pepyczek Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tak jsem strejda! Sestra dnes ráno porodila a oba jsou v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Gratulace největší. Ať jsou všichni v pořádku a zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Gratulace největší. Ať jsou všichni v pořádku a zdraví. Děkuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 "Děcka, tak si pustíme nějakou pohádku? Dáme Libušku?""Ne, já chci Rambo!":-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 "Děcka, tak si pustíme nějakou pohádku? Dáme Libušku?""Ne, já chci Rambo!":-) s tvejma prckama by ta prihoda z vedlejsiho vlakna nehla, zadnej strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tak my koukáme jen na jedničku, ta je taková nejrealističtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 "Děcka, tak si pustíme nějakou pohádku? Dáme Libušku?""Ne, já chci Rambo!":-) No hlavně, že nechěli Vychytávky Ládi Hrušky.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 klobása a pívo 95,-lístek 190,-protažený ksifty fanoušků Mountfieldu k nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Hradubice derby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Za odborné pomoci a nějaké té stokoruny k tomu jsem se dostal konečně do trezoru :-) No a už je zase trochu změna na zápěstí, krásně září holky....jsem dnes happy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 tvl, kasař a ještě se tím chlubí.................. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Spíš zapomněl kombinaci a musel nechat trezor rozřezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Je to pěkný, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Spíš zapomněl kombinaci a musel nechat trezor rozřezat Kombinaci nezapomněl, nejsem přeci blbej, ztratil jsem klíče :-) :-) To Klotzman: Jestli myslíš hodinky, Omega Seamaster GMT 50years anniversary :-) Mám je velmi rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 tvl, kasař a ještě se tím chlubí.................. :lol2: no co, chlubí se jen tady, jinej ze sebe dělá televizní hvězdu. Na seriál mu to stačí, myslím že i knihu a lidi mu to žerou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Taky bych potřeboval otevřít trezor, klíče mám ale tu číselnou kombinaci původní majitel zapoměl, neví někdo jak se tenhle typ otvírá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Jo.Ani to není složitý.Vytáhneš ten stříbrnej kroužek z efjedničky, zabouchneš vnější dveře a rychle si skočíš do sklepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 4-5 vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 hele myslím bez použití násilí................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky