Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Podarilo sa mi po piatich rokoch zenu presvedcit na jednu turu ktoru som mal davno naplanovanu, zvladla to bez reptania... taky maly zazrak :) A pocas dodychu som sa hral s hodinkami v potociku...

Untitled_1.jpg

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno

Kooperativa vyřešila moji pojistnou událost rychle a spravedlivě, tak jak by to mělo být  :notworthy: Že by už měli nějákou mašinku na rozeznávání šmejdů od normálních lidí? :D Před léty jsem měl také něco na autě myslím a vím, že to byl tenkrát docela boj z nich dostat korunu.

Odesláno

Brácha valči s kooperativou dva měsíce a vypadá to na soud. Takový jednání jsem nezazil a kdyby to nebyl bracha tak neverim. Je poškozeny nabourany, bouračka s policií na miste a koop nehodlá platit ze prý poškození neodpovídá. Nic konkrétního. Nekomunikují ani s právníkem a navíc rozesílají dopisy odkud mel náhradní auto ze je vysetrovany aby si dali pozor. No sem zvědavý jak to dopadne. Je to druhej příklad z okolí kdy pojišťovna bez vysvětlení nechce hradit.

Odesláno

Co si budeme povídat, vím moc dobře jací jsou to šmejdi všechny ty pojišťovny bez rozdílu. O to víc mě to překvapilo, jak to šlo hladce :eek:

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych na víkend půjčit novou MX5....

... ste novinář?

NE

tak to by šlo :D

:thumbsup_anim:

(prý se jim z 2 půjčených pisálkům, vrátila jedna na plaťáku) 

Odesláno

Brácha valči s kooperativou dva měsíce a vypadá to na soud. Takový jednání jsem nezazil a kdyby to nebyl bracha tak neverim. Je poškozeny nabourany, bouračka s policií na miste a koop nehodlá platit ze prý poškození neodpovídá. Nic konkrétního. Nekomunikují ani s právníkem a navíc rozesílají dopisy odkud mel náhradní auto ze je vysetrovany aby si dali pozor. No sem zvědavý jak to dopadne. Je to druhej příklad z okolí kdy pojišťovna bez vysvětlení nechce hradit.

Včas jsem od nich před pár lety utekl. Stálo mě to jen trochu nervů a naučil jsem se asertivitě. Jsem jim moc vděčný, dnes ji potřebuju na každém kroku.

Odesláno (upraveno)

Sice to není o hodinkách (ale na hodinky to hodí), sám pan velký prezident dnes podepsal den po doručení k jeho rukám z pera poslanců "novelu o vyjmutí půdy z půdního fondu" , takže všem co mají v ruce koordinované stanovisko a šli na ohlášku a mají tedy sami žádat o vyjmutí doporučuji počkat cca do července a bude to mnohem levnější .

Ty co už vyzval úřad sám tj. šli na územní řízení/stavební povolení mají smůlu - součástí KS bylo i vyjmutí z fondu a bylo vyměřeno dle staré vyhlášky, takže jedině hodit vše do koše a vyběhat znovu :-) ale někde může být slevnění až 10násobné ...

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

Málo stačí k absolutní spokojenosti :-)

Večeřel jsem totéž. Mám je rád neopečené a moc jsem si pochutnal.
Odesláno (upraveno)

Už od kluka jsem měl svůj malý sen: najít v lese srnčí parůžek. Dnes se mi to povedlo! Pozdě, ale přece...

U nas je trestne ho vziat...

Edit: ja s tym nesuhlasim, to len pre info...

Upraveno uživatelem eskimak
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...