Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

Já byl včera v lese. Byla tam taková stezka a měli tam zákaz cyklouni, takže to bylo celkem fajn. Díky tomu cyklozákazu jsem se tam sám nebál.

E0GQd4e.jpg

Kdybych přecijen potkal nějaký agresivní cyklozmrdy, měl jsem s sebou něco na zastrašení.

Yt5OHgJ.jpg

Měli tam i sluneční hodiny, ale jenom pro rovný lidi.

M9toJJX.jpg

syapRdS.jpg

Taky tam měli stylový krmítko, kdyby přeci jen nějací cyklisti dorazili, chtěl jsem to nafotit i zevnitř, ale jednak se mi tam nechtělo vůbec chodit .. no a asi by si mě všimli a já bych se cejtil jako debil. Největší hit byl podle jídeláku "Pommes-frites mit Ketschup ... 40,-"

wp0D9pK.jpg

A taky tam měli knihu návštěv, mě tam může někdo najít třeba ... 

Ks5KohS.jpg

Tekla tam špinavá voda ..

AYeSi8l.jpg

Byli tam, cítil jsem je, ale cyklozmrd bez kola je jak vykastrovaný zvíře ... není třeba se ho moc bát .. jenom trochu.

dQm7iNW.jpg

V lese nebyl signál, vlastně tam nikde nebyl signál, nikomu jsem nepomohl a já taky pomoct nepotřeboval. Ale kdyby přecijen bylo potřeba někomu pomoct nebo někoho ochránit, byl tam rescue point.

tlgfcQi.jpg

Neví někdo o nějaký stezce kam nemůžou cyklisti? Bych tam vzal malýho nebo nějakou holku třeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako že v Čr nemůžeš najít stezky bez cyklistů nebo cyklozmrdů jak ty je nazýváš? No pane, možná lepší zůstat doma u bedny :-) Po jak dlouhé době jsi vytáhl paty z baráku? Mě to trochu připadne, že se tady s nějakým cyklozmrdem chceš jenom pohádat, viď, že to tak bude?

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ban nebude, mazat se nebude, zamykat taky ne. Obrázek o členovi qoyi si každý udělá sám.

EDIT: Mě prostě už to máslo nebavilo, tři stránky o ?čovině v ceně tisíciny zde běžných hodinek. To už si zkusme rovnou založit mimisekci. A protože můžu, tak jsem to na chvíli zamkl. A komu se to nelíbí .....

Odkaz ke komentáři

Ban nebude, mazat se nebude, zamykat taky ne. Obrázek o členovi qoyi si každý udělá sám.

EDIT: Mě prostě už to máslo nebavilo, tři stránky o ?čovině v ceně tisíciny zde běžných hodinek. To už si zkusme rovnou založit mimisekci. A protože můžu, tak jsem to na chvíli zamkl. A komu se to nelíbí .....

No já nevěděl, že se tu posuzuje vhodnost tematu podle poměru ceny k hodinkám. Dobře vědět.

Odkaz ke komentáři

Dnes mi dosla hodinarska lupa. Vidiet mechanizmus v pohybe je nadhera. Zaroven aj sklamanie. Na B&M Classima, ktore budem predavat su vlasecnice. Obycajnou lupou a okom som ich nevidel. Takze mam dilemu ci ich mam lestit.

Zaroven dosli nove remene, vymena bez problemov a dokonca bez skrabanvca (!) a to som menil prvy krat

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Obrázek o členovi qoyi si každý udělá sám.

Jo, ale hlavně nic hezkýho prosím.

Po jak dlouhé době jsi vytáhl paty z baráku? Mě to trochu připadne, že se tady s nějakým cyklozmrdem chceš jenom pohádat, viď, že to tak bude?

Já se s nikým hádat nechci, už tak rok jsem nikde nebyl, většinou nemám moc času, anticyklostezka mi udělala radost. Víš o dalších? Cyklozmrd je termín zaveden na d-f blogu, předpokládám  že zdejší členové mají trošku nadhled, opět předpokládám špatně. Víš neber si to špatně, ale prostě mě ti cyklisti štvou, furt jim dělam někde místo, furt jim uhejbam, furt jsem vůči nim tolerantní a co z toho .. nakonec mi vlítne před auto, já dupnu na brzdu a on mě ještě vyfakuje. A tak furt dokola. A když nejedu v autě, tak na mě zvoní na chodníku abych jako milostivě uhnul protože cyklista může jet. A samozřejmě chápu že né všichni jsou stejní, ale takhle to prostě vidim všude kolem sebe.

Nedávno tady brečel že mu utekla žena. Asi s cyklistou 

Né, jen utekla.

Odkaz ke komentáři

Když někdo dělal bordel a ujížděl na kole, tak jsme mu strčili klacek do špic. Do předního kola to bylo účinnější. :-) Za mého dětství se kolo používalo víc k dopravě než k politice, ale třeba by to šlo použít i dnes. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...