sery.vlk Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Mne taky potěšila velmi dobře, skoro všude na dva stopaře upravená stopa, lidí přiměřeně, celý den ažuro. - A naštvalo mne, že jsem si nakonec ustlal a zlomil karbonovou KV+, grrr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 ...nikdy by som to nepovedal. Ale dnes ma najviac potesilo ze som sa relativne bez bolesti vykadil...kto uz mal na troch miestach brucha stichy a v sebe cerstvo naklipovanu sietku mi urcite rozumie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Potěšilo mě, že policajt ve Frankfurtu na letišti mi rekl cesky nashledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Vlku myslíš že to byl opravdu karbon? Myslel jsem že to je pevnější jak ocel ve stejným průměru. Teda tohle říkal pán co mi to chtěl prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Vlku myslíš že to byl opravdu karbon? Myslel jsem že to je pevnější jak ocel ve stejným průměru. Teda tohle říkal pán co mi to chtěl prodat.Jestli si ustlal na ni, tak to nepomuze ani karbon ( vlastni zkusenost ).Jinak ja si dnes "ustlal" na vylete se psama a vypada na natazene vazy v zapesti.Do hajzlicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Vlku myslíš že to byl opravdu karbon? Myslel jsem že to je pevnější jak ocel ve stejným průměru. Teda tohle říkal pán co mi to chtěl prodat.Jestli si ustlal na ni, tak to nepomuze ani karbon ( vlastni zkusenost ).Jinak ja si dnes "ustlal" na vylete se psama a vypada na natazene vazy v zapesti.Do hajzlicka, boli to, ale ze bych si konecne odpocinul na neschopence? Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Čím víc karbonu, tím křehčí. Třeba 90/10 (90 % karbonu) jsou lehoučký, pevný (můžeš pořádně zabírat, neohýbají se při záběru), ale jak se na ně křivě podíváš, už praskaj. (Ne, to zas přeháním, ale křehké jsou. Pro padavky jsou vhodnější směsi s menším podílem karbonu, víc laminované.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Sláva! Skoro po deseti letech od registrace jsem se dopracoval k padesáti příspěvkům. :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vcera večer R. O'Sullivan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 https://www.novinky.cz/domaci/427193-miliardove-dotace-prirodu-v-cesku-nezlepsily-tvrdi-nku.htmlstrasne ma potesilo jak majstrovsky kulantne to tam napisali, ze sa tych skoro 10G vlastne bohapuste preyebalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 https://www.novinky.cz/domaci/427193-miliardove-dotace-prirodu-v-cesku-nezlepsily-tvrdi-nku.htmlstrasne ma potesilo jak majstrovsky kulantne to tam napisali, ze sa tych skoro 10G vlastne bohapuste preyebalo jj, také jsem se divil té upřímnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Sláva! Skoro po deseti letech od registrace jsem se dopracoval k padesáti příspěvkům. :clap: ses strašně ukecanej. Spomal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vcera večer R. O'Sullivan.Potěšil starej dobrej nervák Ronnie O'Sullivan ve finále Masters 2017. Zítra to bude show ; tedy pokud bude mít svůj den Pěknej mač to byl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Dnes som si pozrel s priatelkou dokument o J.P.Belmondovi autorsky od jeho syna. Kopec známych stretnút z detstva bolo príjemné. Mám lepší deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Dnes som si pozrel s priatelkou dokument o J.P.Belmondovi autorsky od jeho syna. Kopec známych stretnút z detstva bolo príjemné. Mám lepší deň. Jo tenhle dokument je dobrej. Hezky natočeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Že nová akvizice už přeletěla oceán a teď už je u nás v ČR. Teď už jen čekat na doručení od čp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Že nová akvizice už přeletěla oceán a teď už je u nás v ČR. Teď už jen čekat na doručení od čp... O co de?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 O hodinky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Konkrétně toto http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/sub-auto/h78615335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Pěkně, těším se na reálný foto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky