sejkoram Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 5 let. Už jsem váženej člen? Brainless jsem určitě, to je jasný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chocholusik Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 (upraveno) Podarilo sa mi po piatich rokoch zenu presvedcit na jednu turu ktoru som mal davno naplanovanu, zvladla to bez reptania... taky maly zazrak A pocas dodychu som sa hral s hodinkami v potociku... Upraveno 29. května 2016 uživatelem Chocholusik
African Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Kooperativa vyřešila moji pojistnou událost rychle a spravedlivě, tak jak by to mělo být Že by už měli nějákou mašinku na rozeznávání šmejdů od normálních lidí? Před léty jsem měl také něco na autě myslím a vím, že to byl tenkrát docela boj z nich dostat korunu.
SCIFI Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Brácha valči s kooperativou dva měsíce a vypadá to na soud. Takový jednání jsem nezazil a kdyby to nebyl bracha tak neverim. Je poškozeny nabourany, bouračka s policií na miste a koop nehodlá platit ze prý poškození neodpovídá. Nic konkrétního. Nekomunikují ani s právníkem a navíc rozesílají dopisy odkud mel náhradní auto ze je vysetrovany aby si dali pozor. No sem zvědavý jak to dopadne. Je to druhej příklad z okolí kdy pojišťovna bez vysvětlení nechce hradit.
African Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Co si budeme povídat, vím moc dobře jací jsou to šmejdi všechny ty pojišťovny bez rozdílu. O to víc mě to překvapilo, jak to šlo hladce
JaRooN Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Jo, Kooperativa...Můj tchán taky nikdy neviděl a už neuvidí 40k, které mu měli plnit.
j3ykobim Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Dobrý den, chtěl bych na víkend půjčit novou MX5....... ste novinář?NEtak to by šlo (prý se jim z 2 půjčených pisálkům, vrátila jedna na plaťáku)
straspol Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Brácha valči s kooperativou dva měsíce a vypadá to na soud. Takový jednání jsem nezazil a kdyby to nebyl bracha tak neverim. Je poškozeny nabourany, bouračka s policií na miste a koop nehodlá platit ze prý poškození neodpovídá. Nic konkrétního. Nekomunikují ani s právníkem a navíc rozesílají dopisy odkud mel náhradní auto ze je vysetrovany aby si dali pozor. No sem zvědavý jak to dopadne. Je to druhej příklad z okolí kdy pojišťovna bez vysvětlení nechce hradit.Včas jsem od nich před pár lety utekl. Stálo mě to jen trochu nervů a naučil jsem se asertivitě. Jsem jim moc vděčný, dnes ji potřebuju na každém kroku.
African Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Málo stačí k absolutní spokojenosti :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Chybí tam nálev a cibule a ještě aspoň jedno pivo a přebejvá hořčice.
African Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Už se pečou, cibuli nebrat, třeba bude ještě líbačka :-) I když po těch letech, my wish, cha cha... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sprocha Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dnes mě potěšil krásný úkaz na obloze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jrov Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Sice to není o hodinkách (ale na hodinky to hodí), sám pan velký prezident dnes podepsal den po doručení k jeho rukám z pera poslanců "novelu o vyjmutí půdy z půdního fondu" , takže všem co mají v ruce koordinované stanovisko a šli na ohlášku a mají tedy sami žádat o vyjmutí doporučuji počkat cca do července a bude to mnohem levnější . Ty co už vyzval úřad sám tj. šli na územní řízení/stavební povolení mají smůlu - součástí KS bylo i vyjmutí z fondu a bylo vyměřeno dle staré vyhlášky, takže jedině hodit vše do koše a vyběhat znovu :-) ale někde může být slevnění až 10násobné ... Upraveno 1. června 2016 uživatelem jrov
Baldic Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Ta je krasna. Nevim, jestli to znate nebo ne, ale dovolil bych si upozornit, ze maji vuci sobe obracene poradi barev.
siwi Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Málo stačí k absolutní spokojenosti :-)Večeřel jsem totéž. Mám je rád neopečené a moc jsem si pochutnal.
JaRooN Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Už od kluka jsem měl svůj malý sen: najít v lese srnčí parůžek. Dnes se mi to povedlo! Pozdě, ale přece...
eskimak Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Už od kluka jsem měl svůj malý sen: najít v lese srnčí parůžek. Dnes se mi to povedlo! Pozdě, ale přece...U nas je trestne ho vziat...Edit: ja s tym nesuhlasim, to len pre info... Upraveno 1. června 2016 uživatelem eskimak
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To JaRooN Já na houbové procházce našel daňčí a dal jsem ho nést synkovi - móc zžeral, no a on ho zase ztratil.
Doporučené příspěvky