Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

jo, to už sem taky někde viděl...tuším že v autosalonu :-) já myslel, že je to jen na interiér...ale na klimosku ne.

každopádně díky všem za rady. zkusím tedy vyčistit znovu klimcu a uvidím...

Ozon zabije všechno, co mu přijde do cesty. Je to hlavně na čištění klimatizace a potažmo pak i interiéru :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je fakt poctivej kamos... kdyz kamosovi nekapne bozskou. To je jak pravy Brajtle s aftermarket "diamantama" na lunete zaruceny vyrobenou ve fabrice. Auto je to kazdopadne paradni, ale tem samolepkama trosku zprzneny (muj nazor).

Bedja se vyzná :notworthy:  Je to tedy asi nalepenej tunning no, motor vypadá takhle, ale kámoš mi to nepřiznal, že prý na motor to nepsali, no je to autíčkář, klasika :D Já ho při tom nechal, ať má radost" Každopádně je to masakr, vůbec si to nedokážu představit v AMG verzi, tahle má prý 360 koní"

Odkaz ke komentáři

Což vůbec není špatnej motor, sice "starej", ale celkem s CLS hejbe, já bych se za něj nestyděl;-)

..jojo..agregát pamatuje ještě 500E..

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

to v Sku V8 s 285kW..to je jiná káva..včetně spotřeby(podstatně nižší)..akorát v kile odešla jednotka odpojování válců..fa od MB cca 62tis.. :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Ale já nepsal, že je to poctivej kámoš, ale jen kámoš :P a božskou už kápnul, ale nemám to nikde říkat, aby mohl machrovat :lol2: Každopádně to hovado umí dost dobře jezdit, dneska jsem ho musel krotit, normálně jsem se rosil"  Na prcka jsem se nemohl vymlouvat, aby jel pomaleji, protože má také jednoho caparta doma, no tak jsem se vymluvil, že chci ještě trochu v budoucnu cestovat, tak to už vzal a začal se krotit :oneeyed02:  

Tak to je fakt poctivej kamos... kdyz kamosovi nekapne bozskou. To je jak pravy Brajtle s aftermarket "diamantama" na lunete zaruceny vyrobenou ve fabrice. Auto je to kazdopadne paradni, ale tem samolepkama trosku zprzneny (muj nazor).

Odkaz ke komentáři

Me dneska kamarad svezl v plnotucnem CL55 AMG a je to proste nadhera..... rikal 500 koni, me ale pokazdy hlavne dostava ten mamuti zatah v jakekoliv rychlosti a otackach. Jen rikal ze hydraulickej podvozek co to ma je silenej na udrzbu, nedej boze kdyby se rozbil.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl s Mondeem dnes na velkým servisu, všechny kapaliny, filtry, seřizování, motorovej olej, olej v automatický převodovce, komplet 8000,-Kč bez DPH. To je ovšem velká pohoda na 2011 v autorizovaném servisu za šest hodin práce, spokojenost" Auto je v naprostém pořádku, tak můžeme dalších dvacet lítat. Při nájezdu 400km spotřeba stále okolo 5.8, pod ní se asi nedostaneme, ale i tak na 163 koní motor to je velmi slušné :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak já zrovna dnes potkal "Passata R32" v Brůnu, ale nějako mi bylo skoro hnedle divný, že má koncovky úplně černý a při rozjezdu se mu z nich vyvalí hustý černý dým. Takový panáčky taky moc nepobírám... Asi před tím tunil medvědy :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl s Mondeem dnes na velkým servisu, všechny kapaliny, filtry, seřizování, motorovej olej, olej v automatický převodovce, komplet 8000,-Kč bez DPH. To je ovšem velká pohoda na 2011 v autorizovaném servisu za šest hodin práce, spokojenost" Auto je v naprostém pořádku, tak můžeme dalších dvacet lítat. Při nájezdu 400km spotřeba stále okolo 5.8, pod ní se asi nedostaneme, ale i tak na 163 koní motor to je velmi slušné :smile_anim:

Jenom se zeptám.....co tam seřizovali? Trychtýř když tam lili olej?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...