Maxel Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Sakra, to mám za barákem, jsme pak mohli dát jedno chronopivo Vidíš, to vědět... Tak třeba příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Me potesilo, ze jsem koupil pred rokem cidlo na oxid uhelnatej. Vcera to zacalo jecet po 3 hodinach topeni, kdyz se nevetralo. Ocividne nam barak tesni lip, nez jsem si myslel. Coz me vlastne tesi taky, takze win-win . Upraveno 13. března 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) kua, to je napinavy ! edt.: hm.. tak soukalova 4. Upraveno 13. března 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dnes som si spravil radost a doniesol som si tuto 71konovu masinu.<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Se slovy klasika: howno, vole.. Díky za blahopřání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Dnes som si spravil radost a doniesol som si tuto 71konovu masinu.<br />ImageUploadedByTapatalk1457896549.864485.jpgtak to sis ale vopravdu donesl ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Neee. Normalne to je zihadlo jak swina. Som bol velmi prekvapeny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Neee. Normalne to je zihadlo jak swina. Som bol velmi prekvapeny....to věřím, na tu váhu to je skoro 1kůň na jedno kilo materiálu.................... tak přeji jen dobré kilometry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Zlíneček nezklamal.. pěkné, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Me potesilo, ze jsem koupil pred rokem cidlo na oxid uhelnatej. Vcera to zacalo jecet po 3 hodinach topeni, kdyz se nevetralo. Ocividne nam barak tesni lip, nez jsem si myslel. Coz me vlastne tesi taky, takze win-win .Topení v krbu / krbových kamnech, předpokládám?---Mě fascinuje, že v garsonce s plynovým průtokáčem v koupelně chtěl revizák, abychom vyřízli větrací díry do dveří nahoře i dole, a v bytě s wawkama dveře bez větrání nikomu nevadí, i když v pokoji na rozdíl od té koupelny nemáme větrací mřížku do šachty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Snad po roce aktualizována hudební knihovna v iPodu+nový sluchátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Topení v krbu / krbových kamnech, předpokládám?---Mě fascinuje, že v garsonce s plynovým průtokáčem v koupelně chtěl revizák, abychom vyřízli větrací díry do dveří nahoře i dole, a v bytě s wawkama dveře bez větrání nikomu nevadí, i když v pokoji na rozdíl od té koupelny nemáme větrací mřížku do šachty...Jojo. Normalne lehce vetrame, neb moc teplo, ale vcera jsme nejak zapomneli a cidlo zacalo jecet. Dluzno dodat, ze za rok provozu se tak stalo poprve, a urcite nevetrame pokazdy, tak nevim, jestli nejaka anomalie nebo fakt riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Košt slivovice. Sice jen šesté místo, ale pokud nám ti zákonodárci ty košty zakážou, tak se k vítězství asi nedopracuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Jojo. Normalne lehce vetrame, neb moc teplo, ale vcera jsme nejak zapomneli a cidlo zacalo jecet. Dluzno dodat, ze za rok provozu se tak stalo poprve, a urcite nevetrame pokazdy, tak nevim, jestli nejaka anomalie nebo fakt riziko.Tak je dobrý vědět, že to čidlo funguje. U našich na baráku v '93 v koupelně s průtokovou karmou žádný nebylo, takže kdyby mě táta tenkrát nešel zkontrolovat, už bych sem nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Zažehnána rodinná vzpoura. Po 14ti dnech čekání na opraváře, na tepelnou pojistku a opraváře s tepelnou pojistkou v baráku teče teplá voda. Jupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Tak to jste včera měli necky a jeden po druhém jak se na neděli patří mě potěšilo zjištění, že jsem taky možná jednou koupil dobrou a hlavně pěknou limitku. Mám ji asi 4roky....chtěl jsem moony, chtěl jsem zajímavé moony a halvně jsem blázen do modré barvy a proto padla jasná volba na Gemini IV. Celou dobu jsem si říkal, že jsou nedoceněné na to jak jsou jiné a vždy se na chronu motaly kolem 4tis eur samo plus minus. Dnes jsem na ně po dlouhé době kouknul a na celem chronu jsou jediné za 156k no není to snoopy, ale i tak mi to udělalo radost. http://www.chrono24.cz/omega/gemini-4-first-space-walk-blue-dial-bp--id4209804.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Moc povedená tahle modrá otočená panda. Tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Moc povedená tahle modrá otočená panda. Tiše závidím.Nejsi sám, mám tentýž pocit.Potěšilo, že náčelník zachoval vlákno ostatní prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Díky, jsem z nich paf jako první den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Nestabilní sníh a to znamená pouze jedno, že se nemusíme nikde škrábat a jenom chlastáme, chlastáme a chodíme po koncertech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky