Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marosh: Gratuluju. Díky tobě jsem si uvědomil, že jsem na své 10. výročí tady dočista zapomněl. Vůbec jsem to neoslavil a to mě štve. Takže odcházím do jiného vlákna.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sem si ani nevšim, 10 let v únoru... To to letí, to je v pííči...

Odesláno (upraveno)

Sem si ani nevšim, 10 let v únoru... To to letí, to je v pííči...

To si byl eště Milisák, to se nepočítá

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Zmizík
Odesláno

To si byl eště Milisák, to se nepočítá

Si byl první živej chronomagor, kterýho sem viděl.

Odesláno

se teda divim, ze ses nezalekl a zustal. Ja sem se Franty na zacatku hodne bal, ale jednou mi zaplatil pivo a vubec, byl na me takovej hodnej, az kamaradskej. Asi to mas stejne..

:lol2:

Odesláno

Ne dnes, ale včera mě potěšil výroční koncert (35 let) KEKSáků, uspořádaný společně s Jihočeskou filharmonií.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Si byl první živej chronomagor, kterýho sem viděl.

Já zas vod tebe kupoval první hodinky - modrý Omegy :-) A taky první Panerai s uchem. Asi bys mohl nějž něco jako můj duchovní otec tady :-)
Odesláno

se teda divim, ze ses nezalekl a zustal. Ja sem se Franty na zacatku hodne bal, ale jednou mi zaplatil pivo a vubec, byl na me takovej hodnej, az kamaradskej. Asi to mas stejne..

:lol2:

Takže ty mi dlužíš pivo!
Odesláno

Kupil som si tricko s dlhymi rukavmi ktore su mi neni kratke. Bogner. V zlave. Posledny kus. V piatok. To je radosti :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...