honza71 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Hele Afri, nasrat muzes jenom vola a to se nepocita kuncakovo nastvani se za "nasrani" nepocita. On neni zadny vul Upraveno 29. května 2019 uživatelem honza71
African Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Kuncák7 mě do toho všeho uvrtal, nebýt jeho tak tu nejsem a samozřejmě dalších členů co Gruzii vychvalovali :-) Už přišel pohled Martine? No, jestli to je tady jak v Nepálu tak do vánoc ho tam máš :-)
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Ještě není, ale dojde. Závidím ti, protože se fakt vracím do míst, kde jsem chodil s otevřenou pusou.Honzo dík, ale jsem :-)).
Harwey Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Tak si to tam este uzi, dobre sa opi a hura domov:)
African Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Děkuji kluci, famózní země :-) Tak ještě pár fotek pro potěchu oka...a kdo uhodne, jaký rutiner se narodil v tom baráku, dostane bludišťáka :-) Upraveno 29. května 2019 uživatelem African
African Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Yes, bludišťáka získáváte oba, dejte mi adresy DO SZ kam ho poslat :-)
Harwey Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 No peknu pohladnicu neokukanu by si mi mohol poslat:)
African Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 No peknu pohladnicu neokukanu by si mi mohol poslat:)No tak jasný, pošli adresu :-)
hreba Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Tohle mi dneska vyndali z nohy: P_20190528_110819.jpg A potěšilo mě, že to nebyl nijak traumatizující zážitek. I když to už přišlo k sobě, nijak to nebolí.Nemáš jich víc? Par bych potřeboval na mostek přes potok na zahradě Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
siwi Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Hreba: Mám ještě dva plus nějakou traverzu. Ale musíš si zhruba rok a půl počkat, než mi to všechno vyndaj z nohy Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
Maro Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 https://youtu.be/bm3yzePU2DM Nutný zvuk...A je to pryč:-(
Kuba13 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 .... to byl ten Bureš a skauti ? video je ještě stále v Humoru :-)
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 Tak už narazil na třešně. Kdo má zájem, tak jde o volně přístupnu třešňovku v Praze - Hrdlořezích. Pomalu začínají, jsou tam různě rané druhy. V ul. Pod Šancemi lze ještě volně zaparkovat (Praha 9).
zceyee Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 (upraveno) Posledni dobou rozklikavam prispevky ignorovanych uzivatelu a narazim na celkem logicky komentare prispivajici k diskusi, proste zadnej flame (co je vam?), tak mi to udelalo docela radost. Tak sem smazal vsechny z ignore, jmenovite Frantik, YPO, filo-boxer, jankoxxx, eskimak, Daemonultimate, kuncák7, Liqid, 5etter, Kamil. A normálně se to tu dá číst. Kuncak to mel za omlouvani se za vsechno, to se nedalo, kazdej druhej post. Upraveno 31. května 2019 uživatelem zceyee
Kristian.nov Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 A je to pryč:-(Dali to pryč i z Facebooku, tak to už je asi líp...
Návštěvník Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Dali to pryč i z Facebooku, tak to už je asi líp...Hmm myslím, že tohle bude o něčem jiném. Skaut by měla být apolitická organizace a tohle mi nepřijde šťastné. Podobně jako trenírky na krojích etc... ano skauti se několikrát v historii zapojili do politiky. Odboj, jak antikomunistický, tak antifašistický. Ale nevím jestli je tohle srovnatelné a úplně šťastné. Jako dlouholetý skaut, kdy moje rodina je celá skautská. Dědeček má lilii na hrobě a na jeho pohřbu bylo asi 500 lidí v krojích (mimochodem zakládal Ivančenu). Tak byť jsem velký odpůrce Babiše, tohle se mi nelíbí.
Kristian.nov Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Hmm myslím, že tohle bude o něčem jiném. Skaut by měla být apolitická organizace a tohle mi nepřijde šťastné. Podobně jako trenírky na krojích etc... ano skauti se několikrát v historii zapojili do politiky. Odboj, jak antikomunistický, tak antifašistický. Ale nevím jestli je tohle srovnatelné a úplně šťastné. Jako dlouholetý skaut, kdy moje rodina je celá skautská. Dědeček má lilii na hrobě a na jeho pohřbu bylo asi 500 lidí v krojích (mimochodem zakládal Ivančenu). Tak byť jsem velký odpůrce Babiše, tohle se mi nelíbí.Rozumim ti. Jen po té marnosti, je něco takového povzbudivý. Někdy někdo musí ukázat postoj a vlastně si nejsem jist, jestli to bylo od nich vyjádření politické, možná jen vyjádřili názor na človeka ;-)
martar Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Vojto, hoď sem fotku v kroji s pirkem za čepicí At nejsem OT: potěšil mne vcerejší sraz spolužáků ze základky. Z hodinkovýho hlediska jsem nic nečekal, protože spolužák s IWC Portuguese 7 days automatic FG (IW500113) se tentokrát neúčastnil. O to milejší bylo překvapeni, že jsem si mohl ošahat neobvyklý model DJ 36 116200 silver bulls eye dial (fluted, red date, oyster) a Ulysse Nardin Maxi Marine Chronograph 353-66 vanilla (ivory) dial & choco rubber. Ale hlavně, většina spolužaček je i v téměř padesáti krásná a přitažlivá
Doporučené příspěvky