Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě fakt potěšilo, že mě včera kamarád požádal ať mu jdu za svědka. Teď bych se měl pokusit se do března neupít :)

tvl, Vojto, než sem to dočetl za to "požádal", tak ve mě docela hrklo  :lol2:

Odesláno

tvl, Vojto, než sem to dočetl za to "požádal", tak ve mě docela hrklo 2:

;-D
Návštěvník qoyi
Odesláno

Dneska sem šel do kabinky na toaletách v nějakym obchodnim centru, lidi chodili často ve dvojicíh, někteří nachcaní opilí na sebe hulákali no a pak přišla ženská že to jde jakože pročistit. Sem si připadal jak na chronomagu, čekal jsem kdy si pod příčkou mezi kabinkama začnem podávat fotky hodinek.

x ... promiň Kamile, opravil jsem si to

Odesláno

Paráda. Ode dneška slavím Halloween jako moje druhé narozeniny. Zhruba před 20 min. mě málem sejmul na přechodu taxikář. Minul mě a nějaké dvě baby tak o necelý metr . Slušně rozjetej. Předesílám, že jsme byli za půlkou přechodu. Trochu mě navalilo .

Návštěvník qoyi
Odesláno

Paráda. Ode dneška slavím Halloween jako moje druhé narozeniny. Zhruba před 20 min. mě málem sejmul na přechodu taxikář. Minul mě a nějaké dvě baby tak o necelý metr . Slušně rozjetej. Předesílám, že jsme byli za půlkou přechodu. Trochu mě navalilo .

Každá minuta dobrá, musí vydělávat na provoz ddt, aby bylo líp.

Odesláno

Každá minuta dobrá, musí vydělávat na provoz ddt, aby bylo líp.

Ty vole, ja se klepu jak drahej pes

Odesláno

Všechno nejlepší, Romane... já po podobným zážitku zařídil pár věcí a "uklidil" po sobě, kdyby se to náhodou někdy v budoucnu zopakovalo s menším štěstím.

Odesláno

potěšilo, že nám po 36 hodinách konečně od večera jde elektřina.

Ségře v podkrkonoší nejde doteď. Dráty se jí válí na spolu se dvouma sloupama na zahradě a nic se neděje.

5061ec7e512b187550cf78cc990c44be.jpg

Odesláno

Tak včera v devět ráno jsem objednal dceři novou baterku do mobilu a dneska jsem tu baterku už měl doma.............. na dobírku a Česká pošta. To není špatný ne ?

Odesláno

Tak včera v devět ráno jsem objednal dceři novou baterku do mobilu a dneska jsem tu baterku už měl doma.............. na dobírku a Česká pošta. To není špatný ne ?

Tyhleti falešní diskutéři placení Českou poštou to je hrozný zlo... :-D

Odesláno

Tyhleti falešní diskutéři placení Českou poštou to je hrozný zlo... :-D

Hele za prachy cokoliv............... :lol2:

no sám jsem byl překvapen, jsem s tím počítal nejdřív ve čtvrtek......

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...