Rudykopalsson Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Tak já blbec jsem si kupoval lístek a přitom stačilo dojet k Maxelovi a měl bych to i se super večeří. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Včera jsem si zkoušel nějaké starší věci a zjistil jsem, že se vejdu do kratasů co jsem neměl už skoro 2 roky a hlavně do bundy The North Face co jsem si koupil před 5-ti lety a nikdy se do ní nevešel. Paráda, ještě se teda před očima neztrácím, to zase ne, ale hrozně mě to potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Njn, utrácís prachy za hodinky a na jídlo nezbývá... Tak je to logicky vývoj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Vcera tedy ta Metallica potesila. Jsem taky z Proseka a na Metallice jsem byl uz celkem trikrat, tak jsme s brachou jen vzali pivka do batohu a prochazkou sli na to pole za arealem. No a videli a slyseli jsme paradne, vyslopali par piv a docela zaparili v davu tak tisic nebo dva, kterej si to "za plotem" uzival stejne :-) Za me dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Pokažený vlak strojvůdce opravil :notworthy:viz. Co mě právě naštvalo a teď jede jak kdyby ho ukradl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Já jsem byl z Metallicy rozpačitý. Úplně mě ten koncert nechytl. Přišlo mi to odehraný trochu z povinnosti. Jeiný, kdo mě bavil, byl Kirk. U Jožina z bažin jsem si chvílemi přál, abych tam nebyl.Edit: Ale abych nebyl takovy negativista. U One a Master of Puppets jsem se malem pocural Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Přežil jsem... ale ty elektrokola jsou fakt nebezpečný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Já jsem byl z Metallicy rozpačitý. Úplně mě ten koncert nechytl. Přišlo mi to odehraný trochu z povinnosti. Jeiný, kdo mě bavil, byl Kirk. U Jožina z bažin jsem si chvílemi přál, abych tam nebyl.Edit: Ale abych nebyl takovy negativista. U One a Master of Puppets jsem se malem pocuralSeek and destroy, Frantic, Enter Sandman. Chybelo mi jen Murder One. Jozin z bazin by se dal kdyby to neopakovali, to uz bych byl radsi za Engel, ale to musim asi priste do Nemecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Přežil jsem... ale ty elektrokola jsou fakt nebezpečný..IMG_2419.jpgKámo to lidi jsou nebezpečný a jak je vidět nejvíc samo sobě :-( Jen ta noha ? Držím place Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Kámo to lidi jsou nebezpečný a jak je vidět nejvíc samo sobě :-( Jen ta noha ? Držím placeNaštěstí jo.. bez helmy nejezdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Po dlouhé době konečně pěknej a elegantní divadelní plakát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 To jsem zrovna dočet. Nejdřív mi ta parodie na češtinu vadila, ale pak mě to začalo bavit. Celkem hodně. Jako hru si to ale představit neumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Ja myslim ze to bude supr. Chtel sem spachat romantiku a vzit na to manzelku, ale Shakespeare hadra, beznadejne vyprodany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Zase budu moc klidně spát, milášek je zpět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Takový barevný crossover ODS a ČSSD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 pěkný jsou, Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 pěkný jsou, Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Takový barevný crossover ODS a ČSSD.Tak zrovna tohle přirovnání by mě asi v životě nenapadlo :-) :-) Naštěstí mě politika míjí, ale ty barvy jsou zajímavé jak jsou zapuštěny v safíru, při náklonu ruky mění barvu, oranžová jde až do červené, modrá úplně do černé, fascinující :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Mě to napadlo hned. Nejsem ale v žádné partaji. Na mě to je moc velká divočina, já jsem přízemní nudný patron. Ale proti gustu...Ty si je vychutnej z plna hrdla, Afri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Mě to napadlo hned. Nejsem ale v žádné partaji. Na mě to je moc velká divočina, já jsem přízemní nudný patron. Ale proti gustu...Ty si je vychutnej z plna hrdla, Afri.Jasný, každý máme svoje :-) Mě ba naopak zklamal nový model na živo, aspoň za ty prachy co mě byli nabídnuty.... Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky