Lynx12 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Česko - Švédsko 5:2 a Slovensko - USA 4:1
Franta Dobrota Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Jak je to tady teď s tou politikou? Si to risknu, to mi za to stojí, bo mám fakt radost: Zdravím do Litomyšle! Aspoň někde. https://forum24.cz/...e-v-litomysli-odmitali-aby-mesto-navstivil-babis-ten-svou-cestu-radeji-zrusil/ Sympatické městečko. Až dosud jsem jej ignoroval, ale asi zajedu jej nějak ekonomicky podpořit. :-)
Jiří_99 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Corsice sla dal do rodiny a ja se raduju z vyberu noveho "pracovniho" povozu, na kterem sa zase budu moct trochu bavit. V hledacku je krasna 323F BA z 94 roku, nebo Focus mkI z 1999... Zatim to bavi, az objedu par aut a zjistim, ze nejsou ve stavu uplne tak podobnem inzeratu, uz to tolik bavit nebude...
gunman Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Dostal jsem lístek na winoprague 2019. Teď abych se naučil jezdit vlakem a metrem :-)
Bert Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Je potřeba o hodinky bojovat stůj co stůj. Za mne palec nahoru :-) https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1102226-byvaly-prezident-fifa-blatter-vyhrozuje-zalobou-chce-zpet-luxusni-hodinky-ze-sve-kancelare.html#hp-sez
eloga Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 to bude zajímavé, ale zřejmě pro švýcarského Peltanena dost komplikované. Ovšem pravda, když jde o hodinky, nikdy neříkej nikdy, pokud jsou ovšem opravdu privátní....
kuncák7 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Po dlouhé době jsem strašně rád slyšel větu-při placení se usmivejte. Odchod od zubaře byl dnes vysvobození, zaplatil jsem rád, protože to znamenalo konec utrpení.
Lynx12 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/sparta-predala-suralove-rodine-pres-420-tisic-za-vydrazene-d/r~9d903ff0763111e9a305ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-1&utm_campaign=Sport
ZJ Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Právě jsem koupil lístky do první řady na Sněhovou show Slavy Polunina příští rok v březnu do Hybernie,vždycky jsem ho chtěl vidět naživo ...:-)
Robero79 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Právě jsem koupil lístky do první řady na Sněhovou show Slavy Polunina příští rok v březnu do Hybernie,vždycky jsem ho chtěl vidět naživo ...:-) diky za tip, tak jsem je koupil taky, v sobotu od 14:00 hod, jestli budeme na stejnem predstaveni, dame ?kozu? :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
gunman Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Nejstarší dcera dnes odmaturovala na samé 1. Po pravdě jsme to čekali :-)
Robero79 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 (upraveno) parada, gratulace... tak novy budiky to jisti, ne? ja jsem pred 20 lety dostal za samy 1 u matury prd, ale sam jsem si nadelil bungee skok na oslavu. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 16. května 2019 uživatelem Robero79
gunman Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Nechce! Nechápu. Dobu nosila Seiko orange monster a to že pořád, takže jsou komplet dodrbaný a to je dobře, od toho jsou. Nabídl jsem jí modré Bondovky, pak jsme měl Colty, nechtěl nic a ani teď nic nenosí.
eskimak Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Nechce! Nechápu. Dobu nosila Seiko orange monster a to že pořád, takže jsou komplet dodrbaný a to je dobře, od toho jsou. Nabídl jsem jí modré Bondovky, pak jsme měl Colty, nechtěl nic a ani teď nic nenosí.Tak to je nemile zlyhanie vychovy...
colommbo Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Kdysi jsme si s tehdejším kolegou povídali o všem možném a řeč přišla taky na maturu. Na jeho dotaz na známky jsem mu odpověděl, že jednu trojku a tři dvojky. On na to že to měl podobně, taky jednu trojku. Akorátže k tomu tři čtyřky. Takže mě to tehdy vlastně taky potěšilo, abych zachoval vlákno.
warann Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Kdysi jsme si s tehdejším kolegou povídali o všem možném a řeč přišla taky na maturu. Na jeho dotaz na známky jsem mu odpověděl, že jednu trojku a tři dvojky. On na to že to měl podobně, taky jednu trojku. Akorátže k tomu tři čtyřky. Takže mě to tehdy vlastně taky potěšilo, abych zachoval vlákno. To mi připomnělo naše maturitní story s bráchou, kdy se ukázalo, že tahle zkouška je významně podřízená náhodný konstelaci. S bráchou jsme gymplem prolejzali s velmi podobným, nijak oslnivým průměrem. Nicméně zatímco mně se nějakým zázrakem podařilo u zkoušky zapůsobit zdáním, že snad něco umím, tak brácha propadl těžký nervozitě a byl rád, že prolezl. Takže když jsem máti hlásil, že to mám za celkově za pět, tak se zdráhala tomu uvěřit. A stejně se zdráhala uvěřit, že brácha to dotáhl na celkových patnáct.
kuncák7 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 První maturu jsem měl za 14, druhou za 6. Naprosto o ničem to nikdy nevypovídalo, nicméně za samé gratuluju, obě netere to mají stejné, takže já se svým výsledkem nikdy moc "nechlubil".
Doporučené příspěvky