Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

no jasně .... na rozjezd sem dostal rozvážku seniorů ..... penny, albert, billa, kaufland, nemocnice ...... P4

Jezis, tak snad nebudu mit to stigro cestou do prace nebo z ni :-), P4 js taky moc slyset nechtel :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem byl na nakupech a stacil mi jen jeden sklep regionalnych produktow

A obidek barszcz czisty a pierogy. Kulinarsky orgasmus

04ca269fb38b9ed796e60a934efb7e32.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Z tych napojov nehrozi oslepnutie ?

Mytus o nekvalitnich polskych potravinach a napojich necham jinym. Cesi chteji levne zradlo, maji nekvalitni z Polska. V Polsku nakoupis kvalitni potraviny vcetne nejlepsich svetovych vodek. Dnes jsem sel po bramborove vodce Chopin, tu nemeli, tak jsem si koupil premiovou vodku Krakus z Wroclavi a Soplici mam rozpitou asi dva dny, jemna, lepsi nez absolutka, cisty chlast bez ocasu. V Polsku je nekolik set producentu vodky a rozlisujou ji jako my treba whisky nebo rum.

Kdyz budes mit na sever cestu, zkus ryby jakekoli, uzene, nakladane - prima klasa, nakladanou zeleninu a spoustu dalsich dobrot

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Chybí mi tam musztarda lagodna, ale kielbasa litewska je zastoupena...Jinak s tou cenou souhlas, když chce Kaufland nakupovat 100 gr paštiky za 3,90 Kč bez daně, tak může dostat maximálně kosti a separát, maso je v jiných, dražších.

Odkaz ke komentáři

Mytus o nekvalitnich polskych potravinach a napojich necham jinym.

Mytus ? Tak ja neviem, ja to to len cital, ale mal som za to ze posypova sol v potravinach, zakazane lieky v mase atd. neni su mytus, dost sa o tom popisalo. Ale berem ze za normalne ceny sa da kupit asi aj normalna kvalita. Ale asi iba priamo v Polsku. Sem sa vozi lacny polsky potravinovy skoroodpad
Odkaz ke komentáři

Mytus mineno tvrzeni, ze vsechny polske potraviny stoji za howno. Ta posypova sul a jine sracky jsou vobycejny lumparny na zavreni do basy. Stejne jako v Cesku metanolova afera. Ze k nam vozi skoroodpad je pravda. Kdyz to lidi tady kupujou. Do Nemecka by se to nelajzli :-)

Odkaz ke komentáři

Už zase někdy musím zajet přes hranice na Żurek, ten mám moc rád...

Ja miluju ten barszcz, cisty vyvar s kvasem z cervene repy. Lehounce svirava chut, kdyz ho horky pijes ze salku. A po parbe, jeste napul nalitej, to jsou andelske chory pro rozjebanej zaludek :-)))

Odkaz ke komentáři

Ja miluju ten barszcz, cisty vyvar s kvasem z cervene repy. Lehounce svirava chut, kdyz ho horky pijes ze salku. A po parbe, jeste napul nalitej, to jsou andelske chory pro rozjebanej zaludek :-)))

Si pamatuju, jak jsem na česko-polské svatbě čekal natěšenej na půlnoční boršč a pak byl zklamanej....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...