Tondaa73 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 No, ještě furt je to oblepený nesmyslama, tak se třeba krapet vyloupne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 me teda prijdou skodovky hnusny uz docela dlouho, tohle udrzuje smer docela dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Novy STI celkem jede http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/vyzkouseli-jsme-nove-subaru-wrx-sti-takhle-zrychluje-az-k-257-km-h-video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Novy STI celkem jede http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/vyzkouseli-jsme-nove-subaru-wrx-sti-takhle-zrychluje-az-k-257-km-h-video/ Zrovna vcera jsem cetl srovnavaci test s M235i a CLA45 AMG a STI dalo prvni misto. A ta Launch edition se zlatymi koly a mega kridlem vypada dobre, skoda ze jen limitka 1000 kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 majitel zastoupeni Hörmannu u nas na vidlakove jezdival timhle. Ale uz to prodal a presedlal do Nitra, parkovat s tim je fakt za trest nedávno jsem potkal jednoho co taky jezdí s F650 ale ten měl větší troubele. Taky jsem se ptal jestli je to ještě osobák nebo už náklaďák ale to spíš jen tak aby řeč nestála. Má to asi 7 tun, podvozek je normální náklaďák na měchách takže to nenaložený, což je skoro vždycky, hrozně skáče. Motor v tom byl Caterpilar, šestiválec co se dává do bagrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Jj v poho, to že ses zmiňoval o F 150ce, měl jsem možnost jet v Tundře a nechytlo mě to, pickup na listových je na práci, pro civilní užívání to chce boudu a konvenční tlumiče a pružiny IMHO, jinak servis základní filtr olej 200,-, vzduch 480,- olej 220,- za litr vše skladem. Ze států do klidu si myslím že se nechá poslat vše ostatní za tamní spotřební ceny.Ale Landcruiser je jen jeden :-) Děkuji za info. Určitě se nad tím ještě zamyslím a určitě projedu, jak Chevyho, tak Forda. Ještě jednou díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Děkuji za info. Určitě se nad tím ještě zamyslím a určitě projedu, jak Chevyho, tak Forda. Ještě jednou díkes.jej není zač, mě ty obludy baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Ac se me Tundra strasne moc libi, tak naprosto souhlasim s Davidem-je to zebrinak. Ale krasnej. Je to snad ještě vetsi skokan nez moje LC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Fakt jo, jsem Toyotovej, ale Tundra super motor, o tom žádná, ale jinak nee a pokud na to člověk nemá práci (využití, vlek, atd) tak si myslím že to je řehole. A LC je LC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 A když je to LC ještě navíc HZJ tak je to uplne nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 A když je to LC ještě navíc HZJ tak je to uplne nej Já sem sice kilíčkovej, ale HZJ je asi modla vofroudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Je bozi, zacal jsme s 120cou, pak zatouzil po dalkach a blate a koupil 78, udelal ji a pojezdil, pal dobře prodal, protože prisli deti a chybeli me dveře:) V roce 2011 koupil u Dajbycha novou 76 a ta je na furt ) Mam ji udelanou a mam ji rad)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Jo to je auto NA FURT, já spíš leštěnkařím a kilíčko z 06, doufám že taky nafurt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 To chápu:) Koukal jsem po kilcu jako druhem aute pro potřeby pani+deti, ale sehnat slusny skoro nemozny a nebo za ranec. Zkratka, jsou to paradni auta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 3roky hledání jsou u konce 3 písmenka štěstí ..... GTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Pelny, tohle auto sem mel vzdy rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Jede to uplně geniálně malé lehoučké a hlavně uplně původní teda až na hlavici řadící páky . První majitel to měl až do roku 2008 kdy zemřel já jsem celkově 3 mám neskutečnou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Tyyvoe, 205GTI, hravý a záludný hatchback, to je klasika! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 gratulace, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Gratulace. Rad na tohle auto vzpominam. Je to 1.6 nebo 1.9? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se