PepaSFI Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Ty tomu slovenčinovi dávaš na prdel já zažil vojnu se slovákama. Hlášení při nástupu "to sú tí čo sú tu neni" a podobně. Když začali hutorit vyhdniari tak jim bylo rozumět jen že šli na motore. Maďara jsme měli jen jednoho, podle papírů. Vůbec neuměl maďarsky ale protože byl v tabulkách, dostávali jsme asi tři výtisky novin Új só, nebo tak nějak se to jmenovalo.
KFL Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Prezil jsem kolobezkovaci vikend, najel 27 kilaku, vsechno me boli, ale jinak good!
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Tak to je super, snad jste moc nezmokli, u nás v okolí Prahy počasí nic moc.
KFL Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Pocasi tady uslo, navic jsem drandili jen po okoli (ale o to intenzivnejc), takze s vidinou deste jsme se jeli schovat domu.
ivan_989 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Puntigamer na zahradke. Prave teraz to skvele padne, po dlhom pochode prirodou, kupe tenisiek, trvaliek a nejakeho neviemco na sadenie a celkovo hektickej nedeli
gerhard Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Este som v nudzi bez auta po nocnej zle spoje,sused sa ponukol ze mi pozicia Octavku. No odpadol som. Zajtra uz by som mal jazdit moje. Verim opravia.
klobadysek Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Potěšil mne přístup Datartu - foťák , který byl na záruční reklamaci se vrátil poškozený. To jsem ale zjistil až doma po podrobnějším zkoumání. Donesl jsem přístroj zpět a vysvětlil situaci. Olympus si za následnou opravu účtoval 3,5 tisíce korun, zaplatil to Datart. Tomu říkám pro-zákaznický přístup.
kral083 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Včera mě potěšil v hokeji Liberec. Nevěděl jsem komu ve finále fandit, ale po výstupech pánů Vampoli a hlavně Ševce už mám asi jasno.
MadButcher Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 VIP vstupenka na dnesek na finale ELH. Neplanovane, necekane. Potesilo, i kdyz nejsem zadny velky fanda, je mi celkem jedno kdo vyhraje, a dnes se stejne ani nerozhodne.
JaRooN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Včerejší setkání a posezení s jedním zdejším členem a zakouření nových dýmek od dalšího zdejšího člena.Díky Zdeňku (Obraz) za příjemný večer a díky Radku (Tikal) za krásné dýmky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A Seiko SPB029 samozřejmě nemohly chybět
Povidláček Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Rychlost, se kterou mi vyřídili v trafice reklamaci Zippáka, co jsem dostal před 7 lety od táty. Neškrtal a nechytal tak jsem ho odnes a do druhýho dne byl k vyzvednutí. Oprava vnitřku asi nemá cenu tak mi dali vnitřek novej, hlavně že kastle, na který jsem si za ty léta vypěstoval fajn patinu, zůstala
Zlý Jabko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Ve světě přecpaným politickou korektností mi Verbal zvedá náladu. Díky, Karle.
Zlý Jabko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 nenarážím, jsem potěšen, že se najde někdo, kdo k blbýmu filmu napíše, že je blbej, nikoliv že "je to originální" nebo "něco jinýho".
Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Ve světě přecpaným politickou korektností mi Verbal zvedá náladu. Díky, Karle.Verbal sa tu na fore vyskytuje? Jeho recenzie na CSFD citam skutocne rad.
Zlý Jabko Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 CSFD je snad jediný fórum, kde ho lze najít. Jestli tu někdy byl, už dostal doživotní banánovou kúru
Tondaa73 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) ...hecnul jsem se, a dnes se*u na dietu...večer si dám pár plzniček... a brčko.... Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Tondaa73
sprocha Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Dnes mě potěšila moje lepší polovička, když si z Primek, co mi dnes došly od váženého člena fóra, vybrala jedny dětské červené, že je chce nosit. Abych jí je nechal vyčistit a koupil pěkný řemínek. Má úzkou ruku, takže jí velikostně myslím sednou. Hned se za hodinky lépe utrácí
little_w Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Ty cervene s cislama v bilych koleckach? Teda... takove jsem aspon dostal k devatym narozeninam... tak vim urcite, ze takovy detsky model existoval.
sprocha Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Červený ciferník, bílé číslice, bez koleček.
exBURN Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Konečně parádní řemen na Fortisy od zdejšího člena
Doporučené příspěvky