Petr.S Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 A je to tady. Nejraději bych s nimi dnes spal, ale to nejde, jejich pelíšek je v boxu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Pěkně To se ví a nemusí to být zrovna shark. Díky. Ještě s Hulkama na meshi mě tady drážděte Máš v tom aspoň vodu z křišťálové studánky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Jednak jsem modrou už aktivně nezažil a druhak proč do mě reješ (jako jistý kolega, jenž se do mě navezl před časem v jiném vlákně)...? Přijde ti to normální...?Já ti rozumím, každému se líbí něco jiné, a nečerti se, prostě ignoruj. I když, takové výstřely mimo témata, mě taky zvedají občas tlak. Upraveno 20. června 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Děkuju ti, budu se snažit držet tvé rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 A je to tady. Nejraději bych s nimi dnes spal, ale to nejde, jejich pelíšek je v boxu... Krása! To je zekon řemen? Vypadá to na 20 mm. Byla to nějaká renovace v Eltonu? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Celé je to od pana mistra Zekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Diplomaty/ti na Times Square... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Diplomaty/ti na Times Square...Moooc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dekuji, pane mistr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Ale jdi ty mistr, jsem pouhý zámečník. Stroj vyčistím, namažu, no a když se mi chce, spíchnu ňákou kožku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Tak to jsi minimalne o tri cinnosti zkusenejsi jak ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Foto cestou do práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Orlik NoDate Upraveno 21. června 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Nosíš je nějak často (ale je to dobře)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Kdepak. Dnes sem je vzal ba ruku po 3 tydenni odmlce. A ok:) daj se nosit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Díky. Ještě s Hulkama na meshi mě tady drážděte Máš v tom aspoň vodu z křišťálové studánky? Hulky jsou v mé první pětici nejoblíbenějších Primek. Tuhle placatici jsem bral vždy na hory s něčím na zahřátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Dnes pro změnu, aby se to nepletlo, tak tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Již je to sakra dlouho, co jsem sáhl do šuplíku pro Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dnes na vylete v KH Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Po dlhsom case znovu na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se