Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Me potesilo, ze jsem koupil pred rokem cidlo na oxid uhelnatej. Vcera to zacalo jecet po 3 hodinach topeni, kdyz se nevetralo. Ocividne nam barak tesni lip, nez jsem si myslel. Coz me vlastne tesi taky, takze win-win :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me potesilo, ze jsem koupil pred rokem cidlo na oxid uhelnatej. Vcera to zacalo jecet po 3 hodinach topeni, kdyz se nevetralo. Ocividne nam barak tesni lip, nez jsem si myslel. Coz me vlastne tesi taky, takze win-win :).

Topení v krbu / krbových kamnech, předpokládám?

---

Mě fascinuje, že v garsonce s plynovým průtokáčem v koupelně chtěl revizák, abychom vyřízli větrací díry do dveří nahoře i dole, a v bytě s wawkama dveře bez větrání nikomu nevadí, i když v pokoji na rozdíl od té koupelny nemáme větrací mřížku do šachty...

Odkaz ke komentáři

Topení v krbu / krbových kamnech, předpokládám?

---

Mě fascinuje, že v garsonce s plynovým průtokáčem v koupelně chtěl revizák, abychom vyřízli větrací díry do dveří nahoře i dole, a v bytě s wawkama dveře bez větrání nikomu nevadí, i když v pokoji na rozdíl od té koupelny nemáme větrací mřížku do šachty...

Jojo. Normalne lehce vetrame, neb moc teplo, ale vcera jsme nejak zapomneli a cidlo zacalo jecet. Dluzno dodat, ze za rok provozu se tak stalo poprve, a urcite nevetrame pokazdy, tak nevim, jestli nejaka anomalie nebo fakt riziko.

Odkaz ke komentáři

Jojo. Normalne lehce vetrame, neb moc teplo, ale vcera jsme nejak zapomneli a cidlo zacalo jecet. Dluzno dodat, ze za rok provozu se tak stalo poprve, a urcite nevetrame pokazdy, tak nevim, jestli nejaka anomalie nebo fakt riziko.

Tak je dobrý vědět, že to čidlo funguje. U našich na baráku v '93 v koupelně s průtokovou karmou žádný nebylo, takže kdyby mě táta tenkrát nešel zkontrolovat, už bych sem nepsal.

Odkaz ke komentáři

Tak to jste včera měli necky a jeden po druhém jak se na neděli patří  :lol2:  mě potěšilo zjištění, že jsem taky možná jednou koupil dobrou a hlavně pěknou limitku. Mám ji asi 4roky....chtěl jsem moony, chtěl jsem zajímavé moony  a halvně jsem blázen do modré barvy a proto padla jasná volba na Gemini IV. Celou dobu jsem si říkal, že jsou nedoceněné na to jak jsou jiné a vždy se na chronu motaly kolem 4tis eur samo plus minus. Dnes jsem na ně po dlouhé době kouknul a na celem chronu jsou jediné za 156k  :) no není to snoopy, ale i tak mi to udělalo radost.

http://www.chrono24.cz/omega/gemini-4-first-space-walk-blue-dial-bp--id4209804.htm

post-7459-0-63277100-1457972080_thumb.jpeg

post-7459-0-41095800-1457972114_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...