Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pěkné sáňky samochodky :-)

Dík, některé čudlíky to má jinak, než starší Oktávka, co jsem měl 5 let, tak čumím, jak puk a studuju příručku. Mimochodem ta Škodovácká příručka je napsaná pěkně debilně.

Nové auto krásně voní. Je to vlastně poprvé v životě, co mám funglovku. V pátek měla najeto 34km.

Odesláno (upraveno)

Nestraš, naposledy jsem švihnul s tou starou v únoru.

V 7 ráno v polospánku jsem "skoro" projel červenou, nebýt chlápka, co to do mně našil zleva. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale servis za 90k.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

edit: v pátek mě potěšily nový sáně. zatím študuju manuály

Je to fajn (teda až na "kvalitu" autorádia), mile mě překvapila (najeto zatím cca 6tisíc)

jinak co potěšilo mě? Možnost dělat takové fotky..... ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Je to fajn (teda až na "kvalitu" autorádia), mile mě překvapila (najeto zatím cca 6tisíc)

jinak co potěšilo mě? Možnost dělat takové fotky..... ;)

Máš tam nějak málo světla - nechtěl by jsi to příště přisvítit? :angel:

Odesláno

Zkus Kaufland.

Haha, fakt chytrý. Já mám kolem sebe v nejbližším okolí Lidly čtyři, a žádnej z nich to nemá a nikdy neměl. Ještě nějakou dobrou radu tam máš?  :axehead:

Odesláno

Haha, fakt chytrý. Já mám kolem sebe v nejbližším okolí Lidly čtyři, a žádnej z nich to nemá a nikdy neměl. Ještě nějakou dobrou radu tam máš?  :axehead:

Mám. V pátek sem je držel v ruce v Tchibu.

Odesláno

Máš tam nějak málo světla - nechtěl by jsi to příště přisvítit? :angel:

Věřím, že se příležitost ještě najde, v koupelně to bylo mnohem lepší :lol2:

Odesláno

Hlavně, aby v ní nepoznal nějáký chronomagor svoji starou ... :lol2:

Věřím, že se příležitost ještě najde, v koupelně to bylo mnohem lepší :lol2:

Odesláno

Hlavně, aby v ní nepoznal nějáký chronomagor svoji starou ... :lol2:

čistě pragmaticky, čím dříve si zvykne, že už cca týden není jeho, tím lépe :D :D

Odesláno (upraveno)

čistě pragmaticky, čím dříve si zvykne, že už cca týden není jeho, tím lépe :D :D

tak jestli je to jen týden, tak chápu, že tady si toho (správný chronomagor) všimne dřív než doma, pokud si nevšiml při nedělní odstávce  :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

tak jestli je to jen týden, tak chápu, že tady si toho (správný chronomagor) všimne dřív než doma :D

přesně, než se Portugaly zastaví, není třeba nic řešit :D :D

Odesláno

Tak se mi ulevilo, že našli ty holky. 

+1 asi před hodinou jsem četl, že pátrají jak najatí a říkal si "to zase někdo bude mít Vánoce :( "

skvělá zpráva!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...