kubson Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Kdyby někdo toužil po Mini, tak má aktuálně Renocar velmi zajímavou nabídku pro studenty, čerstvé absolventy (do 5 let po) a pedagogy. A jelikož jsem se v jednom v pátek svezl, jsem z toho úplně nemocný. Takže místo na něj vydělávat, tak brouzdám a slintám... mini je vysoce návykové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Mini mě taky láká. A vedle již zmíněné akce je i tato: Chcete udělat radost sobě nebo blízkým? Máte chuť na celodenní či víkendový výlet, nebo si chcete jen zpestřit jízdu za povinnostmi či zábavou? Máme pro vás tip na dárek: Půjčíme vám naše MINI na cestu za zážitky. Cena víkendového zapůjčení: pátek 16 h až pondělí 9 h za 1 999 Kč vč. DPH! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Kurňa, když už jsem se rozhodl, že si jedno půjčím, tak je to v Brně Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Kde jsi to nasel? Neco jsem vygooglil, ale cenove uplne nekde jinde... diky Mini mě taky láká. A vedle již zmíněné akce je i tato: Chcete udělat radost sobě nebo blízkým? Máte chuť na celodenní či víkendový výlet, nebo si chcete jen zpestřit jízdu za povinnostmi či zábavou? Máme pro vás tip na dárek: Půjčíme vám naše MINI na cestu za zážitky. Cena víkendového zapůjčení: pátek 16 h až pondělí 9 h za 1 999 Kč vč. DPH! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz/video/772830-nova-skoda-superb-a-zatezovy-test Na jare jsem mrknul na autosalon do Zenevy a slecna od Skodovky prozradila, ze vystavovane modely jsou po serii vystav urcene k sesrotovani. Predpokladam, ze to ale probiha nekde v zazemi fabriky a ne jako v uvedenem odkazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Kdo ještě nenašel tak to zapůjčení je zde. Taky už o tom uvažuju. Ale jak se znám, pak bych na to akorát nemohl přestat myslet a pak bych udělal zas nějakou blbost jako výměnu auta nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz...a-zatezovy-test těžko říct, může to simulovat např. pád na střechu při převrácení... kamarád viděl nějaký takový test v automobilce a tam prý hasiči ze zdeformovaného auta vystříhávali figurínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Kdo ještě nenašel tak to zapůjčení je zde. Taky už o tom uvažuju. Ale jak se znám, pak bych na to akorát nemohl přestat myslet a pak bych udělal zas nějakou blbost jako výměnu auta nebo tak... tak to sem v klidu... 900 do toho auta nedám, ani kdybych ty peníze měl.... to už by muselo být fakt super.... ale akce dobrá... neví někdo bližší info?? kauce, kilometrové omezení, můžu za hranice a který typ se dá půjčit?? na fotce je cooper d... že bych výhledově za ty prachy půjčil kabrio a vzal mladou v létě na vejlet? Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Na jare jsem mrknul na autosalon do Zenevy a slecna od Skodovky prozradila, ze vystavovane modely jsou po serii vystav urcene k sesrotovani. Predpokladam, ze to ale probiha nekde v zazemi fabriky a ne jako v uvedenem odkazu... Slečna asi chtěla být zajímavá, tak trochu plácala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz...a-zatezovy-test Účel té akce asi většině došel, ale doporučuji přečíst diskuzi k videu, zejména příspěvky pána pod napětím jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Účel té akce asi většině došel, ale doporučuji přečíst diskuzi k videu, zejména příspěvky pána pod napětím jsou super Tak ten maník pod napětím je dobře vylízanej, ale zase mě pobavil.....doporučuji...zná pár hasičů a jsou to dobří chlapi...ty vole, to je debil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Novej rodinej vágn je doma... zatím teda velký nadšení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Podle budiku MB??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 MB má jinej font a jiný šipky. Todle je čínský auto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Volvo... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Volvo... ;-)Richtig , V70. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Richtig , V70. nepsal jsi něco o trojkovým bavoráku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 nepsal jsi něco o trojkovým bavoráku?Jojo, ten bude taky (sluzebak). Todle je soukr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Tudy jezdim denne, ale takhle pekne mezi pruhy jako ten polda nelitam.http://www.stream.cz/video/773623-cesti-policiste-a-ostra-honicka-s-motorkaremA ted doufam, ze se toho nechytne nejaky frikulin s kecy na policejni stat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Hm, nejak mi unika, proc ho zacali honit? Ze jel po care? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se