mAra_ Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Díky kluci... Fakt jsem nadšený... Zítra jedu zjistit, na kolik by mě vyšlo postavit tam roubenku...
African Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Gratulace ke koupi, vypadá to tam opravdu moc pěkně :-) Ať se Vám daří a hoď sem fotku domku, jakmile bude hotovo. Docela jsem zvědav, jakej do té příjemné scenérie napasujete.
mAra_ Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Hehe, Afri až sem budu dávat za rok fotku domku, tak si na fotku pozemku už nikdo nevzpomene :-)) Ale určitě se pak taky pochlubim.
African Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Když ono to všechno letí jako voda, najednou budete usínat v novém a manželky se budeš ptát, pamatuješ jak jsme hledali pozemek? :-)
Filip.J Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Dneska jsem udělal jeden z větších životních kroků. Vybrali jsme a zaplatili pozemek, na kterém postavíme domek. A jelikoz toho mám plnou hlavu, podělím se i s vámi. A pridam i fotky toho, jak to vypadá 10 metrů od plotu.To je bomba! Gratuluju. My hledání něčeho podobného po cca 6 letech vzdali a na podzim se stěhujeme do vlastního bytu. I ten nám budou někteří známí závidět, nicméně pro mě s ženou je to tak trochu ústupek. No ale není všem dnům konec, že...
AndyAaron Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dneska jsem udělal jeden z větších životních kroků. Vybrali jsme a zaplatili pozemek, na kterém postavíme domek. A jelikoz toho mám plnou hlavu, podělím se i s vámi. A pridam i fotky toho, jak to vypadá 10 metrů od plotu.To je vazne parada! Az mozna skoda stavet tam barak gratulace a uzijte si to. Tyhle prvni okamziky jsou nej a mate na co vzpominat.
AndyAaron Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Jinak co me dnes potesilo: byl to veskrze fajn den, ale trosku s horkym koncem, ve kterem se nechci pitvat. Kazdopadne jdu kolem sve oblibene hospody a moje oblibena servirka ke zpet. Ja vim, je to blbost, ale musel jsem skocit na pivko...
guzmic Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Mě včera potěšilo, že jsem daroval krev, česi uhráli tu remízu a večer jsem úspěšně snědl koleno, pečené žebro a vypil snad 10 piv.Svět je fakt krásnej. :-)
Zlý Jabko Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Znovuobjevil jsem Boba Rosse. Sakra, chce se mi koupit paletu a barvy...
railmaster Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dneska jsem udělal jeden z větších životních kroků. Vybrali jsme a zaplatili pozemek, na kterém postavíme domek. A jelikoz toho mám plnou hlavu, podělím se i s vámi. A pridam i fotky toho, jak to vypadá 10 metrů od plotu.Krása... ja som niečo podobné, zhruba 35 árov, minulý rok predal,hlavne kôli horšej dostupnosti v zime, a radšej kúpil dva susediace pozemky, spolu 13 árov, aj so staršími chalupami 1,5 km od centra, ale pritom v prírode s perfektným výhľadom.
African Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Napouští se bazén a to znamená pouze jedno, začíná pár měsíců veget :-)
dlubix Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Napouští se bazén a to znamená pouze jedno, začíná pár měsíců veget :-)Koukam, ze se prcek uz nemuze dockat Ja si jeste chvili pockam, ale potesilo mne, ze uz nam to roste jinam, nez do zeme...
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dnes mne potesila pritelkyne...prijdu do kuchyne a ona vari jen v kalhotkach...nejdriv se vymlouvala, ze pry nema zasteru, pak,ze je ji horko a nakonec, ze pry kvuli toho, ze nechce byt zaprskana od te slehacky, kterou zrovna v misce slehala.......sem ji vyhrozoval fotakem, tak mi odpovedela, ze mi to stejne nikdo neuveri
African Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 (upraveno) To dlubix: Hezky pěkně, teď už to půjde rychle, do konce roku bydlíte, neboj se nic :-) To Xenomorfus: To byl jasný signál, udělej mi to teď hned ty bambusáku :-) Do večera ji rozbolí hlava, ani nemrkneš... Upraveno 18. června 2016 uživatelem African
vraby Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Xenomorfus si to vzal k srdci Afri :-) snad bude i nějaké fotooooo
Xenomorfus Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Kua, kluci, stihla mne znasilnit hned rano a uz sem starsi pan...foto leda cudne s hodinkama
African Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Bez důkazů si tady můžeš psát co chceš, že jo kluci? :-)
Doporučené příspěvky