mlsoun1 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Konečně doma po omlazovací kůře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 taky PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 taky PS2 20170416_144855.jpgNádherně sestříhaný trávník!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 nadivoko, bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Je to originál?Dal jsem sem ještě jednu fotku. Indexy a ručičky na té původní jsou lomem světla celé černé, ve skutečnosti zlaté a černé jako ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Klam či skutečnost - usazení ciferníku se zdá být, aspoň takhle podle obrázku, opravdu zvláštní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Podle mě tam ten ciferník nepatří. Je jiného průměru a je vidět okraj se zoubkem u 3. Ten by měl být schovaný minimálně nějakým kroužkem s vteřinovými indexy, ale to by pak strácely smysl ty na cifru. Prostě tam má být větší průměr. Ale vše může být jinak, snad mě někdo povolanější opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Takhle by nějak měly vypadat v originále s datem i bez data. Z fotek je zřejmé, že to není origo cifr. Pravděpodobně to bylo na opravě a bylo použito co bylo po ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Díky za informaci, jak k tomu došlo nebo proč, nebo jestli to tak bylo koupeno to už se nedovím.Ještě jednou díky za váš čas. Pro mně mají i tak velkou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Můj první příspěvek i v tomto vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Svatoslav: Přesně tak - ať už se to má s těmi hodinkami jakkoli, jsou po tvé mámě a to je na nich to úplně nejdůležitější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tak tyto byly dneska na návštěvě v base, kam je vyvezla moje žena, která vždycky popadne co je po ruce. Mukl si jich prej hned všiml a "....jé, vy máte Primky, to je dobrý ". Třeba nějak borec odsud, co sešel na zcestí. Ačkoli prej seděl asi 9x, tak nevím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Můj první příspěvek i v tomto vlákněPěkná fotka a sednou ti parádně. Jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 "Home made" originál. DSC_0557.JPGChybí mi tam tam luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Fialovy vecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Pěkná fotka a sednou ti parádně. Jak se nosí?Musím říct, že jsem příjemně překvapen. Jsou pěkně nízký a nosí se dobře. Jen se pořád vnitřně peru, jestli Orlíky obecně dokážou obhájit svojí cenovku třeba v přímém srovnání s podobně drahým němcem nebo švýcarem. Mohli si kluci aspoň trochu pohrát se strojkem a dát tam trochu vyšší verzi ETY. K pouzdru a zpracování nemám výhrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Dnes je hnusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 je to červené a tiká to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Dnešek byl ve znamení Traktorů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Vcera jsem mijel odbocku na Orlik, takze to podprahove zafungovalo a dnesni volba byla jasna a obloha taky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se