Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Gratuluju. To já jsem teď ve fázi projekt je hotov, řeší se pozemky s obcí, rozuměj příjezdová cesta, ale to je snad na nejlepší cestě. No a pak ty tři miliony papírů... Jak jsem psal, snad to stihnu letos. Nejradši bych ještě letos stihl základovou desku. Tak uvidíme.

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju.

Tak uvidíme.

Děkuji pane ;)

Já byl před dvěma lety optimista a viděl jsem se letos v novém domě. A nakonec budu rád, když letos udělám desku a první štok a nechám to přes zimu vymrznout ;)

Držím palce, ať se tvůj optimismus přetaví v realitu!

Odkaz ke komentáři

Časová tíseň je nejlepší boss. Musím do května zkolaudovat, jinak přijdu o NZU. Takže jedeme v kvapíkovém rytmu. Zítra tam treba bude najednou dělat 7 profesí. Takže můj úkol na zítra zní celkem prostě, tedy neposrat se z toho.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Máte můj velký obdiv kluci, na stavění baráčku už musí mít člověk sakra silnou náturu :notworthy: Já mám ještě krásný pozemek z dob kdy jsem plánoval stavět, pak se teprva dozvěděl co mě všechno čeká. No tak jsem zvážil svoji psychickou rovnováhu, zjistil že bych nějákýho ouřadu brzy umlátil lopatou a koupil už postavenej. Je tedy pravda, že se mě naskytla příležitost která se neodmítá, takže spokojenost. Přeji Vám pevné nervy, stojí to určitě za to, jelikož vlastní bydlení je samozřejmě základ a luxus :clap:

Odkaz ke komentáři

Já jsem věděl, že se mi někdo pokoušet zhatit mou radost nad stavebním povolením!

Dnes mi volali z Archeologického ústavu (já blbec jsem si splnil svou zákonnou povinnost a informoval jsem AÚ AV, že chci kopat do hlíny :)), že chtějí být při výkopu. No nic, asi seženu nějaké staré PRIMky, pár Kovotexů, plechovou krabičku a udělám slavnostní výkop, na který je pozvu a za jejich účasti tuto "časovou schránku" umístím někam pod základy. Hlaste se všichni, kdo máte možnost darovat staré hodinky, kterých se chcete zbavit - jméno dárce i s hodinkami bude ve schránce také. A tím pádem, až tam za pár set let bude někdo kopat zase, tak archeologický průzkum bude mít konečně smysl :)

Tím dostojím své zákonné povinnosti a radost si kazit nenechám a nenechám :D

Odkaz ke komentáři

Právě jsem ze sedmadvaceti lidí skončil čtvrtý v pokerovém turnaji a i nějaký kačky z toho jsou. ALE par hodin predtim jsem na aukru vydražil Ruhla mrkačky se lvem. A z toho mám mnohem větší radost. Dcera narozena ve znamení lva má parádní dárek k sedmým narozeninám

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

ALE par hodin predtim jsem na aukru vydražil Ruhla mrkačky se lvem. A z toho mám mnohem větší radost. Dcera narozena ve znamení lva má parádní dárek k sedmým narozeninám

JJ, psal jsi to již i v jiném vlákně, doufám, že stav je co nejlepší. Těším se na foto.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...