Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Vitaminy nezeru od detstvi, protoze me to nebavi :). Ale jsem zdravej jako ryba, chripku mam tak jednou za dva az tri roky (lezim 2-3 dny a pak jdu vetsinou do prace, protoze jsem OK a nebavi me lezet) a letos jsem mel anginu tak po patnacti letech - necekal jsem, ze neco takovyho jeste nekdy dostanu, ale decka pritahnou ze skolky leccos. Rumik vyprchal, du na druhyho :).

Kluci, zní to blbě ale jakmile někdo onemocní v mém blízkém okolí, okamžitě najíždím na vitamíny Centrum a málo kdy se mě stane, že to přeskočí i na mě. Jak říkám, o vitamínech koluje milion verzí jestli ano či ne, ale mě tedy zabírají, nekecám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vitaminy nezeru od detstvi, protoze me to nebavi :). Ale jsem zdravej jako ryba, chripku mam tak jednou za dva az tri roky (lezim 2-3 dny a pak jdu vetsinou do prace, protoze jsem OK a nebavi me lezet) a letos jsem mel anginu tak po patnacti letech - necekal jsem, ze neco takovyho jeste nekdy dostanu, ale decka pritahnou ze skolky leccos. Rumik vyprchal, du na druhyho :).

Tak chápu to, já té pilulky také míchám se slivovicí :-) Kámoši ze mě mají srandu, když jim to radím, a já to mám asi dost vsugerované ale taky nemocen při mém systému jednou za pár let a vždy na pár dní jako ty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...