ouskavl Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Včerejší rychlocvak - sportovní nadílka
Beet Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Povedly se Tak ta realizace trvala docela dlouho. Pamatuju si, ze se o tom mluvilo nekolik let zpatky. Tedy jestli si vzpominam tak se mluvilo o PS1 cifrem s cisly. Gratuluju k realizaci i kdyz se priznam, ze to neni uplne muj salek caje.
5etter Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Po čtyřech měsících s amfibiemi jsem na Vánoce vytáhl primky po dědovi... Pěkné svátky všem!
bohus76 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Ale prdlačku,to jsou dorostenecké
Marcus Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Ale prdlačku,to jsou dorostenecké Starou belu, jsou super a dobře se nosí. Z tebe číší jen závist
Tobi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Máš pravdu,jsou hezký,jen bych nasadil kož.řemen-můj názor.
Marcus Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Máš pravdu,jsou hezký,jen bych nasadil kož.řemen-můj názor.PS2.1 jsem většinou nosil na kůži, teď je mám asi čtvrt roku na čínském tahu a je to tak dokonalé, že už je z něj asi nesundám. PS2.2 - Humberta mám momentálně na kůži a sluší jim.
bohus76 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Starou belu, jsou super a dobře se nosí. Z tebe číší jen závist Ano,pro mého syna by byly akorát :-) /jedny mám a stejně je nenosím,nechávám je pro mladého/.
Návštěvník včelka Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Pro mě nejhezčí PrimkyJsou moc pěkný,ale ten tah.To je na zblití.Jedině kůže jim sluší
Marcus Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Ano,pro mého syna by byly akorát :-) /jedny mám a stejně je nenosím,nechávám je pro mladého/.Humberta mám taky zarezervované pro svého syna, ale zatím jsou mu neuvěřitelně velké. Má 7. Navíc by je asi brzo někde rozflákal, ještě to chce trochu dorůst a dostat rozum. Zrovna ty malé hodinky nosíš, tak nevím, proč právě PS2 pořád házíš do kategorie pro juniory.
radorado Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) co to tu je za divnu modu, humberta na kozenom remienku? Bud farebny nato strap, alebo tah. edit: este som zabudol, na gume taky dobry Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem radorado
bohus76 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Humberta mám taky zarezervované pro svého syna, ale zatím jsou mu neuvěřitelně velké. Má 7. Navíc by je asi brzo někde rozflákal, ještě to chce trochu dorůst a dostat rozum. Zrovna ty malé hodinky nosíš, tak nevím, proč právě PS2 pořád házíš do kategorie pro juniory. Asi proto Marku,že jsem je nosil v těch "blbých" /rozuměj náctiletých/ dobách.A rozflákal je,to mě mrzí víc. Jinak se nebráním menším hodinkám velikosti traktorů a výše /teda nad 36mm/. Ale jakmile jsem čuchnul k PS1 ,tak mi ty PS2 přijdou nedospělé /malé/.
Tobi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Sváteční PSII. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem Tobiška
siwi Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Pro mě nejhezčí PrimkyCo je to za tah, Marceli? Vypadá docela mohutně.
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Co je to za tah, Marceli? Vypadá docela mohutně.Koupil jsem ho zde od kolegy Strocek.Líbí se mi Vojto,neboť šíře je komplet 18mm.Jestli máš zájem,ho zkusit nemám problém.Objednal jsem si u Frýdla mesh. No a k té velikosti.Mě je rodiče nikdy nechtěli koupit a později ani digi.Nevadí mi,že jsou malé,ty rejpale .O to si je teď více vychutnávám.Synek mi říkal,že by chtěl hodinky s korunkou ,tak počítám,že je budu nosit napořád.Já a on s tou korunkou,až si na ně vydělá,chlapec Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem mlsoun1
JayB Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Překrasné igeny tady. Asi do toho budu muset jít než ceny vyšplhají do úplně nesmyslné výši... Dnas mám zatím hranatý se "zajímavou" vteřinovkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se