Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratulace ke koupi, vypadá to tam opravdu moc pěkně :-) Ať se Vám daří a hoď sem fotku domku, jakmile bude hotovo. Docela jsem zvědav, jakej do té příjemné scenérie napasujete.

Odesláno

Když ono to všechno letí jako voda, najednou budete usínat v novém a manželky se budeš ptát, pamatuješ jak jsme hledali pozemek? :-)

Odesláno

Dneska jsem udělal jeden z větších životních kroků. Vybrali jsme a zaplatili pozemek, na kterém postavíme domek. A jelikoz toho mám plnou hlavu, podělím se i s vámi.

A pridam i fotky toho, jak to vypadá 10 metrů od plotu.

To je bomba! Gratuluju. My hledání něčeho podobného po cca 6 letech vzdali a na podzim se stěhujeme do vlastního bytu. I ten nám budou někteří známí závidět, nicméně pro mě s ženou je to tak trochu ústupek. No ale není všem dnům konec, že...

Odesláno

Dneska jsem udělal jeden z větších životních kroků. Vybrali jsme a zaplatili pozemek, na kterém postavíme domek. A jelikoz toho mám plnou hlavu, podělím se i s vámi.

To je vazne parada! Az mozna skoda stavet tam barak gratulace a uzijte si to. Tyhle prvni okamziky jsou nej a mate

na co vzpominat.

Odesláno

Jinak co me dnes potesilo: byl to veskrze fajn den, ale trosku s horkym koncem, ve kterem se nechci pitvat. Kazdopadne jdu kolem sve oblibene hospody a moje oblibena servirka ke zpet. Ja vim, je to blbost, ale musel jsem skocit na pivko...

Odesláno

Tak super Andy, to mam radost ;) .

Odesláno

Mě včera potěšilo, že jsem daroval krev, česi uhráli tu remízu a večer jsem úspěšně snědl koleno, pečené žebro a vypil snad 10 piv.

Svět je fakt krásnej. :-)

Odesláno

Krása... ja som niečo podobné, zhruba 35 árov, minulý rok predal,hlavne kôli horšej dostupnosti v zime, a radšej kúpil dva susediace pozemky, spolu 13 árov, aj so staršími chalupami 1,5 km od centra, ale pritom v prírode s perfektným výhľadom.

Odesláno

Napouští se bazén a to znamená pouze jedno, začíná pár měsíců veget :-)

Koukam, ze se prcek uz nemuze dockat :) Ja si jeste chvili pockam, ale potesilo mne, ze uz nam to roste jinam, nez do zeme...

post-25943-0-21767500-1466242415_thumb.jpeg

Odesláno

Dnes mne potesila pritelkyne...prijdu do kuchyne a ona vari jen v kalhotkach...nejdriv se vymlouvala, ze pry nema zasteru, pak,ze je ji horko a nakonec, ze pry kvuli toho, ze nechce byt zaprskana od te slehacky, kterou zrovna v misce slehala....

...sem ji vyhrozoval fotakem, tak mi odpovedela, ze mi to stejne nikdo neuveri  :clap:

Odesláno (upraveno)

To dlubix: Hezky pěkně, teď už to půjde rychle, do konce roku bydlíte, neboj se nic :-)

To Xenomorfus: To byl jasný signál, udělej mi to teď hned ty bambusáku :-) Do večera ji rozbolí hlava, ani nemrkneš...

Upraveno uživatelem African
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...