African Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Jsem dnes prodal po třech letech rohový kamna, neuvěřitelný jak některý věci nelze prodat :-) Vrazil jsem do nich šestnáct litrů, kamna, sklo, čistící sada, termo desky, roury, topil v nich jednu sezónu a jelikož furt přitahovali kluka, tak jsem je odpojil a šli do sklepa. Dal sem inzerát za pět litrů, aby byli hnedle pryč a ono nic. Dlouhé tři roky leželi ve sklepě, a dnes telefon, beru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 OTA aktualizace mobilu (Moto G5s) na Android 8.1. A žádnej tovární reset a mobil běží v pohodě dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kluci, já mám radost jak blázen. Dneska jsem si byl pro nový auto a předevčírem pro nový hodinky. Přikládám rychlý wristshot!Best. Week. Ever. Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Homage Passata a Subu? Sry, musel jsem. At ti to tika a motor jen prede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 No jo no, na originál nejsou prostředky, jsem ještě na tyhle věci moc mladej :-) Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Vsak v poho, byl to jen takovy zertik. Ja jsem starej, mam stare auto a stare hodinky, tak nemam moc co prudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak hlavně abys dojel k pumpě. Nevím jestli je to tak všude, ale když jsem bral nové auto, tak jsem dostal do nádrže jen tak cvrknuto a dobrou radu, kde je nejbližší čerpačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak hlavně abys dojel k pumpě. Nevím jestli je to tak všude, ale když jsem bral nové auto, tak jsem dostal do nádrže jen tak cvrknuto a dobrou radu, kde je nejbližší čerpačka.Neodpovida, uz tlaci :-).Ne, mluvi ze me zavist, auto uz bych si mel koupit nove, ale nemuzu se k tomu dokopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Nedivím se ti, za svoje bych auto taky kupovat nechtěl. Služebák je k nezaplacení (doslova). Upraveno 26. října 2018 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Stejná zkušenost "tady vám to ukazuje dojezd, tady svítí kontrolka a benzínka je tady za rohem" :-) Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Vsude stejne, prebirali jsme 4 uplne nove ochcafky. Pricemz jsme od stejenho AD brali v predchozich letech dohromady asi 30 novych aut. Vsecky ctyri auta meli rafiky nadrze "na nule". A benzinka fakt hned vedle. Asi s nima maji dohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 ale to je bohuzel bezna praxe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Podzimní akce: napůl plná nádrž zdarma na cestu od nás z autosalonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak my dostali na cestu plnou. A to jsme kupovali auto s diamantem...prosím bez invektiv, že to bylo jen proto, abychom odjejico nejdál od salónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 auto s diamantem...Mitsubishi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 ...jen aby to nebyl Renault Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Jinak mne dnes potesil, sice kratky, ale bezva pokec s Tomem a Kuncákem.Diky , kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Prej pokec . . . na závěr pražský kolega povídá : "hoši, musím se sakra soustředit abych vám rozuměl když mluvíte" sorry, musel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Ja to bral coby hyperbolu ...ale je fakt, ze mi obcas kluci z cech rikaji, ze by potrebovali slovnik. Tak ho na akce vozim. A dycky se vsichni dobre bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Chomuotv to Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky