Rudykopalsson Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Gratuluji k dcerce a hlavně k tomu, že to dobře dopadlo. Ať jsou tvoje princezny dlouho zdrávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Velká gratulace všem a ať je vše ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak mě dnes potěšilo, že jsem si dnes ve 2 ráno doma při velmi, ale velmi, překotném porodu porodil dcerku. Než přijela zachranka bylo vše hotovo. Holky jsou v pořádku a to je hlavní. Potom jsem si při vytírání připadal jak pan Wolf z Pulp Fiction. To nevymyslíš.Máš můj obdiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Děkuji pánové. Dobře to dopadlo. ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Když máš známý a prachy, tak můžeš všechno (zvlášť v Africe). Ani bych se nedivil, kdyby chodil střílet domorodce.Údajne sa tam deje aj to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Bacil: moja hlboka ucta a gratulacia k najvacsiemu stastiu v zivote. Nech ste zdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Díky pánové. Jsem docela hrdý, že jsme to zmákli. My máme často zvláštní zážitky. Měl jsem obavy, že nebudu moct být u porodu, protože jsme neměli hlídání pro našeho 3letého syna. Tak byla nejpravděpodobnější verze, že ženu odvezu do porodnice a holt to zmakne sama. No a nakonec jsem byl u porodu a ještě víc než napoprvé. A malej, si spokojeně spal u sebe v postýlce.....No myslím, žes byl u porodu víc než dost. V podstatě jsi tomu šéfoval, Blahopřeji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak mě dnes potěšilo, že jsem si dnes ve 2 ráno doma při velmi, ale velmi, překotném porodu porodil dcerku. Než přijela zachranka bylo vše hotovo. Holky jsou v pořádku a to je hlavní. Potom jsem si při vytírání připadal jak pan Wolf z Pulp Fiction. To nevymyslíš.Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Smekám klobouček, pane Bacil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Díky kluci, jsem dojat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Potěšila mě pošťačka s novým přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Auto- včera do opravy ( brzdy ) a už je to hotovo :-), ani to moc nestálo.No a než dojdu domů, tak si auto zase vzala neteř ( shledám se s ním až bude potřeba natankovat, nebo se zas něco pod..á - ale to patří už do jiného vlákna ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Dcerka. Právě odmaturovala za 4x1. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Dcerka. Právě odmaturovala za 4x1. Uf.Gratuluju. Loni to bylo podobne a za rok mne to ceka u mladsi netere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Super, gratulace, holka má pod čepicí po tatínkovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Dík. Ještě ty nervy budou 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Obhájil jsem dnes diplomku a ukončil studium a zítra je Seiko sraz, na který se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Nedorazil smluvený řemeslník zaměřit si práci.Ušetřil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Bager na pozemku. Stavba zacata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Potesilo me zjisteni, ze se da slovenska dialnicna znamka koupit po netu, zaplatit kartou a nic nemusim lepit na vokno. parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky