Strocek Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Kdysi sem to teda řešil, ale jedu furt Pitralon a pořád mi to voní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 17 minutami, bohus76 napsal: Kluci jaké používáte vody po holení? Trochu se mi " přežraly" balzámy,rád bych něco s vyšším procentem alkoholu a nemusí to stát majlant ( nad tisícovku). Píši to sem po dvacáté 4711! Jo, a Frantík je taky propagátor tohoto majstrštyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Máš štěstí náčelníku, zrovna té " tvoji" jsem si objednal " alespoň" vzorek. A běda Vám,jestli mi to nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 55 minutami, Strocek napsal: Kdysi sem to teda řešil, ale jedu furt Pitralon a pořád mi to voní . před 46 minutami, Bert napsal: Píši to sem po dvacáté 4711! Jo, a Frantík je taky propagátor tohoto majstrštyku. Potvrzuji obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Já jedu ten českej, ale pro zpestření bych chtěl zkusit přesně tyhle a ještě sem narazil na švýcarskej, tak ten taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak jsem po pročtení tohoto tématu také zakoupil Muhle R89 ve verzi stainless steel a k tomu 4711 kolínskou. Musím říct, že takhle dobrý pocit po holení jsem už dlouho neměl. Kam se hrabou tří nebo pětibřité Gilette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Vzhledem k tomu, že nosím plnovous, tak se holím jen na krku a vršek tváří, ale když jsme objevil čirý gel, tak se přesnost holení a tvar horní linky výrazně vylepšila, používám Angry Beards a nepamatuju si, že bych od té doby měl zanícený krk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Ten saloon? Zrovna tuhle sem si říkal, že mi to občas při klasický namydlený pěně ujede, ale tohle by tomu mohlo pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Transparentní gel je super. Dělá to i Gillette a maj to skoro v každý drogérce https://www.notino.cz/king-c-gillette/transparent-shave-gel-white-tea-gel-na-holeni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Já Vám kluci nevím,ale zatím nikdo nevymyslel nic lepšího, než klasické tvrdé holící mýdlo a pořádnou štětku,samo jezevčí . A náčelníka taky nemám rád,zatím vyhrává ta 4711 , to Figaro ( voda po holení je " dost dědkovská") ,je to tato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Kluci neumíte někdo sehnat Spitfire Aftershave ? U nás k dostání jen mýdlo na holení a Aftershave Anglàni nepošlou A trochu mi nedává smysl zaplatit za poštu skoro víc,jak za vodu po holení Je to tato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Ty transparentní gely čoveče sem vůbec neznal, to musim vyzkoušet, mám teda docela zásobu mejdel na holení, ale člověk když pospíchá a nemám zrovna náladu na šlehání pěny, tak ten gel bude dobrej. Taky jsem zvažoval na vobčasný rychlejší voholení ten elektrickej Filips vanblejd. Nemá někdo zkušenost? Né že bych chtěl klasiku (Mühle R41) vopustit, ale na zpestření by to chtělo něco rychlejšího. Jo a ta 4711 je teda na cestě no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Já mám vanblejd a jako že by to bylo něco rychlejšího než (dřívější) tříkotoučovej strojek, to bych ani neřekl. Jedno místo (i když se to nezdá) se taky musí X-krát přejíždět, takže jó, holí to, holí to "jinak" než "běžný" strojky, ale že by to byl kdovíjaký zázrak, to bych zase neřek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Já sem dycky požíval klasickou žiletku ať to bylo v Soluně strojku, mimochodem nebyl vůbec špatnej, a nebo teď Mühle R41, takže s elektrickým strojkem nemám zkušenosti. Spíš mě de voto aby to šlo rychle a dalo se s tim dobře tvarovat bradka atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Oneblade mám, chtěl jsem to jako alternativu ke klasické žiletce, holim už jen krk a kontury. Pro tenhle účel mi to přijde nahovno, jedno místo musím přejet vícekrát, žiletkou to mám rychleji. Na zkracování a kontury raději něco jako tohle https://www.svetkadernictvi.cz/konturovaci-strojek-na-vlasy-moser-chromini-pro-1591-0064-p-18425?gclid=CjwKCAjwt7SWBhAnEiwAx8ZLauQbolSNJbaZdHerUv1JGXEzn0Gv5yZK8gh6ceDnM_PXF93pnMV_mRoCErMQAvD_BwENa tělo mi oneblade taky přijde nahovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Pouzivam oneblade na skracovanie brady a holim tiez krk a kontury, taky all in one a podla mna najlepsie, co existuje. Je sice pravda, ze musim prejst jedno miesto viac krat, ale je to rychle a co je hlavne, klasicka ziletka, alebo strojcek dost drazdia, toto je uplne v pohode, neberie to vrchnu vrstvu koze a v konecnom dosledku nemusim pouzit aftershave. Takze za mna super pocin.Mam dost hrube a huste chlpy, ale aj tak mi vydrzi jeden nastavec 3 mesiace denneho pouzivania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Jo a po holení tohle a velká spokojenost taky, příjemně ochladí a zbytek si vetřu do fousů, sou pak krásně lesklý https://barberco.cz/produkt/balzam-po-holeni-dr-k-aftershave-balm-cool-mint-70-g?gclid=CjwKCAjw2rmWBhB4EiwAiJ0mteC1Cj1cKUvync1EviYWqZY3Ma5umWTs_OnqLI8EKyXKD8S9fKMXCBoCDWAQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Kucí… Opět jdu na Váš s radou … poradil by mi někdo výraznou ale lehkou, spíš bych si uměl představit citrusovou ( v nejhorším případě sladkou )kolínskou… teď mám jako nouzovku E Armany - YOU … Která mi tedy celkem fakt sedla…. výrazná, dlouhotrvající, dřevitá vůně s extrémně výrazným kaštanem a skořicí - která vydá v globále dle mého čokoládový výsledek. … Já ji už na sobě nevnímám … Ale přítule, jí z “polštáře” čichá asi týden :0D … Jen že, furt mi chybí ta kolínská … I když téhle se nevzdám a po Paco Rabanne 1mil. , to bude druhá parfémovka, kterou budu s oblibou používat …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 @Lobber Opakovaně se tu chválila klasická 4711. Ale mají i takové modernější varinanty, mj. tuhle https://www.parfumdreams.cz/4711-Acqua-Colonia/Basic-Range/Lime-Nutmeg/Eau-de-Cologne-Splash-Spray/index_50737.aspx?gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyIGv_jf4yac_ujXnILZxGWvs14R2W-86w8PseieXobXMZSXw3qwX__RoClLgQAvD_BwE pak mají ještě třeba tuhle: https://www.notino.cz/4711/acqua-colonia-lemon-ginger-kolinska-voda-unisex/ Tu první mám a zejména na léto je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se