmarrn”. Ze 7h nakonec 9,5. Už jsme si ale se ženou říkali, že jsme na to asi starý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 23 hours ago, sibirnaya said: 2011 a furt jak mladice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 V 4. 2. 2024 v 9:39, Ajaj napsal: Včera ráno poslední check před odjezdem směr “Kaiserschmarrn”. Ze 7h nakonec 9,5. Už jsme si ale se ženou říkali, že jsme na to asi starý… Tahle nová je docela příjemná i na cestování. Už je z toho takový normální každodenní auto. Soudím ze 4 hodin, co jsem v ní strávil. Jaký to bylo, co se týče komfortu na tu delší cestu? Mně totiž přišla až překvapivě pohodlná. Neni to tak surový jako třeba E92 s osmiválcem a o předchozích ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Úplně v pohodě. Je to teda dost tvrdý (měli jsou souběžně ještě normální touring a to bylo jak přesednout z prosedlýho gauče na železnou židli), ale právě na dálnici ten rozdíl poznáš minimálně. Přesně jak píšeš “auto na běžný provoz”, pokud člověk zapomene teda na spotřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 333 333 km, viz foto hore. Resp ted uz asi 334t...Taky mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 7 hodinami, Ajaj napsal: Úplně v pohodě. Je to teda dost tvrdý (měli jsou souběžně ještě normální touring a to bylo jak přesednout z prosedlýho gauče na železnou židli), ale právě na dálnici ten rozdíl poznáš minimálně. Přesně jak píšeš “auto na běžný provoz”, pokud člověk zapomene teda na spotřebu Co myslíš tou spotřebou? Očekával bych spotřebu okolo 10l což si vezme plus minus každy auto s motorem 250hp+. Já mam M2 f87 a když se jezdí podle limitů tak klidně 7,6l ale od toho to auto neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 todle má 510 koní. Když jsme vyjížděli, tak ukazoval dojezd ještě 260km, ale než jsme těch 750km ujeli, tak jsme ještě 2x museli tankovat. Ale zase je pravda, že nás za celou cestu po dálnici moc aut nepředjelo, vlastně žádný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Jsem trochu petrolhead, v mládí motokára, bugina, vystřídal jsem dost aut, hlavně starších (kvůli penězům i protože mám rád klasiku), měl jsem nějaké starší Porsche, Mercedes, BMW, Škodovky (105, 120, Favorit), kupodivu jsem miloval prastarou Opel Omegu 3000, měl jsem Francouze, Hondu, Fiata 131 Mirafiori, čtvrtou generaci Mondea (skvělé auto a myslím to vážně) atd. Teď jezdím na motorkách, na dovádění je v garáži MX-5 (2003, 37 tisíc km) a na jachtové relaxační cestování GMC Vandura 2500 z roku 1993, cca 270 tisíc km, V8, 5,7 l, o kterém říkám, že je to nejekologičtější auto, protože nepotřebuje skoro žádné díly, jejichž výroba zanechává uhlíkovou stopu. No a pak jezdím služebákem a o tom chci napsat, byť to může být pochopeno jako provokace, protože embéčka tu nejsou příliš v oblibě. Prvního Superba Combi Sport Line (oproti standardu je nižší, nějaká ta estetika zvenku i uvnitř atd.) jsem dostal v roce 2018, nejezdil jen s pravidelným servisem (po 30 tis. km) přes 200 tisíc km a teď ho vystřídal další, tentokrát zvýšený Superb Scout, opět v plné výbavě, který mi vyhovuje ještě víc, protože nehrozí odření nárazníku o vyšší obrubák, líp se vystupuje, má pár vylepšení a jezdí podobně jako ten minulý. 147 kW mi stačí (užívám si na motorce a v Majdě, na služebkách spíš za jízdy pracuji a relaxuji), auto je celkem komfortní, je v něm hodně místa, výbava pokrývá všechny moje požadavky a vlastně k němu nemám až na pár detailů výhrady. DSG maká, adaptivní podvozek či tempomat taky a oceňuji i další elektronické pomocníky, kdysi své nepřátele. Sice se říká, že nová auta jsou pro lidi co nemusí umět moc řídit, což tak do jisté míry je, ale taková je doba, koneckonců, když už za volantem sedí nemehlo, ty věci aspoň trochu chrání ostatní lidi na silnici. A když si promítnu svou řidičskou kariéru, já snad řídím slušně a tohle je třešeň na dortu, bez které se umím obejít, ale proč, když je fakt dobrá a dodá dlouhým cestám pohodu.. Nedávno někdo napsal, že škodovky se nekupují ale fasují. To je sice i můj případ, ale schválně jsem si udělal průzkum, co za nové auto bych si šel koupit za milion a čtvrt s ohledem na cenu, užitnou hodnotu, servis, spolehlivost, komfort, zavazadlový prostor atd. A hele, asi toho Superba, maximálně bych ušetřil pár set tisíc a koupil zánovní kousek z programu Škoda Plus nebo jak se to jmenuje.. A kromě toho ten auťák vypadá jako fakt hustej a dobrodružnej offroad . A netlemte se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Auto za mega a ctvrt a kola jak z fabie junior... