Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak mě dnes potěšilo, že jsem si dnes ve 2 ráno doma při velmi, ale velmi, překotném porodu porodil dcerku. Než přijela zachranka bylo vše hotovo. Holky jsou v pořádku a to je hlavní. Potom jsem si při vytírání připadal jak pan Wolf z Pulp Fiction. To nevymyslíš.

Máš můj obdiv!

:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky pánové. Jsem docela hrdý, že jsme to zmákli. My máme často zvláštní zážitky. Měl jsem obavy, že nebudu moct být u porodu, protože jsme neměli hlídání pro našeho 3letého syna. Tak byla nejpravděpodobnější verze, že ženu odvezu do porodnice a holt to zmakne sama. No a nakonec jsem byl u porodu a ještě víc než napoprvé. A malej, si spokojeně spal u sebe v postýlce.....

No myslím, žes byl u porodu víc než dost. V podstatě jsi tomu šéfoval,

Blahopřeji !!!

Odkaz ke komentáři

Tak mě dnes potěšilo, že jsem si dnes ve 2 ráno doma při velmi, ale velmi, překotném porodu porodil dcerku. Než přijela zachranka bylo vše hotovo. Holky jsou v pořádku a to je hlavní. Potom jsem si při vytírání připadal jak pan Wolf z Pulp Fiction. To nevymyslíš.

Velká gratulace!

Odkaz ke komentáři

Auto- včera do opravy ( brzdy ) a už je to hotovo :-), ani to moc nestálo.

No a než dojdu domů, tak si auto zase vzala neteř ( shledám se s ním až bude potřeba natankovat, nebo se zas něco pod..á - ale to patří už do jiného vlákna ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...