Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Kdyby někdo toužil po Mini, tak má aktuálně Renocar velmi zajímavou nabídku pro studenty, čerstvé absolventy (do 5 let po) a pedagogy. A jelikož jsem se v jednom v pátek svezl, jsem z toho úplně nemocný. Takže místo na něj vydělávat, tak brouzdám a slintám...

mini je vysoce návykové?

c0a0bfacef5511e18e7522000a1c881f_6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mini mě taky láká. A vedle již zmíněné akce je i tato:

Chcete udělat radost sobě nebo blízkým? Máte chuť na celodenní či víkendový výlet, nebo si chcete jen zpestřit jízdu za povinnostmi či zábavou? Máme pro vás tip na dárek:

Půjčíme vám naše MINI na cestu za zážitky.

Cena víkendového zapůjčení: pátek 16 h až pondělí 9 h za 1 999 Kč vč. DPH!

Odkaz ke komentáři

Kde jsi to nasel? Neco jsem vygooglil, ale cenove uplne nekde jinde... diky

Mini mě taky láká. A vedle již zmíněné akce je i tato:

Chcete udělat radost sobě nebo blízkým? Máte chuť na celodenní či víkendový výlet, nebo si chcete jen zpestřit jízdu za povinnostmi či zábavou? Máme pro vás tip na dárek:

Půjčíme vám naše MINI na cestu za zážitky.

Cena víkendového zapůjčení: pátek 16 h až pondělí 9 h za 1 999 Kč vč. DPH!

Odkaz ke komentáři

K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz/video/772830-nova-skoda-superb-a-zatezovy-test

Na jare jsem mrknul na autosalon do Zenevy a slecna od Skodovky prozradila, ze vystavovane modely jsou po serii vystav urcene k sesrotovani. Predpokladam, ze to ale probiha nekde v zazemi fabriky a ne jako v uvedenem odkazu...

Odkaz ke komentáři

K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz...a-zatezovy-test

těžko říct, může to simulovat např. pád na střechu při převrácení... kamarád viděl nějaký takový test v automobilce a tam prý hasiči ze zdeformovaného auta vystříhávali figurínu

Odkaz ke komentáři

Kdo ještě nenašel tak to zapůjčení je zde.

Taky už o tom uvažuju. Ale jak se znám, pak bych na to akorát nemohl přestat myslet a pak bych udělal zas nějakou blbost jako výměnu auta nebo tak... :D

tak to sem v klidu... 900 do toho auta nedám, ani kdybych ty peníze měl.... :D to už by muselo být fakt super.... ale akce dobrá... neví někdo bližší info?? kauce, kilometrové omezení, můžu za hranice a který typ se dá půjčit?? na fotce je cooper d... že bych výhledově za ty prachy půjčil kabrio a vzal mladou v létě na vejlet? :)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Na jare jsem mrknul na autosalon do Zenevy a slecna od Skodovky prozradila, ze vystavovane modely jsou po serii vystav urcene k sesrotovani. Predpokladam, ze to ale probiha nekde v zazemi fabriky a ne jako v uvedenem odkazu...

Slečna asi chtěla být zajímavá, tak trochu plácala...

Odkaz ke komentáři

K cemu je takova akce, skryta pod nazvem "zatezovy test"? Je to likvidace kusu, ktery je z vyroby veden jako "zmetek"? http://www.stream.cz...a-zatezovy-test

Účel té akce asi většině došel, ale doporučuji přečíst diskuzi k videu, zejména příspěvky pána pod napětím jsou super :D

Odkaz ke komentáři

Účel té akce asi většině došel, ale doporučuji přečíst diskuzi k videu, zejména příspěvky pána pod napětím jsou super :D

Tak ten maník pod napětím je dobře vylízanej, ale zase mě pobavil.....doporučuji...zná pár hasičů a jsou to dobří chlapi...ty vole, to je debil.... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...