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Po sedmi letech a cca 250 t km jsem dostal také nového služebáka. Předchozí OCTAVIA III RS s manuální převodovkou byla asi nejlepší auto, co jsem zatím měl. Teď mám Octavii IV sedan 110 kw Style exclusive (RS mi neprošlo, protože do toho u nás kecají ti, kteří tomu nerozumí a na SC nejezdí ...). Musel jsem jít do automatu, protože manuál je v nabídce Škoda Octavia pouze u motorů do 80kW. Na druhou stranu musím uznat, že ve spojení s bambilionem asistentů dává automatická převodovka větší smysl. Není to zlé, ale v porovnání s předchozím mě dráždí nekvalita materiálu volantu (přitom tam mám provzdušňovaná sedadla ...). Naopak se mi líbí head up display, od kterého jsem nic nečekal. Prosím zkušenější o radu, dá se zobrazit celkový počet km i jinak než vypnutím start/stop? U předchozího modelu stačilo vypnout tempomat, ale to mi teď nefunguje. Upraveno 9. února 2024 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tyvoe ty kola Pekelná specifikace na pohled, ale vlastně je mi to tak jako vnitřně sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Doufám, že si nemyslíte, že ta kola tam jsou originál? To jsou čínský universální jebky nakoupený pro fleet za pár šušňů a draze započítaný do splátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 No to já si nemyslim že jsou originál, vim že s tim spousta leasingovejch škodovek jezdí, ale na týdle konkrétní specifikaci drahýho Superbu je to fakt třešinka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) V 7. 2. 2024 v 14:49, Marty223 napsal: Co myslíš tou spotřebou? Očekával bych spotřebu okolo 10l což si vezme plus minus každy auto s motorem 250hp+. Já mam M2 f87 a když se jezdí podle limitů tak klidně 7,6l ale od toho to auto neni. 15-16l mesto, 13,5l dlhodobý priemer za 2 roky a 27tkm. Holt M4 už nie je žiadna ľahká váha, 1850kilo je o 300 viac, než mala predchádzajúca generácia. Každopádne čo ma štve extrémne, že to auto nemá 90l nádrž. Upraveno 9. února 2024 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 25 minutami, Micey napsal: No to já si nemyslim že jsou originál, vim že s tim spousta leasingovejch škodovek jezdí, ale na týdle konkrétní specifikaci drahýho Superbu je to fakt třešinka:) Tak to, že je to hnusný, to je ještě ten nejmenší problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 1 hodinou, koveras napsal: 15-16l mesto, 13,5l dlhodobý priemer za 2 roky a 27tkm. Holt M4 už nie je žiadna ľahká váha, 1850kilo je o 300 viac, než mala predchádzajúca generácia. Každopádne čo ma štve extrémne, že to auto nemá 90l nádrž. To je furt docela snesitelný na 510koní bych to i toleroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Tak tady bych okamžitě za svoje koupil sadu liťáku a přezul to hned po cestě dom ze salůnu. Tohle bych fakticky nezvládl - promiň. Ač mě to přijde za 1 a čtvrt míče drahý a naopak v té ceně je podle mě plno jiných možností, tak to (s jinýma kolama) vypadá fajn a svoje si to splní a když ti superb sedí, tak není co řešit. Upraveno 9. února 2024 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 56 minutami, exBURN napsal: Tak tady bych okamžitě za svoje koupil sadu liťáku a přezul to hned po cestě dom ze salůnu. Tohle bych fakticky nezvládl - promiň. Ač mě to přijde za 1 a čtvrt míče drahý a naopak v té ceně je podle mě plno jiných možností, tak to (s jinýma kolama) vypadá fajn a svoje si to splní a když ti superb sedí, tak není co řešit. To neni flame, ale dnes nove auto 4x4, automat, kombi za 1.25 co se da sehnat? kolega vedle prodava jetou insignii a z fotek se mi moc libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se