Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

No fuj, ráno jsem se dost vylekal.

Chci odejít do práce a nemůžu najít peněženku. Hledal jsem jí dobrých 15minut a nic. Tak si říkám, včera jsem platil naposled v albertu kartou a to jsem jí určitě tím pádem měl. Z obchodu to mám 200 metrů, musel jsem jí nechat na pokladně. Příjdu do Albertu paní na pokladně, počkejte zavolám vedoucímu ať se podívá do trezoru. V trezoru nic, tak otevřu internetové bankovnictví a koukám na platby. Včera večer platba asi 450Kč v nějaké firmě na Praze 8 kterou neznám. Tak si říkám, do hajzlu musím bloknout tři karty. Následně do třech bank. Tuhle MontBlanc mám navíc fakt rád. Na úřad do jiného města, pro řidičák atd.... No peklo. Tak jsem si říkal ještě jednou se mrknu domů. Po 10 minutách jsem jí našel mezi matracemi, vůbec nevím jak se tam dostala. Normálně jí tam totiž nedávám  :lol2:

Z platby se vyklubal Lokál z pondělí... 

Do práce jsem přišel skoro o hodinu později ale pal to čert...ufff. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me takhle vcera pri jizde na skutru vypadl z kapsy telefon (vim, jsem debil). Vsiml jsem si toho po par minutach, obratka, asi hodinu jsem prohledaval cestu, pangejty...nic. Panika. Blokovat dve karty, strach, ze mi tam nekdo vleze a udela kdo vi co... Zpatky do kaclu a lokalizovat telefon. Vidim, ze se pohnul o nekolik kilometru! Tak si volam, zvedla to takova hodna pani a za hodinku uz jsem ho mel zpet. Videla, jak mi vypadl z kapsy a skoro ho prejela. Dobri lide jeste ziji.

Odkaz ke komentáři

.... Dobri lide jeste ziji.

Jasne, ze ziji. A je jich spousta. Jen nemaj potrebu bejt videt narozdil od typku jako Tomio nebo pan hradni nasoska. Mne napr. ted naposledy hned v patek, jak jsem ve vedlejsim vlakne lamentoval na rozbityma Expama, nezistne nabidl pomoc jeden mistni matador. Vcera si hodinky vyzvedl, v pondeli mi je opravene priveze. Pravda, zname se, ale za 8 let jsme se videli tak trikrat, mozna ctyrikrat. Presto sam zavolal s nabidkou pomoci. Pro me velkej frajer ;-)

Odkaz ke komentáři

vojta1: Občas mám podobné zkušenosti ne s peněženkou ale jinými věcmi. Nevím, kolik ti je, ale odpovědně sděluju, že se to bude zhoršovat, tož buď připraven! :D

A dnes mi pošťák přivezl (až ze Slovenska) moc hezké staré a hodně zachovalé hodinky od LDH... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

vojta1: Občas mám podobné zkušenosti ne s peněženkou ale jinými věcmi. Nevím, kolik ti je, ale odpovědně sděluju, že se to bude zhoršovat, tož buď připraven! :D

A dnes mi pošťák přivezl (až ze Slovenska) moc hezké staré a hodně zachovalé hodinky od LDH... :smile_anim:

No to teda začínám brzo. Je mi 26 :)
Odkaz ke komentáři

Podobně jako dřív nebyl toaletní papír, tak se stříhaly noviny. Taky naše náhražka :)

Proč na sobě šetřit, když i dělník dole na Moravě má 35k?

tak tohle je fakt bomba přesný - poměr tuzemák a Lamb's Navy Rum je stejný jako nastříhané Rudé právo a toaleťák apartmánu v hotelu Plaza. Výhodou dávné služby v zeleném suknu za Husáka  bylo, že výtisků RP  na hajzlu bylo privela, tudíž se to nemuselo ani stříhat.

Tuzemák na vánoční cukroví, to bych bábě ještě odpustil, jinak nikdy.

**

Odkaz ke komentáři

jo hasiči, to se nám to směje, když je Forman v pánu, ale jinak díky za ten film, aspoň se ví, co to je čeládku.  :photo: 

tvl Hoří, má panenko, boží film i s tou estrádou lidské omezenosti, hlouposti a tuposti, které se od doby natočení filmu u nás nijak nezměnila, ba spíše naopak. Já myslím, že je to ještě horší.... , když tam vzali i mně....  :clap:  :lol2:

**

Odkaz ke komentáři

Afri ucítil ve vzduchu léto, ve snu viděl moře a urval se že řetězu. Jedny na víkend, druhé přes týden :-) A teď už jenom manželku smířit s tím, že na dovolené místo stravování v restauraci budeme celá rodina pěkně papat suché knekebroty.... :-)

post-364-0-04230100-1524129462_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...