Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem konečně zvládnul naporcovat výslužku ze zabijačky. Pilkou na železo... :-)

Takže rada zní - naporcujte to před tím, než to dáte do mrazáku...

attachicon.giftlaca.jpg

taky to budu muset udělat, mám v mražáku asi 4 kila prdelačky v tlačenkovým futrálu................sem dostal vod souseda a ta moje to šoupla rovnou v tom futrálu do mražáku prej aby se to nezkazilo dyš jsem nebyl doma......

Odesláno

Ta je čerstvě vdaná :)

Ještě něco potřebujete vědět? :D

A to je nějaká nemoc nebo co ? :D 

Odesláno (upraveno)

Ta je čerstvě vdaná :)

Ještě něco potřebujete vědět? :D

Čekal jsem, jestli se ozveš :D Každopádně to bude nějaký omyl, já jsem se totiž ještě neženil, nebo o tom alespoň nevím :D

Edit:

To vojta1: Nemoc to není, ale na ty okroužkované už se prý nemá sahat, bo to není společensky korektní :D

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

Mám pocit, že její manžel to tu čte, tak bych si dával trochu bacha, pokud do Koscomu chodíte nebo si tam dáváte hodinky na servis :D

A pokud vám jde hlavně o tohle, tak si taky někdy skočte naproti do Fashionu ;)

Odesláno

- "You are not my type."

- "Smart?"

- "Single..."

Ty vdany aspon nedelaj problemy ;)

Do Koscomu se chci podivat uz dlouho, potrebuju neco oservisovat...

Odesláno

Na to je taková poučka: je potřeba zkontrolovat na který ruce má prsten. Jestli na levý, tak je vdaná, když na pravý, tak to nic neznamená a když na obou, tak je vdaná, ale nic to neznamená.

Odesláno

Na to je taková poučka: je potřeba zkontrolovat na který ruce má prsten. Jestli na levý, tak je vdaná, když na pravý, tak to nic neznamená a když na obou, tak je vdaná, ale nic to neznamená.

nooo fakt to nic neznamená..................

Odesláno

Mám pocit, že její manžel to tu čte, tak bych si dával trochu bacha, pokud do Koscomu chodíte nebo si tam dáváte hodinky na servis :D

A pokud vám jde hlavně o tohle, tak si taky někdy skočte naproti do Fashionu ;)

Však jsme naprosto hodní no ne? :) Za to, říct o něčí ženě, že je pěkná se snad ještě držková nerozdává. Je to jako v divadle - koukat, ale nesahat :D

Odesláno

Dneska mě potěšil čerstvý synovec (vykulený dopoledne), pak paní pošťačka (přišly mi hodinky, co nosíval i slavý Usáma) - blbina za pár korun, ale potěší :-)

A třešnička na dortu byl odpolední úlovek limitky v MINT stavu!

rangeman-burton-gw-9400btj-8.jpg?t=14505

Fakt príma den a to jsme ještě nezapíjeli toho malého! :-)

Odesláno (upraveno)

Dobaluju si na odpoledni odjezd na mesicni dovolenou ( sbaleno mam, jen nevim, ktere vsechny hodinky pojedou se mnou ) a nasel jsem ke svym Breitling aero navod v cj, super. Co ja se s nastavovanim natrapil. Jedou taky :-)

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Dobaluju si na odpoledni odjezd na mesicni dovolenou ( sbaleno mam, jen nevim, ktere vsechny hodinky pojedou se mnou ) a nasel jsem ke svym Breitling aero navod v cj, super. Co ja se s nastavovanim natrapil. Jedou taky :-)

Za sluníčkem nebo trpět do hor? :-) Přeji krásnou dovolenou...

Odesláno

Za sluníčkem nebo trpět do hor? :-) Přeji krásnou dovolenou...

Kazbek ( a jsem rád, že mám důvod je vzít sebou :-) ).

Odesláno (upraveno)

Jj, prvni zapasy nic moc, jak prijel az na posledni chvili. Ted ale zacal pravidelne bodovat, tak snad predvede opet paradni sezonu.

Jeste by to chtelo, aby taky predvedli neco jako tym. Dobrejch hracu maj dost, tak snad to bude lepsi nez vloni.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

To ti dají bez řečí volno na měsíc? Já si beru 3 tejdny a všichni o tom mluví celej rok, ukazujou si na mě když jdu po chodbě a tak...

Asik dostal vot Ypouše propustku................. :lol2:

Tak ať si to v klidu užije a hlavně vypnout telefon a žádnej stres jestli zas někdo nenamaloval blbě čárku či nezapíchl blbě značku.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...