Murphy97 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Vsechno nejlepsi, ty kluku vousata :-)Sis ubral, vid?
Filip.J Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Frantiku, všechno nej!Ty ručky ukazují, že je ti 63? Nebo 36?
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Dnes 36 :-))))Ale hezky panáček..........tak si to dneska užij a FFšechno Nejlepší............
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 potesilo ma ze mame dnes so zenou 15.vyrocie svadby na ktore som ale kompletne, ako kazdy rok, zabudol a ona to brala s humorom, miestami az priatelskym sucitom. aj mi kupila darcek. som jej este povedal ze som planoval ist na zraz ale jak mam posahane biorytmy z navratu, tak som to nedal. kupil som jej hodinky povodne sice na vianoce, ale dostane ich dnes. laska je proste laska je dobre byt ja... ze hej. rada pre zaciatocnikov: vzdy maj nejaky maly nespecifikovatelny dar pre zenu v zalohe - zide sa
Tazz Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 na vesnici nám začalo fungovat LTE od T-M, to čumím, doposud jen Edge a katastrofa a ještě jsem ted´ zprovoznil Win10 tech.prev., jde se testovat
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 potesilo ma ze mame dnes so zenou 15.vyrocie svadby na ktore som ale kompletne, ako kazdy rok, zabudol a ona to brala s humorom, miestami az priatelskym sucitom. aj mi kupila darcek. som jej este povedal ze som planoval ist na zraz ale jak mam posahane biorytmy z navratu, tak som to nedal. kupil som jej hodinky povodne sice na vianoce, ale dostane ich dnes. laska je proste laska je dobre byt ja... ze hej. rada pre zaciatocnikov: vzdy maj nejaky maly nespecifikovatelny dar pre zenu v zalohe - zide sa Tvoje žena musí být svatá
Filip.J Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ježiš já jsem slepej, on to tam Frantik píše
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Tvoje žena musí být svatá poznas ma. kto iny by si ma mohol dobrovolne vziat za muza.. ale jako pocala klasicky, aby bolo jasno.. som bol pri tom. dvakrat
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 poznas ma. kto iny by si ma mohol dobrovolne vziat za muza.. ale jako pocala klasicky, aby bolo jasno.. som bol pri tom. dvakrat Jo, Byl jsem při tom je fakt moc dobrý film Ale tak ženu máš sympatickou, to rozhodně. Když zvládne, že nevíš, do jaké třídy chodí dcera, tak musí zvládnout všechno ))
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 tak ja len aby sa nemyslelo ze budu novi mesiasi alebo co. nakoniec, su to zenske.. ktovie ako to je tam hore, ci uz maju emancipaciu. moze byt mesias zena, gay, ci nebodaj CERNOCH? zrovna vcera som bol prekvapeny ze starsia je uz deviatacka a mladsia je este len druhacka.. boli aj facepalmy, to je teraz "in". tak ale kto sa v tom ma vyznat kua, ked kazdu chvilu sa to meni.. hen Pista Olah to ma lahke, mladi su furt stvrtaci, to sa lahko pamata..
Návštěvník Kamil Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Článek je samozřejmě nadsazený, ale potěšilo mě, že jsem se v pár věcech našel. A kdo napíše, že neběhám za tramvají, dostane ban.
Filip.J Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Kamile, to musí být hodně nadsazené - jinak by ze mě coby z náplavy po pár letech musel být skoro čistokrevnej Pražák! Nesedí na mě akorát ta polívka za 240 korun, to za ni fakt nedám, a na tankovou Plzeň chodím pod Slavín. Jo a taky vlastně nezpívám
Hasňa Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ten článek je snůška blábolů s překvapive racionální diskuzí. IMHO tedy.
matt81 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 edice hrnků pro chronomágy... na rano nic moc...akoby ten hrncek hovoril ze uz teraz nestiham
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 konecne som sa trochu vyspal!A - tesim sa na super kavu a ranajky u Sachara ( hm, vlastne je to dalsi navrh na dobru krcmu, pokial mate cestu do Viedne, tak rozhodne vyskusat original Sacharov dort!)
sibirnaya Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 jaaj, tiez by som si dal.. a potom Wagner, Bucherer, Wempe atd
bohus76 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) A kdo napíše, že neběhám za tramvají, dostane ban. To budeš ten brigádník z venkova Upraveno 3. října 2014 uživatelem bohus76
Bob Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Článek je samozřejmě nadsazený, ale potěšilo mě, že jsem se v pár věcech našel. A kdo napíše, že neběhám za tramvají, dostane ban. typickej prazak tramvaj nedobiha bo jezdi autem
kuncák7 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 typickej prazak tramvaj nedobiha bo jezdi autemTebe chápu, máš to na zastávku daleko , já ale běhám, bo musím .
Doporučené příspěvky