leebauer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Somradlo no, to už jsem snad přes 20 let neslyšel. Já to na střední nosil taky.Ale ve třeťáku sem sehnal koženou tašku na mapy.Půlka třídy mi jí záviděla a u holek sem dost povyrost.Sakra už sem starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Na lahvace dobry, vevnitr jsou tusim dve prihradky :-)jo a v originále ještě na dně dřevěný špalíčky aby rovně stála, mám dvě jednu řádsky ojetou a druhou záložní................když jsem kdysi v 80 jezdil na čundry jen nevím, kde po stěhování skončily..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 jo a v originále ještě na dně dřevěný špalíčky aby rovně stála, mám dvě jednu řádsky ojetou a druhou záložní................když jsem kdysi v 80 jezdil na čundry jen nevím, kde po stěhování skončily.....................Jo ty dreveny tentononc sem tam mel taky, me ta moje chytla lisku ve sklepe tak sla do kontejneru, ale uz to taky bude nejakej patek, jen je skoda ten nasivek Gorgoroth, Venom a Dark Funeral ty sem si mel odparat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Špalíčky tam mám. No a našel jsem ještě spoustu dalších věcí a fotek. Kua to bude hodně sentimentální víkend. Asi se vyleju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Asi největší maso je tohle fotka z roku 1997 (ta už tady kdysi proběhla) To samý triko a vesta rok 2017 - křiváka mi někdo čórnul v Liberci v Goletu A já jsem skoro furt stejnej, akorát ty vlasy se mi přesunuly na záda Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 U matky jsem našel svoji starou punkerskou mošnu. Tak jsem jí hned vytáhl s harantama na hřiště. Akorát dřív byla plná hulení, dneska minerálky. Jo, mám ji taky. Moje oblíbená špacír taška. Dám do ní to nejnutnější a frčím mimo svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Za 2 dny to bude 23 let kdy The KLF spálili milion liber a podle všeho asi vydají novou desku. Těším se jak na vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Za 2 dny to bude 23 let kdy The KLF spálili milion liber a podle všeho asi vydají novou desku. Těším se jak na vánoce.Výborná zpráva, snad navážou někde tam, kde skončili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Amééééééééérikááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 tak za mě tahle..................... https://www.youtube.com/watch?v=frIUgilfsWA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Dobrý retro kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 U nas to bylo somro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Za 2 dny to bude 23 let kdy The KLF spálili milion liber a podle všeho asi vydají novou desku. Těším se jak na vánoce. 23 let to bylo před třemi dny (23. 8.) a bohužel to vypadá, že žádná nová deska nebude. Alespoň o ní nejsou žádné zprávy. Zatím jenom vydali knihu 2023: A Trilogy by the Justified Ancients of Mu Mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 KLF moje srdeční záležitost. :-) Nelze nepřidat další klasiku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 tak za mě takhle...Jojo tímhle jsem začal a o té doby je to pořád pro mě nej skupina. Titus deska bude. Nemyslím že by oznámili že bude a pak nic. I když to byl jen jeden plakát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Jojo tímhle jsem začal a o té doby je to pořád pro mě nej skupina.Titus deska bude. Nemyslím že by oznámili že bude a pak nic. I když to byl jen jeden plakát. Já bych taky hrozně rád jejich novou desku, ale asi z toho fakt nebude nic. 23. 8. už bylo a deska nikde. A jestli myslíš, ten plakát, co se objevil v lednu, tak ani na něm neslibují nové album. Jenom se na něm psalo, že Justified Ancients of Mu Mu pracují na novém materiálu, který bude odhalen 23. srpna. (?The Justified Ancients Of Mu Mu are currently at work in their light industrial unit. This work will not be made public until the 23rd August 2017.)Podle mě se jednalo o třídenní akci Welcome to the Dark Ages v Liverpoolu. Ale budu hrozně rád, když se ukáže, že nemám pravdu a že bude nové album. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Potesilo ma, ze som mal pravdu, ked som pisal nemcurovi vo stvrtok minuly tyzden, ze balicek poslal nie do SK (Slovakia), ale skutocne do SI (Slovenia).Od stvrtka minuleho tyzdna ma presviedcaju, ze faktura je sice vystavena s chybou (Slovenia), ale lieferschein je gut a neexituje, zeby die sekräterin so svojou preciznostou urobila chybu. Ked som kolegovi nemcovi napisal, ze z Norimbergu cesta do SR urcite nevedie cez Milano, tak sa usmieval (predpokladam) ako kreten. No a ked dnes rano UPS zahlasili, ze zasielka je v Brnik, Slovenia.... nedorucitelna a pozaduju korigovat adresu, tak akurat, ze entschuldigen Sie bitte...pkch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Měsíc kulhám a teď jsem vůbec dobitej, no a kámoš chirurg u pivka napůl huby, to bude únavová zlomenina. A tak mě ten doktůrek vystrašil, že jsem dnes šel na rentgen. No a potěšilo, že jsem v pořádku, jenom nějaký zánět šlach nebo co, pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tvl Afri Ty máš ale divnou ruku................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Člověk by se ho v noci i lek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky