skalis Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Vitaminy nezeru od detstvi, protoze me to nebavi . Ale jsem zdravej jako ryba, chripku mam tak jednou za dva az tri roky (lezim 2-3 dny a pak jdu vetsinou do prace, protoze jsem OK a nebavi me lezet) a letos jsem mel anginu tak po patnacti letech - necekal jsem, ze neco takovyho jeste nekdy dostanu, ale decka pritahnou ze skolky leccos. Rumik vyprchal, du na druhyho .Kluci, zní to blbě ale jakmile někdo onemocní v mém blízkém okolí, okamžitě najíždím na vitamíny Centrum a málo kdy se mě stane, že to přeskočí i na mě. Jak říkám, o vitamínech koluje milion verzí jestli ano či ne, ale mě tedy zabírají, nekecám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Vitaminy nezeru od detstvi, protoze me to nebavi . Ale jsem zdravej jako ryba, chripku mam tak jednou za dva az tri roky (lezim 2-3 dny a pak jdu vetsinou do prace, protoze jsem OK a nebavi me lezet) a letos jsem mel anginu tak po patnacti letech - necekal jsem, ze neco takovyho jeste nekdy dostanu, ale decka pritahnou ze skolky leccos. Rumik vyprchal, du na druhyho .Tak chápu to, já té pilulky také míchám se slivovicí :-) Kámoši ze mě mají srandu, když jim to radím, a já to mám asi dost vsugerované ale taky nemocen při mém systému jednou za pár let a vždy na pár dní jako ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Konečne skončila robota a idú dni bez nej! Konečne... Idem si naliaťhneď za jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Všichni chlastaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dnes me potesil novy prirustek i kdyz netika, vsechno probehlo v poradku a malej Honzik i maminka byli sikovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Celej fotr. Gratuluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Spiderere, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Diky chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratulace,zdravíčko fšem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Obrovská gratulace, asi ten nej dárek co člověk od Ježíška může dostat, nebo spíš od spiderera :-) Přeji hodně zdraví a lásky...' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratuluju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 @spiderer: Velká gratulace!!! Ať jsou maminka aj synek zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratulki, Spajdy, a pani Columbovy taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Velka gratulace, Michale! A vzhledem k tomu, ze ma narozeniny jen o par dni driv nez ja, tak si 25. prosince pripiju i na jeho zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Diky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratuluju k darecku pod stromecek! Jses si fakt jisty ze netika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dobra prace, Spajdy. Taky gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky