mAra_ Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Gratuluju. To já jsem teď ve fázi projekt je hotov, řeší se pozemky s obcí, rozuměj příjezdová cesta, ale to je snad na nejlepší cestě. No a pak ty tři miliony papírů... Jak jsem psal, snad to stihnu letos. Nejradši bych ještě letos stihl základovou desku. Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Gratuluju.Tak uvidíme. Děkuji pane Já byl před dvěma lety optimista a viděl jsem se letos v novém domě. A nakonec budu rád, když letos udělám desku a první štok a nechám to přes zimu vymrznout Držím palce, ať se tvůj optimismus přetaví v realitu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Časová tíseň je nejlepší boss. Musím do května zkolaudovat, jinak přijdu o NZU. Takže jedeme v kvapíkovém rytmu. Zítra tam treba bude najednou dělat 7 profesí. Takže můj úkol na zítra zní celkem prostě, tedy neposrat se z toho. Upraveno 2. března 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Jaroone gratuluju ;-), boj se šimlem je nekonečný,já to mám za sebou s bonusem (památkáŕi) a "aktivní občané" :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Davide, díky Já si vybral malou vesničku, kde památkáři snad ani nevědí, že existuje a sousedy mám za ty 3 roky, co jsem koupil pozemek, celkem přátelsky naladěné Takže vzhůru do toho, už sháním bagr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 už jsem si taky něco našel, dám si to do patra................... http://www.ebay.com/itm/322383169135 Planujes takovy hezky darek pro Xenomorpha? No hosi...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Máte můj velký obdiv kluci, na stavění baráčku už musí mít člověk sakra silnou náturu Já mám ještě krásný pozemek z dob kdy jsem plánoval stavět, pak se teprva dozvěděl co mě všechno čeká. No tak jsem zvážil svoji psychickou rovnováhu, zjistil že bych nějákýho ouřadu brzy umlátil lopatou a koupil už postavenej. Je tedy pravda, že se mě naskytla příležitost která se neodmítá, takže spokojenost. Přeji Vám pevné nervy, stojí to určitě za to, jelikož vlastní bydlení je samozřejmě základ a luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Planujes takovy hezky darek pro Xenomorpha? No hosi...! ne to bych si dal k sobě do baráku, místo na to mám....................by čuměly mávštěvy............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Myslim, že i tak bys pár trámků musel dát pryč, ale sousedi by tě milovali - děcka zlobí? Tak to se půjdem podívat ke strejdovi mondeovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Já jsem věděl, že se mi někdo pokoušet zhatit mou radost nad stavebním povolením!Dnes mi volali z Archeologického ústavu (já blbec jsem si splnil svou zákonnou povinnost a informoval jsem AÚ AV, že chci kopat do hlíny ), že chtějí být při výkopu. No nic, asi seženu nějaké staré PRIMky, pár Kovotexů, plechovou krabičku a udělám slavnostní výkop, na který je pozvu a za jejich účasti tuto "časovou schránku" umístím někam pod základy. Hlaste se všichni, kdo máte možnost darovat staré hodinky, kterých se chcete zbavit - jméno dárce i s hodinkami bude ve schránce také. A tím pádem, až tam za pár set let bude někdo kopat zase, tak archeologický průzkum bude mít konečně smysl Tím dostojím své zákonné povinnosti a radost si kazit nenechám a nenechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 No - sladit volné termíny. Můj, bagristův a teď už i pána docenta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 ne to bych si dal k sobě do baráku, místo na to mám....................by čuměly mávštěvy............. PA280165 p.jpgPekny prostor, ale kdo vybiral ty kombinace barev ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Pekny prostor, ale kdo vybiral ty kombinace barev ? někdo barvoslepý bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 já néé, letos se chystá malování, okna už jsou nová................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Doma konečně z práce, uf, drsný den...nalejt, říznout, pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Dnesni pohodka v Italii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Během čtyřech týdnů jsem zvládnul udělat pět kurzů projektového řízení, včetně certifikačních zkoušek. Byl to fakt záhul, dneska si to zaslouží otevřít láhev něčeho kvalitnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Dnes me potesil postup Kladna v hokejovem play-off prvni ligy, je to sice povinny prvni krok, ale konecne aspon neco:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Právě jsem ze sedmadvaceti lidí skončil čtvrtý v pokerovém turnaji a i nějaký kačky z toho jsou. ALE par hodin predtim jsem na aukru vydražil Ruhla mrkačky se lvem. A z toho mám mnohem větší radost. Dcera narozena ve znamení lva má parádní dárek k sedmým narozeninám Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 ALE par hodin predtim jsem na aukru vydražil Ruhla mrkačky se lvem. A z toho mám mnohem větší radost. Dcera narozena ve znamení lva má parádní dárek k sedmým narozeninám JJ, psal jsi to již i v jiném vlákně, doufám, že stav je co nejlepší. Těším se na foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky