Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Na lahvace dobry, vevnitr jsou tusim dve prihradky :-)

jo a v originále ještě na dně dřevěný špalíčky aby rovně stála, mám dvě jednu řádsky ojetou a druhou záložní................když jsem kdysi v 80 jezdil na čundry

jen nevím, kde po stěhování skončily.....................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo a v originále ještě na dně dřevěný špalíčky aby rovně stála, mám dvě jednu řádsky ojetou a druhou záložní................když jsem kdysi v 80 jezdil na čundry

jen nevím, kde po stěhování skončily.....................

Jo ty dreveny tentononc sem tam mel taky, me ta moje chytla lisku ve sklepe tak sla do kontejneru, ale uz to taky bude nejakej patek, jen je skoda ten nasivek Gorgoroth, Venom a Dark Funeral ty sem si mel odparat :-)
Odkaz ke komentáři

Asi největší maso je tohle

fotka z roku 1997 (ta už tady kdysi proběhla)

post-8501-0-49081000-1503679400_thumb.jpg

To samý triko a vesta rok 2017 - křiváka mi někdo čórnul v Liberci v Goletu

post-8501-0-27238600-1503679443_thumb.jpg

A já jsem skoro furt stejnej, akorát ty vlasy se mi přesunuly na záda

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Za 2 dny to bude 23 let kdy The KLF spálili milion liber a podle všeho asi vydají novou desku. Těším se jak na vánoce.

Výborná zpráva, snad navážou někde tam, kde skončili

Odkaz ke komentáři

Za 2 dny to bude 23 let kdy The KLF spálili milion liber a podle všeho asi vydají novou desku. Těším se jak na vánoce.

23 let to bylo před třemi dny (23. 8.) a bohužel to vypadá, že žádná nová deska nebude. Alespoň o ní nejsou žádné zprávy. Zatím jenom vydali knihu 2023: A Trilogy by the Justified Ancients of Mu Mu.

Odkaz ke komentáři

Jojo tímhle jsem začal a o té doby je to pořád pro mě nej skupina.

Titus deska bude. Nemyslím že by oznámili že bude a pak nic. I když to byl jen jeden plakát.

Já bych taky hrozně rád jejich novou desku, ale asi z toho fakt nebude nic. 23. 8. už bylo a deska nikde. A jestli myslíš, ten plakát, co se objevil v lednu, tak ani na něm neslibují nové album. Jenom se na něm psalo, že Justified Ancients of Mu Mu pracují na novém materiálu, který bude odhalen 23. srpna. (?The Justified Ancients Of Mu Mu are currently at work in their light industrial unit. This work will not be made public until the 23rd August 2017.)

Podle mě se jednalo o třídenní akci Welcome to the Dark Ages v Liverpoolu.

Ale budu hrozně rád, když se ukáže, že nemám pravdu a že bude nové album. :)

Odkaz ke komentáři

Potesilo ma, ze som mal pravdu, ked som pisal nemcurovi vo stvrtok minuly tyzden, ze balicek poslal nie do SK (Slovakia), ale skutocne do SI (Slovenia).

Od stvrtka minuleho tyzdna ma presviedcaju, ze faktura je sice vystavena s chybou (Slovenia), ale lieferschein je gut a neexituje, zeby die sekräterin so svojou preciznostou urobila chybu.

Ked som kolegovi nemcovi napisal, ze z Norimbergu cesta do SR urcite nevedie cez Milano, tak sa usmieval (predpokladam) ako kreten. No a ked dnes rano UPS zahlasili, ze zasielka je v Brnik, Slovenia.... nedorucitelna a pozaduju korigovat adresu, tak akurat, ze entschuldigen Sie bitte...pkch

Odkaz ke komentáři

Měsíc kulhám a teď jsem vůbec dobitej, no a kámoš chirurg u pivka napůl huby, to bude únavová zlomenina. A tak mě ten doktůrek vystrašil, že jsem dnes šel na rentgen. No a potěšilo, že jsem v pořádku, jenom nějaký zánět šlach nebo co, pohoda :-)

post-364-0-52733700-1503928367_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...