quest987 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Moc tomu nerumim, ale neprijde mi to moc fer
honza71 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Opet vykon Petera Sagana. Sice "jen" druhej, ale po tom jeho vcerejsim galapredstaveni to povazuji za neuveritelnou paradu. Nevim, kolikaty je celkove, ale pro me je to nejvetsi zavodnik letosni "Stare damy".
Petr_123 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 (upraveno) Opet vykon Petera Sagana. Sice "jen" druhej, ale po tom jeho vcerejsim galapredstaveni to povazuji za neuveritelnou paradu. Nevim, kolikaty je celkove, ale pro me je to nejvetsi zavodnik letosni "Stare damy".Myslím že 95. Je to drak:-) Upraveno 24. července 2016 uživatelem Petr_123
kuncák7 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Potesilo me, ze tatu uz to oko neboli ( i kdyz stale vypada hoodne strasidelne ). Takze nemusim hned po praci spechat s nim do nemocnice :-).
Gustaf Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Potesilo me, ze tatu uz to oko neboli ( i kdyz stale vypada hoodne strasidelne ). Takze nemusim hned po praci spechat s nim do nemocnice :-).tak dobrá zpráva
kuncák7 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 tak dobrá zpráva Dik, snad ho nenapadne, kdyz je mu lip, neco s tim zase zacit delat ( prasklo mu to pry nadbytecnou fyzickou namahou ).
M3maniac Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Panove, musim rict, ze me nase firma neprestava prekvapovat. Jednou za rok se vyhlasuji specialni oceneni na velke interni akci (12k lidi z celeho sveta nakyblovany v jedny hale v USA) - odmeny jsou ruzne, povetsinou velmi dobre, ale jedna se vymyka. Nazev neni podstatny, kazdopadne jde o nejvyssi moznou odmenu. Rocne se jich rozda jen do 20 celosvetove. Krome ruznych benefitu a financnich plneni v sobe ma tato cena jednu hmatatelnou vec, a tou jsou Rolady (s venovanim na dynku). Co me potesilo? Ze cenu dostal vubec poprve nekdo z CZ, ze je to muj dlouholetej kolega a kamos, a predevsim to, ze vyber modelu neni vubec spatnej . Zaroven me potesilo, ze me zive zas tak moc neberou, jak jsem puvodne cekal . A tomu já říkám vážit si oddaných zaměstnanců .....
lazy Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 V sobotu mne potěšila moje téměř devadesátiletá tetička malým dárkem :-)
Klotzman Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Kdyby věděla, jakou to udělá prasynovci radost, že je na flašce zapsanej čas, kdy to včera v noci dokapalo, tak to udělala i vloni
zhrado Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Moja našla konečne hodinky po starkom, ktoré vraj fasoval ako železničiar. Majú napísané Velka cena 1900. Ale nejdú, asi bude zlomene perko a zotrvačka má veľkú vôľu. A potom ešte super víkend v Rumunsku. To že ma črep zase nesklamal, letecký deň bol perfektný, vidieť 8 Migov 21 v lufte sa len tak dnes nevidí Ale potom ako google vraví najkrajšia cesta na svete, horský prechod Transfagarasan. To je nádhera, naozaj. Odporúčam každému.
Tichus Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak poprvé do tohodle vlákna Beztak to tady už bylo, ale potěšilo mě (skoro) aktuální vydání časáku Hodinky v regiojetu Už tak s nima jezdím rád, teď ještě víc Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Zhrado- tak kdyztak vyjed transfagaras tou lanovkou a humor te prejde :-)), jestli je tam furt ta predvalecna.A me potesilo, ze po 4 dnech me zase funguje bez problemu telefon.
fobus Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Dnes 70ty odber...potešilo ma, že som natoľko zdravý, že mi každé tri mesiace toho pol litra vezmú a povedia, že som zdravý...
Filip.J Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Teda vás tady je! Fobus, gratuluju!
filo-boxer Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Mame dokonce i sve vlakno. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23158-daruj-krev-zachranis-zivot/page-7
Filip.J Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Jo, vypadá velice frekventovaně Proto jsem o něm doteď nevěděl. Wristshoty už moc nedávám, tak když tak začnu házet fotky jehel v žíle tam, jo?
Návštěvník Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Ja mam cca 20 zatim, plazma i plná krev, a 26.7. me čeká transplantace kostní dřeně jako dárce 70 odběrů je fakt super!!! Taky chci dojit na tuto metu Hele super, úplně jsi mě motivoval a už jsem se zapsal do registru a i ostatním díky, příští týden jdu darovat krev. (btw. kam chodíte ? Já to asi zkusím na UHKT) Já mám většinou jen hubu plnou keců a dokopali jste mě, něco pro to udělat. Ve stylu vtipu :už si chci například dlouho koupit knížku o prokrastinaci, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dokopat
Filip.J Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Vojto, dávám krevní deriváty, sami si mě na ně na trasfúzce převedli, když to zvládám, že je prý mají radši než plnou krev - VFN na Karlově náměstí. Jednak je to moje spádová nemocnice, druhak tak jako tak radši dávám přímo nemocnici, která ty deriváty používá na svých operačních sálech, než sběrně, která láká dárce reklamami v metru na finační odměnu za odběr - ale to je čistě osobní preference, určitě je lepší jít do ÚHKT než nejít nikam.S kostní dření mám trochu obavu se zaregistrovat, tam se bojím, že je to s darováním problematičtější než jenom mít do sebe zapíchnutou jehlu.
Návštěvník Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Vojto, dávám krevní deriváty, sami si mě na ně na trasfúzce převedli, když to zvládám, že je prý mají radši než plnou krev - VFN na Karlově náměstí. Jednak je to moje spádová nemocnice, druhak tak jako tak radši dávám přímo nemocnici, která ty deriváty používá na svých operačních sálech, než sběrně, která láká dárce reklamami v metru na finační odměnu za odběr - ale to je čistě osobní preference, určitě je lepší jít do ÚHKT než nejít nikam.S kostní dření mám trochu obavu se zaregistrovat, tam se bojím, že je to s darováním problematičtější než jenom mít do sebe zapíchnutou jehlu.Jsem si to dnes pročítal a určitě to nebude nic příjemného. Manželka od otcova zaměstnance zjistila v těhotenství (24 letá holka), že má akutní leukémii. Musela na předčasný porod snad v šestém měsíci (klukovi je dnes myslím už 5 let a je naprosto zdravý - což pokládám za absolutní zázrak) To co si ta holka protrpěla (tři roky prakticky neustále v nemocnici, nemoci se postarat o svoje dítě atd..) Navíc jsou to moc fajn lidi. Proti tomu si říkám, že trocha toho nepohodlí mi za pomoc někomu takovému stojí. V pátek skočím do UVN na odběr krve a to by snad mělo být vše(na základě toho Tě tam buď zařadí nebo ne) . Podrobnější testy snad dělají znovu až před darováním. Jasně je to hned vedle, na základě osobního doporučení tedy zkusím tu VFN. Snad potom zvládnu v pohodě jít do práce. Trochu mě štve, že nemůžou dát víkendový termín.... Upraveno 27. července 2016 uživatelem vojta1
Doporučené příspěvky