Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

...nikdy by som to nepovedal. Ale dnes ma najviac potesilo ze som sa relativne bez bolesti vykadil...kto uz mal na troch miestach brucha stichy a v sebe cerstvo naklipovanu sietku mi urcite rozumie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlku myslíš že to byl opravdu karbon? Myslel jsem že to je pevnější jak ocel ve stejným průměru. Teda tohle říkal pán co mi to chtěl prodat.

Jestli si ustlal na ni, tak to nepomuze ani karbon ( vlastni zkusenost ).

Jinak ja si dnes "ustlal" na vylete se psama a vypada na natazene vazy v zapesti.

Do hajzlicka

Odkaz ke komentáři

Vlku myslíš že to byl opravdu karbon? Myslel jsem že to je pevnější jak ocel ve stejným průměru. Teda tohle říkal pán co mi to chtěl prodat.

Jestli si ustlal na ni, tak to nepomuze ani karbon ( vlastni zkusenost ).

Jinak ja si dnes "ustlal" na vylete se psama a vypada na natazene vazy v zapesti.

Do hajzlicka, boli to, ale ze bych si konecne odpocinul na neschopence?

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Čím víc karbonu, tím křehčí. Třeba 90/10 (90 % karbonu) jsou lehoučký, pevný (můžeš pořádně zabírat, neohýbají se při záběru), ale jak se na ně křivě podíváš, už praskaj. (Ne, to zas přeháním, ale křehké jsou. Pro padavky jsou vhodnější směsi s menším podílem karbonu, víc laminované.)

Odkaz ke komentáři

https://www.novinky.cz/domaci/427193-miliardove-dotace-prirodu-v-cesku-nezlepsily-tvrdi-nku.html

strasne ma potesilo jak majstrovsky kulantne to tam napisali, ze sa tych skoro 10G vlastne bohapuste preyebalo :D

jj, také jsem se divil té upřímnosti...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...