Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Zrovna vcera jsem cetl srovnavaci test s M235i a CLA45 AMG a STI dalo prvni misto. A ta Launch edition se zlatymi koly a mega kridlem vypada dobre, skoda ze jen limitka 1000 kusu.

2015_subaru_wrx_sti_blue_gold.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

majitel zastoupeni Hörmannu u nas na vidlakove jezdival timhle. Ale uz to prodal a presedlal do Nitra, parkovat s tim je fakt za trest :)

DSCN3682_zps953e6581.jpg

nedávno jsem potkal jednoho co taky jezdí s F650 ale ten měl větší troubele. Taky jsem se ptal jestli je to ještě osobák nebo už náklaďák ale to spíš jen tak aby řeč nestála. Má to asi 7 tun, podvozek je normální náklaďák na měchách takže  to nenaložený, což je skoro vždycky, hrozně skáče. Motor v tom byl Caterpilar, šestiválec co se dává do bagrů.

Odkaz ke komentáři

Jj v poho, to že ses zmiňoval o F 150ce, měl jsem možnost jet v Tundře a nechytlo mě to, pickup na listových je na práci, pro civilní užívání to chce boudu a konvenční tlumiče a pružiny IMHO, jinak servis základní filtr olej 200,-, vzduch 480,- olej 220,- za litr vše skladem. Ze států do klidu si myslím že se nechá poslat vše ostatní za tamní spotřební ceny.Ale Landcruiser je jen jeden :-)

Děkuji za info. Určitě se nad tím ještě zamyslím a určitě projedu, jak Chevyho, tak Forda. Ještě jednou díkes.

Odkaz ke komentáři

Je bozi, zacal jsme s 120cou, pak zatouzil po dalkach a blate a koupil 78, udelal ji a pojezdil, pal dobře prodal, protože prisli deti a chybeli me dveře:) V roce 2011 koupil u Dajbycha novou 76 a ta je na furt :)) Mam ji udelanou a mam ji rad))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Jede to uplně geniálně malé lehoučké a hlavně uplně původní teda až na hlavici řadící páky :D. První majitel to měl až do roku 2008 kdy zemřel já jsem celkově 3 mám neskutečnou radost

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...