pjanek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 No vodit si holky z baru o půl sedmé ráno, to už je trochu lov padlé zvěře ne ? :-D Naštěstí ne, byla to potenciální oběť kamarádova kamaráda. Ji dovedl mezi nás a nějak jsem si nemoh pomoct.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 tak si mu jí vojel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 tak si mu jí vojel no co kamarád taky rád.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Vyrobil jsem si noční osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 vlastně včera...dorazily hodinky, které jsem vysoutěžil na Ebay...moc jsem v to už nedoufal, protože prodejce vůbec nekomunikoval. Ale co mě překvapilo ze všeho nejvíc - poslal je na původním vintage tropic strapu. Co jsem se tak díval na ebay, tak jen ten tropic má 3x větší cenu než samotné hodinky. Ty bohužel nejdou a musí k hodináři, ale pokud se zadaří, tak budu happy na hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Vyrobil jsem si noční osvětlení.Z modrejch ledek budeš blbě spát a nebude se ti dělat melatonin a kdoví esli i ty rybyčky z toho nepokapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Stříbro Martiny na 3 km, i když, samozřejmě, by zlato bylo lepší...Snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ze jsem prosel na 1 na technicke a dal, ze na telefonu mam novy android a slape skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Pěkně napsaný časopis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ze jsem prosel na 1 na technicke a dal, ze na telefonu mam novy android a slape skvele za mě dneska to samý, jen bez toho androidu............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Dnes jsem náhodou na webu školy zjistil, že syn v pondělí vyhrál školní kolo Pythagoriády, byl nejlepší z 8.ročníku. Vůbec se tím doma nepochlubil, takže nepřekvapilo jeho suché "na okresní kolo se můžu vys.at"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Pěkně napsaný časopis :-)V praze ( aspon u nas v okoli ) nemaji. Ale navnadils a budu to schanet, zase jeden casak, co za to stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 V praze ( aspon u nas v okoli ) nemaji. Ale navnadils a budu to schanet, zase jeden casak, co za to stoji. Podívám se jestli u nás ještě je a když tak ti ho pošlu, myslím že tam dva nebo tři měla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Tak jsem ti ho koupil, dej mi adresu do Sz a v pondělí ti ho pošlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Tak jsem ti ho koupil, dej mi adresu do Sz a v pondělí ti ho pošlu :-)Diky, sz odeslana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 (upraveno) Dnes mě potěšil balíček Upraveno 10. února 2017 uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Dnes mě potěšil balíček ent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16508711_1466405553370940_409569182773939723_n.jpg?oh=49b4a22a6d5e93a5516751750f2b9939&oe=594A64A7wow pěkný. Dost jsem nad tím taky uvažoval. Dnes měl živou diskuzi na ytb s Hans zimmerem a mobym. A taky nominace na grammy za elektroniku 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Vcera vecer staveni stanu na Sumave a noc pod stanem. Dnes to trochu kazi to, ze fotak na telefonu stavkuje, ale pocasi slusny, snehu dost a teplota je ted uz prijemnych minus 9 :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Kuncaku, až pojedeš zpátky, zastav se v Táboře na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Obcas tu byvaji hodinkove dorty, ten muj je kreativni jinym zpusobem, ale stejne me pobavil a potesil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky