Z. Paul Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 krabička z Lidlu, nevypadá úplně špatně, má malé polštářky, paráda Kdeže to mají ty krabičky na na hodinky? Abych ty Seika pořád nešoupal po stole... Zkus Kaufland.
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 pebe, on 16 Pro 2013 - 08:49, said: krabička z Lidlu, nevypadá úplně špatně, má malé polštářky, paráda Zkus Kaufland.
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 pěkné sáňky samochodky :-)Dík, některé čudlíky to má jinak, než starší Oktávka, co jsem měl 5 let, tak čumím, jak puk a studuju příručku. Mimochodem ta Škodovácká příručka je napsaná pěkně debilně.Nové auto krásně voní. Je to vlastně poprvé v životě, co mám funglovku. V pátek měla najeto 34km.
panedge Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) organic-pekny sane,kdyz je to takova funglovka chtelo by s tim nekde svihnout:-)) Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem panedge
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) Nestraš, naposledy jsem švihnul s tou starou v únoru. V 7 ráno v polospánku jsem "skoro" projel červenou, nebýt chlápka, co to do mně našil zleva. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale servis za 90k. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem organic
gougy Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 edit: v pátek mě potěšily nový sáně. zatím študuju manuályJe to fajn (teda až na "kvalitu" autorádia), mile mě překvapila (najeto zatím cca 6tisíc) jinak co potěšilo mě? Možnost dělat takové fotky..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Je to fajn (teda až na "kvalitu" autorádia), mile mě překvapila (najeto zatím cca 6tisíc) jinak co potěšilo mě? Možnost dělat takové fotky..... Máš tam nějak málo světla - nechtěl by jsi to příště přisvítit?
Filip.J Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Zkus Kaufland.Haha, fakt chytrý. Já mám kolem sebe v nejbližším okolí Lidly čtyři, a žádnej z nich to nemá a nikdy neměl. Ještě nějakou dobrou radu tam máš?
Radimk Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Haha, fakt chytrý. Já mám kolem sebe v nejbližším okolí Lidly čtyři, a žádnej z nich to nemá a nikdy neměl. Ještě nějakou dobrou radu tam máš? Mám. V pátek sem je držel v ruce v Tchibu.
gougy Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Máš tam nějak málo světla - nechtěl by jsi to příště přisvítit? Věřím, že se příležitost ještě najde, v koupelně to bylo mnohem lepší
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak když si vybavím tvé "mokré" fotky hodinek věřím, že koupelna byla mnohem lepší
African Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Hlavně, aby v ní nepoznal nějáký chronomagor svoji starou ... Věřím, že se příležitost ještě najde, v koupelně to bylo mnohem lepší
gougy Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Hlavně, aby v ní nepoznal nějáký chronomagor svoji starou ... čistě pragmaticky, čím dříve si zvykne, že už cca týden není jeho, tím lépe :D
bandicoot Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) čistě pragmaticky, čím dříve si zvykne, že už cca týden není jeho, tím lépe :Dtak jestli je to jen týden, tak chápu, že tady si toho (správný chronomagor) všimne dřív než doma, pokud si nevšiml při nedělní odstávce Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem bandicoot
gougy Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 tak jestli je to jen týden, tak chápu, že tady si toho (správný chronomagor) všimne dřív než doma přesně, než se Portugaly zastaví, není třeba nic řešit :D
KFL Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Návštěva u strejce na Vysočině asi po 5 letech. A zjištění, že se tam vůbec nic nezměnilo. I ten katr z roku 1895 furt jede - neuvěřitelný . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak se mi ulevilo, že našli ty holky.
gougy Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak se mi ulevilo, že našli ty holky. +1 asi před hodinou jsem četl, že pátrají jak najatí a říkal si "to zase někdo bude mít Vánoce " skvělá zpráva!!
Ondrej71 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Kurýr..:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky