Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co že se to přihodilo? Od božího rána nemám do čeho píchnout, ani přítelka nemá čas, páč peče cukrdlata na svátky a já každou čtvrthodinu startuju chronodrbárnu a pořád nic.No ale už to jede tak dám pivko a jdu se odborně vzdělávat.Ještě že peče...

Odesláno (upraveno)

A co že se to přihodilo? Od božího rána nemám do čeho píchnout, ani přítelka nemá čas, páč peče cukrdlata na svátky a já každou čtvrthodinu startuju chronodrbárnu a pořád nic.No ale už to jede tak dám pivko a jdu se odborně vzdělávat.Ještě že peče...

no Kamil jak rano vstaval tak se oprel omylem o vypinac a vsim si toho az odpoledne

:-))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno (upraveno)

Douchová? To snad néé... :lol2:

Jó za vším hledej ženskou :lol2: no zaplať pánbůh že už to jede  :D

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno

Dnes mě potěšil vánoční výlet  :clap:

.. doslova výlet

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

jakože včera i dnes den na pikaču...ale do protivlákna se mi přispívat nechce...takže mě dnes potěšilo tohle video s vánoční tematikou  :notworthy:

TVL! Tomu říkám rutina za kniplem. Vypadá to, že pan pajlot to má dobře v malíku.

edit: v pátek mě potěšily nový sáně. zatím študuju manuály

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

krabička z Lidlu, nevypadá úplně špatně, má malé polštářky, paráda

Upraveno uživatelem pebe
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...