Lobber Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 14 hodinami, Jerryl napsal: No páni, ten chudák dopadl. Vzal to opravdu víc, než bylo potřeba…. A ono je fakt, že se mu uleví…. Je to domácí kocour.... Tak jsem nějak neřešil vzhled a absenci chlupů neřešil .... Jak píší hlavně, že se mu uleví.... A srst mu za chvíli doroste.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 No, náš kocour si jednou rozšvihl břicho asi o ostnatej drát, tak mu na zašití oholili břuch a měl ho víceméně holej několik let... jen chmíříčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Fotil som hodinky a vyšla z toho mačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Máňa dnes přísná na rusáky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Je nějaká šance naučit kočku, že jí patřej půdy, stáje, dílny, ale už ne obytná (lidská) část? Přišla mi toulavka, už 14 dní se mne snaží ochočit. Nevím, kam až se nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 před 21 minutami, Americkej napsal: Je nějaká šance naučit kočku, že jí patřej půdy, stáje, dílny, ale už ne obytná (lidská) část? Přišla mi toulavka, už 14 dní se mne snaží ochočit. Nevím, kam až se nechám... Možný je všechno, pravděpodobný už míň, že by se ti to povedlo na 100% je velmi nepravděpdobný, kočka holt není pes. Ale pokud jí chceš vyhradit určitý části baráku, zamyslel bych se jak je upravit aby tam chtěla být - žrádlo, voda, neco na škrábání, úkryt, hračky, vyvýšená místa, teplo. Časem si tě stejně ochočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Zatím jí jenom vařím, (častěji než sobě). Na pelíšky jsem koukal, chtěl bych pro ní s polostřechou a proutěnej, všude jenom umělý molitanový hadráky... Ale jinak budu tvrďák, fakt. Potřebuju bojovníka, co si zjedná pořádek na půdách. P.S. Už musím končit, přšla mi oznámit, že je čas na mazlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Před hodinou, Americkej napsal: Zatím jí jenom vařím, (častěji než sobě). Na pelíšky jsem koukal, chtěl bych pro ní s polostřechou a proutěnej, všude jenom umělý molitanový hadráky... Ale jinak budu tvrďák, fakt. Potřebuju bojovníka, co si zjedná pořádek na půdách. P.S. Už musím končit, přšla mi oznámit, že je čas na mazlení. Ty patříš té kočce, už Ti dovolila, aby jsi ji mazlil a bude chtít do domu, ale neboj do stodoly i na půdu Tě pro nějakou dobrotu pro ní pustí, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/utulek-v-lanskroune-prijal-deset-kocek-z-ukrajiny-40390451 Kdyby chtěl někdo nového parťaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Dneska mi žena poslala tuto fotku. Náš britský modrý, majitel domu i přilehlých pozemků je u potoka.... (Cca 150m od baráku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 28 minutami, mAra_ napsal: Dneska mi žena poslala tuto fotku. Náš britský modrý, majitel domu i přilehlých pozemků je u potoka.... (Cca 150m od baráku) Lov je pro kočky důležitý. Běhá tam i nějaký jeho potomstvo? Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 On s námi žil prvních pět let v bytě (než jsme se přestěhovali na barák)... Asi tři roky jsem se bránil tomu, že ho vykastrujeme. Ale v bytě to fakt nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) oops. Upraveno 17. března 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) Já nic, to samo. Fakt! Upraveno 17. března 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) před 7 minutami, Muffik napsal: Hmmm To skoro vypadá jako MP plan jestli ono ne to není confidential... edit : dej si na to fakt Bacha, u nás po tom jdou. Raději to smaž. Upraveno 17. března 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) před 5 minutami, mAra_ napsal: To skoro vypadá jako MP plan jestli ono ne to není confidential... máš recht (nestíhám tu fotku vyretušovat, tak radši nic) Upraveno 17. března 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Právě teď, Muffik napsal: máš recht Rád jsem pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Co je to ten MP plan? Jsem tímhle nedotčen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 (upraveno) Nevím, jak to má kolega, ale já, plánuju zdroje z naší fabriky, i z těch mimo ni ( rozumněj dělám plán na zdroje, které se budou příští rok něčemu věnovat). A plánuju "lidské hodiny" určené na určité úkoly (Kua víc obecně mluvit neumím) MP = manpower a rozhodně je tato informace uvnitř i mimo organizace tajná. Upraveno 17. března 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 To je stejne krasny jak se ty kocky dokazou tvarit zaroven spokojene a nasrane, presne jako moje zena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se