Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Take jsme si o vikendu udelali radost...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nákup slovenské dálniční známky přes internet a že si nemusim zasírat přední sklo další nálepkou.

JJ, jsou v tom kluci o trochu dál.. stejně jako Maďaři..ale my máme Kapsch, a protože je "štědrý", tak ho budeme mít i nadále, že..

Odesláno

No, ono to ma aj temne stranky. Mne ta nalepka na skle chyba, som zmateny kedze nie na vsetkych autach mam zaplatenu dialnicnu a proste ma to teraz tak rychlo nenapadne.

A novy problem - pokuty. Aktualne vyslo vyjadrenie ze pokuty budu chodit do 3 rokov od spachania priestupku. Ak nejakeho deda nenapadne ze nema dialnicnu a raz za tyzden prejde 5km cez plateny usek tak po 3 rokoch dostane pokutu (aktualne tusim 400eur) 3x50x400 = 60.000?. Viem ze jeho chyba, ale troska blbe nie? Proste system nieje uplne 100% zatial...

Odesláno

asi se raduju... něco sem posílal do států. Příjemce už mě osočoval z pokusu o voblož

měl sem pocit že to poletí a ne že to tam poveze někdo parníkem

2016-04-13 00:00 The consignment was sent to the destination country.
2016-05-02 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
Odesláno

Ked uz to mame take automatizovane tak mohli dat rovno ze prve prejdenei na dialnicu - sek na dialnicny poplatok za rok do schranky, ak sa nezaplati do 30 dni tak az pokuta.
Inak ak by sme mali Kapsch tak mame o niekolko 100M Eur lacnejsi mytny system tusim... 

No, ono to ma aj temne stranky. Mne ta nalepka na skle chyba, som zmateny kedze nie na vsetkych autach mam zaplatenu dialnicnu a proste ma to teraz tak rychlo nenapadne.
A novy problem - pokuty. Aktualne vyslo vyjadrenie ze pokuty budu chodit do 3 rokov od spachania priestupku. Ak nejakeho deda nenapadne ze nema dialnicnu a raz za tyzden prejde 5km cez plateny usek tak po 3 rokoch dostane pokutu (aktualne tusim 400eur) 3x50x400 = 60.000?. Viem ze jeho chyba, ale troska blbe nie? Proste system nieje uplne 100% zatial...

Odesláno

Starsi neter ma za sebou teprve statni maturity,ale jiz se na prumer dostala bez primacek na dve vejsky. Ta vychova se snad fakt povedla :-))).

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Starsi neter ma za sebou teprve statni maturity,ale jiz se na prumer dostala bez primacek na dve vejsky. Ta vychova se snad fakt povedla :-))).

Klobouk dolu Kuncáku:)

Odesláno (upraveno)

Tak to gratulace, my se tak cítili vloni, mladá se dostala na všechny "práva" co u nás za něco stojí. Nakonec vybrala asi nejtěžší- Brněnské, a zatím jede na "A"

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Nejtěžší je Olomouc. Z veřejných VŠ je jedno, jestli Plzeň, Praha, Brno nebo Olomouc.

Nechci se hádat a flamovat, ale mýlíš se. Brno. Někde to vyštrachala.. ale to je fuk, třeba to tak vid? jen "pr?vnická komunita" .. neřeš to..

Odesláno

To jsou takové ty žebříčky na základě různých kritérií. V kanclu sedím s brněnskýma, znám kupu olomouckých, sám pražský. Kupodivu na tom panuje shoda. Nemyslel jsem to zle.

Odesláno (upraveno)

Potěšilo mě dnešní vydání nové desky mých přátel ze Skyline, které vydali po více jak dvou letech, takže čekání bylo dlouhé, předlouhé :)

Upraveno uživatelem Bells
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...