kuncák7 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 normálně jí řekni že toto už tě nebavilo klátit a že hledáš novej model,ona to jistě pochopí To rekla pred 4 mi lety ona me a i tak udelala, ma o 5 let mladsiho. Dobre ji tak :-))
kuncák7 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Tak snad mu aspoň vybereš nějaký hnusný :-)Festiny ne, to uz pochopila za me. Donutil jsem ji placnout se poradne pres kapsu ( th monaka ) a sam si vyzkousel peknou radku hodinek s peknym vyhledem :-)A jeste budu mit veceri zdarma :-) Upraveno 17. října 2017 uživatelem kuncák7
Návštěvník Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 To rekla pred 4 mi lety ona me a i tak udelala, ma o 5 let mladsiho. Dobre ji tak :-))A ještě Tě prosí ať s ní jdeš vybírat hodinky pro toho nového chlapa ? Tak to už se nedivím, že je mlátíš...
Americkej Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Festiny ne, to uz pochopila za me. Donutil jsem ji placnout se poradne pres kapsu ( th monaka ) a sam si vyzkousel peknou radku hodinek s peknym vyhledem :-)A jeste budu mit veceri zdarma :-) A to mají tak krásný výběr fashion značek ...
kuncák7 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Rekl jsem neteri, ze ma o vikendu fotit, byla na Hockenheimu a ona fotila hlavne sebe. Ale pry posle i fotky aut. Ale vzpomela si na me. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Zacinam chapat proc zijes s neterema Upraveno 17. října 2017 uživatelem nickolas
nickolas Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 A abych nebyl OT...detem chybel doma tatinek, tak si vyrobily noveho
Bells Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Rekl jsem neteri, ze ma o vikendu fotit, byla na Hockenheimu a ona fotila hlavne sebe. Ale pry posle i fotky aut. Ale vzpomela si na me. Právě sis zadělal na problém, mnoho z nás bude chtít tvou neteř poznat Na fotky aut se vykašli, jestli tam nebude i ona, v opačném případě klidně přidej další
honza71 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Rekl jsem neteri, ze ma o vikendu fotit, byla na Hockenheimu a ona fotila hlavne sebe. Ale pry posle i fotky aut. Ale vzpomela si na me.Jako fajn, ze ses hrdej. Ale nechces radeji napsat Kamilovi, at ty fotky smaze ? Vzdyt je to tu jeden chlipnik vedle druhyho Btw mne se taky slecna libi ;-)
spineshank Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Fotky pěkný a neteř je kočka. Víc to raději nebudeme rozmazávat.....D
tommas4 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 J Jako fajn, ze ses hrdej. Ale nechces radeji napsat Kamilovi, at ty fotky smaze ? Vzdyt je to tu jeden chlipnik vedle druhyho Btw mne se taky slecna libi ;-) No on neteře bere s sebou i na srazy s přespáním že jo, viz. vloni na podzim, nicméně zájem o letošní podzimní kuli / chrono je mizivý,možná teda by jsme takhle mohli zvednout zájem :D
colommbo Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 nickolas: Podle avataru celej ty...!
little_w Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 kuncak keca. Neter se takhle nemohla fotit sama... musela by mit ruce jak Saxana.
honza71 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 kuncak keca. Neter se takhle nemohla fotit sama... musela by mit ruce jak Saxana. Ty ses fakt necita. Takhle natvrdo mu to prozradit. Co kdyz to s nim ted slehne ?!?
Petr.S Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Potěšil mě dnešní návrat části sportovního družstva z ozdravovny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
odjinud Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Dneska jsem konečně zvládnul naporcovat výslužku ze zabijačky. Pilkou na železo... :-)Takže rada zní - naporcujte to před tím, než to dáte do mrazáku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2017 uživatelem odjinud
Návštěvník qoyi Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 .... nebo to před naporcováním hoďte na den do lednice. Ale poradil sis, za mě ok. Co to vůbec je, já nad tim přemejšlim už nějakou chvíli a nic. Resp. co to bylo před tim než ses z toho rozhodl dělat paštiku?
mondeo2 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Serte na hodinky, už jste viděli ty fotky kuncákovic neteře ????...................... ................já bejt mladší a krásnější a bohatší a bez závazků a bez hypotéky a hlavně bez manželky tak bych si snad napsal i vo číslo ( myslím telefoní číslo) ................ ........... Upraveno 18. října 2017 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky