Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty tomu slovenčinovi dávaš na prdel :D

já zažil vojnu se slovákama. Hlášení při nástupu "to sú tí čo sú tu neni"  a podobně. Když začali hutorit vyhdniari tak jim bylo rozumět jen že šli na motore. Maďara jsme měli jen jednoho, podle papírů. Vůbec neuměl maďarsky ale protože byl v tabulkách, dostávali jsme asi tři výtisky novin Új só, nebo tak nějak se to jmenovalo.

Odesláno

Puntigamer na zahradke. Prave teraz to skvele padne, po dlhom pochode prirodou, kupe tenisiek, trvaliek a nejakeho neviemco na sadenie a celkovo hektickej nedeli :)

Odesláno

Este som v nudzi bez auta po nocnej zle spoje,sused sa ponukol ze mi pozicia Octavku. No odpadol som. Zajtra uz by som mal jazdit moje. Verim opravia.

Odesláno

Potěšil mne přístup Datartu - foťák , který byl na záruční reklamaci se vrátil poškozený. To jsem ale zjistil až doma po podrobnějším zkoumání. Donesl jsem přístroj zpět a vysvětlil situaci. Olympus si za následnou opravu účtoval 3,5 tisíce korun, zaplatil to Datart. Tomu říkám pro-zákaznický přístup.  :rolleyes:

Odesláno

Včera mě potěšil v hokeji Liberec. Nevěděl jsem komu ve finále fandit, ale po výstupech pánů Vampoli a hlavně Ševce už mám asi jasno.

Odesláno

Včerejší setkání a posezení s jedním zdejším členem a zakouření nových dýmek od dalšího zdejšího člena.

Díky Zdeňku (Obraz) za příjemný večer a díky Radku (Tikal) za krásné dýmky ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A Seiko SPB029 samozřejmě nemohly chybět ;)

Odesláno

Rychlost, se kterou mi vyřídili v trafice reklamaci Zippáka, co jsem dostal před 7 lety od táty. Neškrtal a nechytal tak jsem ho odnes a do druhýho dne byl k vyzvednutí. Oprava vnitřku asi nemá cenu tak mi dali vnitřek novej, hlavně že kastle, na který jsem si za ty léta vypěstoval fajn patinu, zůstala :)

Odesláno (upraveno)

...hecnul jsem se, a dnes se*u na dietu...večer si dám pár plzniček... :cheers:

a brčko.... :rolleyes:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Dnes mě potěšila moje lepší polovička, když si z Primek, co mi dnes došly od váženého člena fóra, vybrala jedny dětské červené, že je chce nosit. Abych jí je nechal vyčistit a koupil pěkný řemínek. Má úzkou ruku, takže jí velikostně myslím sednou. Hned se za hodinky lépe utrácí :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...