Lukyn77 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Mě fakt potěšilo, že mě včera kamarád požádal ať mu jdu za svědka. Teď bych se měl pokusit se do března neupít tvl, Vojto, než sem to dočetl za to "požádal", tak ve mě docela hrklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 tvl, Vojto, než sem to dočetl za to "požádal", tak ve mě docela hrklo 2:;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 :lol2: , njn . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Jj kluci to je hned vidět na co myslíte :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zrovna sem se vrátil od Kamila, z masáže ... je fakt dobrej, dneska tedy trošku přitlačil ... prej mám posunutej práh bolesti ... beztak se bojím, že si zejtra nesednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Místní člen 10mm a balíček od něj. Udělal mi obrovskou radost. Super tu potkávat takové lidi. Díky ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Dneska sem šel do kabinky na toaletách v nějakym obchodnim centru, lidi chodili často ve dvojicíh, někteří nachcaní opilí na sebe hulákali no a pak přišla ženská že to jde jakože pročistit. Sem si připadal jak na chronomagu, čekal jsem kdy si pod příčkou mezi kabinkama začnem podávat fotky hodinek. x ... promiň Kamile, opravil jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Paráda. Ode dneška slavím Halloween jako moje druhé narozeniny. Zhruba před 20 min. mě málem sejmul na přechodu taxikář. Minul mě a nějaké dvě baby tak o necelý metr . Slušně rozjetej. Předesílám, že jsme byli za půlkou přechodu. Trochu mě navalilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Paráda. Ode dneška slavím Halloween jako moje druhé narozeniny. Zhruba před 20 min. mě málem sejmul na přechodu taxikář. Minul mě a nějaké dvě baby tak o necelý metr . Slušně rozjetej. Předesílám, že jsme byli za půlkou přechodu. Trochu mě navalilo .Každá minuta dobrá, musí vydělávat na provoz ddt, aby bylo líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Každá minuta dobrá, musí vydělávat na provoz ddt, aby bylo líp.Ty vole, ja se klepu jak drahej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 To tě věřím.. Tak hlavně že si ok. Nedávno jsem takle pouštěl klucinu na přechodu. Zastavím aby šel a v protisměru mezitím projeli 4 auta. Ani jeden ani nepribrzdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Všechno nejlepší, Romane... já po podobným zážitku zařídil pár věcí a "uklidil" po sobě, kdyby se to náhodou někdy v budoucnu zopakovalo s menším štěstím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 potěšilo, že nám po 36 hodinách konečně od večera jde elektřina.Ségře v podkrkonoší nejde doteď. Dráty se jí válí na spolu se dvouma sloupama na zahradě a nic se neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tak včera v devět ráno jsem objednal dceři novou baterku do mobilu a dneska jsem tu baterku už měl doma.............. na dobírku a Česká pošta. To není špatný ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Neke, žes byl pro ní v Prijóru? nééé fakt pošta sem tomu sám nevěřil.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tak včera v devět ráno jsem objednal dceři novou baterku do mobilu a dneska jsem tu baterku už měl doma.............. na dobírku a Česká pošta. To není špatný ne ?Tyhleti falešní diskutéři placení Českou poštou to je hrozný zlo... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tyhleti falešní diskutéři placení Českou poštou to je hrozný zlo... :-D Hele za prachy cokoliv............... no sám jsem byl překvapen, jsem s tím počítal nejdřív ve čtvrtek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tydlety slunickarsky historky zrovna potrebuju... Tfuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 No, nedávno jsem sem jednou takovou taky přispěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Už mám na Wraglírkovi zimní pneu,, tak nejvyšší čas aby začalo pořádně padat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky