nividic Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Geometr: díky za link, tata něco takovýho hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Super, díky za odkazy Wiky říká, že: Mapa byla koncipována jako pomůcka pro poutníky cestující do Říma, proto je z praktických důvodů orientovaná (v souladu s tehdejšími zvyklostmi) na jih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Když už tady šířím mapovou osvětu, přidám ještě zajímavé odkazy na současné mapy (mapové služby / portály), třeba to někoho potěší, nebo mu to i v něčem pomůže:http://geoportal.cuzk.cz/geoprohlizec/ Praha:http://www.geoportalpraha.cz/cs/mapove-aplikace#.WFuLJlXhDCM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jo, znovu díky. Samozřejmě že pomůže, v práci jako když najdu ( s tím, co tady pracuju se to už nedá, aktualizace se nedělá, protože je to drahý ). Aspoň mám něco k porovnávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 měl jsem pár map Ortelia a všechny měli sever nahoře tak mě to překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 @geometrJežišmarjá, historická geografie znovu útočí! Ještě teď si pamatuju na tu zkoušku a hledání ve vojenských mapováních.Jestli si to chce někdo skouknout, tak na oldmaps.geolab.cz si pošušňáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Potesilo me, ze mi po vcerejsi noci vubec neni blbe... a ze duvodu by k tomu z vecirku bylo dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Dnes mi ASUS Promotions potvrdili, že mi v rámci akce vrátí peníze za NB, který se porouchal v odbobí 31-365 dní od koupě. NB mám samozřejmě opraven - odešlo LCD. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 A je to tady, 14 dní dovolená, hurá :-) Akorát s tím sněhem to je nějaké blbé, snad se to na horách pořádně rozjede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak budeš chlastat, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Mne potesilo, ze sem nakonec nasel karimatku a mohl dobalit bagl... Asi sem musel mit dvojku v kazdem oku,ze sem ji dal do skatule s komponentama k PC a pres hodinu ji neuspesne hledal a obvolal vsechny zname, kteri si ode mne pujcujou veci tohoto typu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak budeš chlastat, noTak s dětmi už to moc nejde, no ale jo, občas si na sedmičku čas udělám jako třeba teď u balení dárků. To je ale pakárna, vůbec mi to nejde...:-( A navíc jsem zjistil, že nepřišli lyžáky pro malého a dalších X dárků, já se asi picnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 U nas mladsi dcera problila noc na dnesek,ale nastesti to nemelo az tak silnej prubeh. Jen ted cekame, jestli se to do Stedryho dne nainkubuje i u starsi dcery a u nas... Jojo, včera po příjezdu ze špitálu už se oklepal. A jak začal bejt odpoledne protivnej (jak to občas umí), bylo jasný, že už je OK .Teď to chytla tchýně, chudák. Ale ta to dá v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 U nas mladsi dcera problila noc na dnesek,ale nastesti to nemelo az tak silnej prubeh. Jen ted cekame, jestli se to do Stedryho dne nainkubuje i u starsi dcery a u nas...u nás to bylo včera a zatim se držíme a na nikoho to nepreskocilo. Dcerka už nebleje, ale pro změnu má kašel a vypadá to buď na zánět průdušek nebo zapal plic. Se na to vyseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jo, mala taky zacala hnedka soplit a ma teplotu. Jak je organismus oslabenej, je to hned poznat. Si dam pro sich i s manzelkou ruma .u nás to bylo včera a zatim se držíme a na nikoho to nepreskocilo. Dcerka už nebleje, ale pro změnu má kašel a vypadá to buď na zánět průdušek nebo zapal plic. Se na to vyseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 u nás to bylo včera a zatim se držíme a na nikoho to nepreskocilo. Dcerka už nebleje, ale pro změnu má kašel a vypadá to buď na zánět průdušek nebo zapal plic. Se na to vyseruU nasich je to od pondelka a nelepsi se to. U sebe musim zaklepat, do uterka jsem umiral, ale dnes jsem uz skoro zdrav, parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak s dětmi už to moc nejde, no ale jo, občas si na sedmičku čas udělám jako třeba teď u balení dárků. To je ale pakárna, vůbec mi to nejde...:-( A navíc jsem zjistil, že nepřišli lyžáky pro malého a dalších X dárků, já se asi picnu.afri, já letos dárky nebalil...hodil jsem to na ženu. A balila i ty, co sem ji kupoval já :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dvojí hodinková radost jsem v sedmém nebi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Kluci, zní to blbě ale jakmile někdo onemocní v mém blízkém okolí, okamžitě najíždím na vitamíny Centrum a málo kdy se mě stane, že to přeskočí i na mě. Jak říkám, o vitamínech koluje milion verzí jestli ano či ne, ale mě tedy zabírají, nekecám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jo, mala taky zacala hnedka soplit a ma teplotu. Jak je organismus oslabenej, je to hned poznat. Si dam pro sich i s manzelkou ruma .taky to řeším Tatratea...a budvarem trochu soplim a kašlu, ale to je tím, že jezdím i v tomhle počasí na kole. Zítra malou bereme k doktorce, tak snad bude vše ok a zapal plic se nepotvrdil. Měla ho cca před měsícem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky