JaRooN Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 ... su mi neni kratke...Ty tomu slovenčinovi dávaš na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ty tomu slovenčinovi dávaš na prdel No mne su skoro vsetky rukavy na trickach s dlhymi rukavmi kratke. Tak jak som to mal napisat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Tak jak som to mal napisat?Čo tak: ktoré mi nie sú krátke??? Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 "Sú mi neni" je podle mně v pořádku, já to slyším od slovenského šéfa každý den. Mě potěšilo, že na mě na FB vyskočilo, že je posledních 100 lístků na červnový koncert Moderat v Lucerně. Hned jsem skočil na ticketpro a zadařilo se. Už se těším. Předloni na Electronic Beats jsem na ně lístek do Archy nesehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Čo tak: ktoré mi nie sú krátke??? ano, ale to by bolo az pedantne spisovne. Aj tak tu vystupujem ako skostnatena konzervativna fosilia tak aspon v gramatike si obcas dovolim rozmarny vystrelok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 "Sú mi neni" je podle mně v pořádku, já to slyším od slovenského šéfa každý den.Předpokládám, že šéf je také z východu republiky Slovenské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Piešťany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 ano, ale to by bolo az pedantne spisovne. Aj tak tu vystupujem ako skostnatena konzervativna fosilia tak aspon v gramatike si obcas dovolim rozmarny vystrelok.Veď hej, mal som chuť na kúsok srandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 PiešťanyAha, tak měl určitě zadky z východu. Pardon, předky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Potesila nova hracka. Prckove maji vlastni, tak zkusim drandit s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Mě dnes potěšila Zmizíkova změna pohlaví . Nebo jsem si toho nikdy nevšiml?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ja to tam mam furt. Pripadalo mne to legracni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Potesila nova hracka. Prckove maji vlastni, tak zkusim drandit s nima. Mám radost z toho stejného, jen od jiného výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 A na cem z te tve fotky jezdis, Emane? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 A na cem z te tve fotky jezdis, Emane? :-)Na tom bílém poníkovi, koloběžka je pro děti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Rozdil presne dvacet dnu. Miluju jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ja to tam mam furt. Pripadalo mne to legracni.No to mně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Velmi příjemný výlet do Švýcarska. Obzvláště jedna ulice v centru, kde bylo pohromadě vše pro srdce chonomagora, Omega, Rolex, Patek, IWC atd. Hodně příjemná podívaná:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ja to tam mam furt. Pripadalo mne to legracni.a ty si mu někdy ukázal svoje pohlaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Že když jsem v jednu v noci vylejzal z baráku nebyl jsem vzhůru sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky