kloubik Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 No a akcelerace, když zabere těch 8 válců, dvakrát to podřadí, to je taky sranda (na pár vteřin). Jj, dokážu si představit tvoje pocity. Můj kamarád má taky CL....jen je to CL55 AMG :-) takže si k tomu motoru ještě přidej kompresor :-) Tak brutální zátah jsem v žádném jiném autě nezažil..... podle pocitu ani v M3 druhýho kámoše, co se týká zrychlení tak nevím. Tomu CL-ku je naprosto jedno jakou se jede rychlostí, prostě brutál zátah kdykoliv...a ty masážní odvětrávaný sedačky taky dobrý, jediný co mě vždycky šokuje, že přestože je to na podvozku S-klasse a má to skoro 5 mětrů, tak zadní sedačky jsou téměř nepoužitelný a vepředu se 188 cm to taky není žádná hitparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Nový Machine Head Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Šel jsem si včera koupit zimní pneu , zjistit jaká je nabídka , co kde a zakolik a koupil jsem si nakonec nové auto čtyrkolku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Šel jsem si včera koupit zimní pneu , zjistit jaká je nabídka , co kde a zakolik a koupil jsem si nakonec nové auto čtyrkolku. asis potkal tohohle prodavace... Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře: "Tak kolik jste dnes udělal obchodů?" "Jeden, šéfe." "Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?" "Třísta osmdesát tisíc dolarů." Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malinký háček na ryby..." "Háček na ryby? Za třísta osmdesát tisíc?" "... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs a Land Cruisera..." "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?" "Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 asis potkal tohohle prodavace... Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře: "Tak kolik jste dnes udělal obchodů?" "Jeden, šéfe." "Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?" "Třísta osmdesát tisíc dolarů." Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malinký háček na ryby..." "Háček na ryby? Za třísta osmdesát tisíc?" "... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs a Land Cruisera..." "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?" "Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 ...ze som to vsetko v zdravi prezil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Celej den jsem sbíral hrozny na vinobraní, což byla super změna, po naprosto dementním týdnu v officu.Takže jsem utahanej, přežranej, napitej a spokojenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Celej den jsem sbíral hrozny na vinobraní, což byla super změna, po naprosto dementním týdnu v officu. Takže jsem utahanej, přežranej, napitej a spokojenej Švihák lázeňský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Švihák lázeňský To vypadá jen z dálky Z blízka jsou to roztrhaný boty, ve kterých jsem kdysi běhal a 100 let stará mikina, co už nenosím. A flekatej jsem vod těch hroznů byl na konci dne tak, že to všechno poletí to smetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 No ale ty montérky s oranžovými kapsami ti seknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 No ale ty montérky s oranžovými kapsami ti seknou ... a k nim jsem měl, samozřejmě, voranžový Omega Seamaster - Planet Ocean, akorát na levé ruce, takže na fotce nejsou vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Někdo nosí do práce G-shocky,strejda k montérkám PO. Náš Vincek řekl jenom:" Teta!papapa." Což znamená strejda a traktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Vzduchovka Slavia 630 u přítelkyně na chatě - tak dobře jsem si snad ještě nazastřílel na 10m do krabiček od sirek Asi přezbrojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 (upraveno) asis potkal tohohle prodavace... Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře: "Tak kolik jste dnes udělal obchodů?" "Jeden, šéfe." "Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?" "Třísta osmdesát tisíc dolarů." Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malinký háček na ryby..." "Háček na ryby? Za třísta osmdesát tisíc?" "... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs a Land Cruisera..." "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?" "Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..." To mi připomíná jednu mojí brigádu za studií. Prodával jsem v obchodě se čluny a jachtami a jednoho dne dorazil cca 55-60 letý tatík se ženou, dcerou, zeťem a 2 dětmi. Chtěl nafukovací lodičku na ryby. Bohužel znova nebyla na skladě, tak jsem mu ji objednal a k tomu jsem mu prodal elektrický motor, dřevěnou podlahu, vesla, držák na pruty a sonar na ryby. Vyplázl 20 litrů a odešel bez lodě Upraveno 3. října 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Vyhrál jsem celoroční seriálovou střeleckou soutěž (souboje na kovové panáky), mám radost, měl jsem se narodit na Divokém západě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Vzduchovka Slavia 630 u přítelkyně na chatě - tak dobře jsem si snad ještě nazastřílel na 10m do krabiček od sirek Asi přezbrojím Už jste zkoušel prak? Místo Machovce odpověděl nečekaně Tada. Vyndal ze síťovky vánočku, zručně ji rozlomil a objevil se nádherný kovový prak s gumou číslo 6, která dokáže metnout i dlažku. Nadělat z vánočky koule zvící kachních vajec bylo pro Tadovy sousedy dílem okamžiku. A pak již střelcovy ruce proměnily gumu a drát v zákeřný kulomet. Možná by to přítelkyně ocenila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Tak mě potěšilo TOHLE vlákno a Andrew má můj respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Tak zatim mne nejvic potesila necekane posta.Prave jsem si vyzvedl balicek s katalogem Panerai.Vypada fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 taky mě dnes potěšila pošta nečekaně - WATCH IT 06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Tak sem přežil první den v nové práci.Jště jsem nestačil oschnout z předchozí a jsem na novém. Podařilo se, zadařilo se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky