Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Nejste vy nějak závislí?
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Jak bych to jenom řek?Asi jo.
skodna Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 A co že se to přihodilo? Od božího rána nemám do čeho píchnout, ani přítelka nemá čas, páč peče cukrdlata na svátky a já každou čtvrthodinu startuju chronodrbárnu a pořád nic.No ale už to jede tak dám pivko a jdu se odborně vzdělávat.Ještě že peče...
stepecken Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Uz som mal absták a dúfam ze cikinek nepredal uz tie laco to by bolo do protifóra ( co ma dnes na...) Veľmi ťažká nedeľa bez fóra
Bob Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 (upraveno) A co že se to přihodilo? Od božího rána nemám do čeho píchnout, ani přítelka nemá čas, páč peče cukrdlata na svátky a já každou čtvrthodinu startuju chronodrbárnu a pořád nic.No ale už to jede tak dám pivko a jdu se odborně vzdělávat.Ještě že peče...no Kamil jak rano vstaval tak se oprel omylem o vypinac a vsim si toho az odpoledne:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. prosince 2013 uživatelem Bob123
Jezevcik2 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 no Kamil jak rano vstaval tak se oprel omylem o vypinac a vsim si toho az odpoledne:-))vypinac.jpgVe Vrchní prchni se tento tahový vypínač pouštěl zádama. Kdoví, co ten Kamil ráno dělal....
tombed Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Ve Vrchní prchni se tento tahový vypínač pouštěl zádama. Kdoví, co ten Kamil ráno dělal....Douchová? To snad néé...
honzyk Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 (upraveno) Douchová? To snad néé... Jó za vším hledej ženskou no zaplať pánbůh že už to jede Upraveno 15. prosince 2013 uživatelem honzyk
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 no Kamil jak rano vstaval tak se oprel omylem o vypinac a vsim si toho az odpoledne:-))vypinac.jpg No buhví, jaký to Kamil zmáčknul TLAČÍTKO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peegee Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Dnes mě potěšil vánoční výlet .. doslova výlet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Tak mě moc potěšil prodloužený víkend na horách, díky čemuž jsem ani nezaznamenal výpadek Chronomagu :-).
straspol Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Nejste vy nějak závislí? No to je teda votázka! Třás sem se jak drahej pes...takovej chronomagoří absťák mívám jen v letadlech..
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) jakože včera i dnes den na pikaču...ale do protivlákna se mi přispívat nechce...takže mě dnes potěšilo tohle video s vánoční tematikou TVL! Tomu říkám rutina za kniplem. Vypadá to, že pan pajlot to má dobře v malíku. edit: v pátek mě potěšily nový sáně. zatím študuju manuály Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem organic
pebe Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) krabička z Lidlu, nevypadá úplně špatně, má malé polštářky, paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem pebe
JHonza Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Těchhle krabiček mám doma několik. Jsou docela fajn, když vyčuchnou. Po rozbalení nové je to docela síla.
Ondrej71 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 pěkné sáňky samochodky :-)TVL! Tomu říkám rutina za kniplem. Vypadá to, že pan pajlot to má dobře v malíku. edit: v pátek mě potěšily nový sáně. zatím študuju manuály52c78310bf7f934d075db0f0bfb3a13e.png
Filip.J Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Kdeže to mají ty krabičky na na hodinky? Abych ty Seika pořád nešoupal po stole...
Doporučené příspěvky