jonyyy Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Dnes hodinky po dědovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Eleganty kal. 66 133 3 kolem r. 1966, krááása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Vytáhl jsem je na sobotu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 (upraveno) Elegantní sobota. Upraveno 30. září 2017 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Tak jsem včera zkoušel umístit jeden volný pásek, ale tohle jsem asi přestřelil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Když jdeš na Baník,tak pásek máš skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Včera jsem neodolal a ponosil nový přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Na retro vlne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Včera jsem neodolal a ponosil nový přírůstek.Vypadá velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Gratuluju. Červené igeny jsou prostě nádherné.Jj, dělají radost.Vypadá velmi dobře Vypadají velmi dobře,to dokonce, tak že i má polovička si na ně "brousí" zápěstí.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Troška chromu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Ty jsou vážňe nádherný. Radost pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 pri rannej kavicke..?? Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Po mnoha experimentech jsem si dnes sestavil tuto barevnou kombinaci PSII...Armovací kroužek se zelenými indexy jim vážně sluší! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Je dobře,že sis je pochválil,páč to za tebe asi nikdo jinej neudělá.Víc by se mi líbily s vteřinovkou s okýnkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 ahoj chlapci, už pár dní nosím tento malý bastlík na ruke, na ciferník sa neviem vynadívať, je krásny a tá lesklá čierna je naživo fakt super púzdro mám na nich nepostspartakovské na bežné nosenie, tak isto aj sklíčko je nové (to staré by som neriskoval), akurát ručičky mi nedajú spávať, sú žiaľ nejaké predpokladám ruské a sekundovka je z klasických päťdesiatok... preto ak o nejakých origo ručičkách viete, budem vďačný za každú info Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Je dobře,že sis je pochválil,páč to za tebe asi nikdo jinej neudělá.Víc by se mi líbily s vteřinovkou s okýnkem. Neřeším, co by se líbilo tobě. Já si je sestavil takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Je toto Prim Elegant II nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 rozhodně je to paráda - co hrajem....*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se