Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jo v tomto jsou ti Slováci o krok před námi, já to řešil minulý rok a byl jsem taky mile překvapen, jak krásně se dá známka vyřešit. Už aby to bylo i u nás, ještě pak v podobném duchu parkovačky atd. a třeba bych i přes to čelní sklo něco viděl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo v tomto jsou ti Slováci o krok před námi, já to řešil minulý rok a byl jsem taky mile překvapen, jak krásně se dá známka vyřešit. Už aby to bylo i u nás, ještě pak v podobném duchu parkovačky atd. a třeba bych i přes to čelní sklo něco viděl :D

A stejně tak Maďaři...
Odkaz ke komentáři

Dneska vyrážím do kopců- směr Rokycany a mé oblíbené Brdy. Odstřihnu se od zítřejšího fotbalu ( nesehnal jsem lístky na Strahov ) a v případě příznivého počasí o oslavě každopádně uslyším ( bud od Plzně, nebo od Prahy ). Mám v plánu s kamarádem ujít cca 110 km ( to je zase můj lístek k invaliditě- nepotřebuju na to železa :-)).

Odkaz ke komentáři

Tyjo, čumím. Ale jsou také popředu v tom, že když propadne technická, platíš pokutu 300?!

Ale kdyz te chytnou, doufam? Protoze jestli to maj propojeny ( stk- urad ), tak to bych smekl.

Ale stat se to muze kazdymu.

Odkaz ke komentáři

Potesilo me zjisteni, ze se da slovenska dialnicna znamka koupit po netu, zaplatit kartou a nic nemusim lepit na vokno. parada.

Když jim to v SK funguje, tak je to fajn.

Akorát když jsem to v prvém roce fungování eznámek kupoval, tak mi to 2x strhlo platbu, ale známku jsem neměl (celkem blbé když je to den před odjezdem). Tak jsem musel koupit známku potřetí a dvě předchozí platby u banky reklamovat (SK provozovatel tvrdil že u něj je vše OK).

Po koupi ve druhém roce fungování se mi zase stalo, že při kontrole na dálnici mne policisté (jako jediného z cca 50 aut z kolony, kterou pro tento případ svedli do jednoho pruhu) jako jediného vytáhli a cca 10 minut mne dodatečně prověřoval někdo z externí firmy co systém provozuje.

Odkaz ke komentáři

Tez jsem zvedav, bohuzel uz u propasnuti tech tudoru jsem ten pristroj malem potreboval :-).

Už to tady proběhlo, Wizard se s tím vymáchá v moři, a pokud ho neuloví lovci tuleňů, tak pak asi budou k dispozici. Sice pár zájemců bylo, ale napiš Peťovi, třeba se poštěstí...

J.

Odkaz ke komentáři

Už to tady proběhlo, Wizard se s tím vymáchá v moři, a pokud ho neuloví lovci tuleňů, tak pak asi budou k dispozici. Sice pár zájemců bylo, ale napiš Peťovi, třeba se poštěstí...

J.

To je jasny, u nej se dlouhovekosti nedockaji natuty :-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...