DavidLC Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Koncert Lucie v Poděbradech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Dnes si jedu pro dalsi hodinky a uz nemuzu dospat. Jako by to bylo poprve :-)) a nebo naposledy :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nee, v chronech jsem spíš pro řeckou abecedu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Že by Omega? Ty jsi se rozjel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nee, v chronech jsem spíš pro řeckou abecedu :-).no jen abyto nebyly nějaké ty fíky...................... jo a chcem vidět fotky....... ................prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Spaní se synem pod širákem na zahradě. Bez toho by nemohly být prázdniny kompletní. Teď jsme si zapálili oheň a dáme si nějakou snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 I drobnost může udělat radost - včera mi pošťák přivezl pěknou novou hodinkovnici na dva tucty kósků, hned jsem ji zaplnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nepřidala, něco jsem prodal a tak jsem po nich toužil. Už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nepřidala, něco jsem prodal a tak jsem po nich toužil. Už je mám.Ty seamaster z inzerce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Vy nás ale napínáte ........ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Sakra, tak co máš? Řekni to už! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Včera jsme doplnili letectvo. Tohle hraní mě v poslední době opravdu baví, někdy to hrajeme i ve čtyřech a opravdu solidní bitvy. Tisk skládacícho banneru - podkladové mapy je na cestě. Už jsem v tom zahučel pěkných pár tisíc, připadám si jak na základce, když frčely céčka nebo tady jak s hodinkama, pořád vybírám, který stroj mi ještě chybí... a to jsou i velké bombardéry, balóny a vzducholodě... ten chronomag se fakt nevyplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) U matky jsem našel svoji starou punkerskou mošnu. Tak jsem jí hned vytáhl s harantama na hřiště. Akorát dřív byla plná hulení, dneska minerálky. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Twl...somradlo...já měl džínový z máminejch šatů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ja mel taky tohle z masky, nebo od ceho to je, jen nabarveny na cerno, spousta pyramid a nejaky nasivky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Jj, od plynový masky. Našel jsem v tom i origo kalafunu v krabičce, nebo co je to za sajrajt. Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 U matky jsem našel svoji starou punkerskou mošnu. Tak jsem jí hned vytáhl s harantama na hřiště. Akorát dřív byla plná hulení, dneska minerálky.Mošna? Snad somradlo, ne? Tvl, mládí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Somradlo no, to už jsem snad přes 20 let neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Na lahvace dobry, vevnitr jsou tusim dve prihradky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Pánové chtěl jsem pár vzorků čajů od pana Zdenka a toto mi přišlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky