jovani Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 CASIO G-SHOCK GW-M5610BC-1JF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 zejtra du do práce ......tešte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Sem v klidu, vecer radsi vodlytam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 sem prej v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Tak doufam, ze mas nejakou linku mimo P10 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 no jasně .... na rozjezd sem dostal rozvážku seniorů ..... penny, albert, billa, kaufland, nemocnice ...... P4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 no jasně .... na rozjezd sem dostal rozvážku seniorů ..... penny, albert, billa, kaufland, nemocnice ...... P4Jezis, tak snad nebudu mit to stigro cestou do prace nebo z ni :-), P4 js taky moc slyset nechtel :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Dnes budu jak male dite - nahlasena bomba v praci. Odchod bez navratu, parada. Hele ale to jsi nemusel takhle násilně lámat jen proto, abys mohl dojet pro ty hodinky, já bych ti je byl klidně i přivezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Dnes jsem byl na nakupech a stacil mi jen jeden sklep regionalnych produktow A obidek barszcz czisty a pierogy. Kulinarsky orgasmus Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Z tych napojov nehrozi oslepnutie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Z tych napojov nehrozi oslepnutie ?Mytus o nekvalitnich polskych potravinach a napojich necham jinym. Cesi chteji levne zradlo, maji nekvalitni z Polska. V Polsku nakoupis kvalitni potraviny vcetne nejlepsich svetovych vodek. Dnes jsem sel po bramborove vodce Chopin, tu nemeli, tak jsem si koupil premiovou vodku Krakus z Wroclavi a Soplici mam rozpitou asi dva dny, jemna, lepsi nez absolutka, cisty chlast bez ocasu. V Polsku je nekolik set producentu vodky a rozlisujou ji jako my treba whisky nebo rum.Kdyz budes mit na sever cestu, zkus ryby jakekoli, uzene, nakladane - prima klasa, nakladanou zeleninu a spoustu dalsich dobrot Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Chybí mi tam musztarda lagodna, ale kielbasa litewska je zastoupena...Jinak s tou cenou souhlas, když chce Kaufland nakupovat 100 gr paštiky za 3,90 Kč bez daně, tak může dostat maximálně kosti a separát, maso je v jiných, dražších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Mytus o nekvalitnich polskych potravinach a napojich necham jinym.Mytus ? Tak ja neviem, ja to to len cital, ale mal som za to ze posypova sol v potravinach, zakazane lieky v mase atd. neni su mytus, dost sa o tom popisalo. Ale berem ze za normalne ceny sa da kupit asi aj normalna kvalita. Ale asi iba priamo v Polsku. Sem sa vozi lacny polsky potravinovy skoroodpad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Mytus mineno tvrzeni, ze vsechny polske potraviny stoji za howno. Ta posypova sul a jine sracky jsou vobycejny lumparny na zavreni do basy. Stejne jako v Cesku metanolova afera. Ze k nam vozi skoroodpad je pravda. Kdyz to lidi tady kupujou. Do Nemecka by se to nelajzli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Už zase někdy musím zajet přes hranice na Żurek, ten mám moc rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Už zase někdy musím zajet přes hranice na Żurek, ten mám moc rád...Ja miluju ten barszcz, cisty vyvar s kvasem z cervene repy. Lehounce svirava chut, kdyz ho horky pijes ze salku. A po parbe, jeste napul nalitej, to jsou andelske chory pro rozjebanej zaludek :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Název té šlechetné vodky vlevo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Ja miluju ten barszcz, cisty vyvar s kvasem z cervene repy. Lehounce svirava chut, kdyz ho horky pijes ze salku. A po parbe, jeste napul nalitej, to jsou andelske chory pro rozjebanej zaludek :-)))Si pamatuju, jak jsem na česko-polské svatbě čekal natěšenej na půlnoční boršč a pak byl zklamanej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 V Polsku i nejlevnější klobása je lepší než u nás prémiová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Našťastie pre Slovenské klobásy to neplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky