Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Super, díky za odkazy :)

Wiky říká, že: Mapa byla koncipována jako pomůcka pro poutníky cestující do Říma, proto je z praktických důvodů orientovaná (v souladu s tehdejšími zvyklostmi) na jih.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi ASUS Promotions potvrdili, že mi v rámci akce vrátí peníze za NB, který se porouchal v odbobí 31-365 dní od koupě. NB mám samozřejmě opraven - odešlo LCD.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Mne potesilo, ze sem nakonec nasel karimatku a mohl dobalit bagl... :clap:

Asi sem musel mit dvojku v kazdem oku,ze sem ji dal do skatule s komponentama k PC a pres hodinu ji neuspesne hledal a obvolal vsechny zname, kteri si ode mne pujcujou veci tohoto typu...

Odkaz ke komentáři

Tak budeš chlastat, no

Tak s dětmi už to moc nejde, no ale jo, občas si na sedmičku čas udělám jako třeba teď u balení dárků. To je ale pakárna, vůbec mi to nejde...:-( A navíc jsem zjistil, že nepřišli lyžáky pro malého a dalších X dárků, já se asi picnu.

Odkaz ke komentáři

U nas mladsi dcera problila noc na dnesek,ale nastesti to nemelo az tak silnej prubeh. Jen ted cekame, jestli se to do Stedryho dne nainkubuje i u starsi dcery a u nas... 

Jojo, včera po příjezdu ze špitálu už se oklepal. A jak začal bejt odpoledne protivnej (jak to občas umí), bylo jasný, že už je OK ;).
Teď to chytla tchýně, chudák. Ale ta to dá v pohodě :).

Odkaz ke komentáři

U nas mladsi dcera problila noc na dnesek,ale nastesti to nemelo az tak silnej prubeh. Jen ted cekame, jestli se to do Stedryho dne nainkubuje i u starsi dcery a u nas...

u nás to bylo včera a zatim se držíme a na nikoho to nepreskocilo. Dcerka už nebleje, ale pro změnu má kašel a vypadá to buď na zánět průdušek nebo zapal plic. Se na to vyseru
Odkaz ke komentáři

Jo, mala taky zacala hnedka soplit a ma teplotu. Jak je organismus oslabenej, je to hned poznat. Si dam pro sich i s manzelkou ruma :).

u nás to bylo včera a zatim se držíme a na nikoho to nepreskocilo. Dcerka už nebleje, ale pro změnu má kašel a vypadá to buď na zánět průdušek nebo zapal plic. Se na to vyseru

Odkaz ke komentáři

U nasich je to od pondelka a nelepsi se to. U sebe musim zaklepat, do uterka jsem umiral, ale dnes jsem uz skoro zdrav, parada.

Odkaz ke komentáři

Tak s dětmi už to moc nejde, no ale jo, občas si na sedmičku čas udělám jako třeba teď u balení dárků. To je ale pakárna, vůbec mi to nejde...:-( A navíc jsem zjistil, že nepřišli lyžáky pro malého a dalších X dárků, já se asi picnu.

afri, já letos dárky nebalil...hodil jsem to na ženu. A balila i ty, co sem ji kupoval já :D :D
Odkaz ke komentáři

Kluci, zní to blbě ale jakmile někdo onemocní v mém blízkém okolí, okamžitě najíždím na vitamíny Centrum a málo kdy se mě stane, že to přeskočí i na mě. Jak říkám, o vitamínech koluje milion verzí jestli ano či ne, ale mě tedy zabírají, nekecám...

Odkaz ke komentáři

Jo, mala taky zacala hnedka soplit a ma teplotu. Jak je organismus oslabenej, je to hned poznat. Si dam pro sich i s manzelkou ruma :).

taky to řeším Tatratea...a budvarem :) trochu soplim a kašlu, ale to je tím, že jezdím i v tomhle počasí na kole. Zítra malou bereme k doktorce, tak snad bude vše ok a zapal plic se nepotvrdil. Měla ho cca před měsícem.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...