Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož Spinach už tak nějak nefunguje a já chci další vypalované řemínky, tak si již nějakou dobu pohrávám s myšlenkou to rovnou zkusit sám a konečně jsem se k tomu dokopal, potřebné nástroje objednány a jdu do toho. Přes svátky bude snad i nějaký čas, tak se hned vrhnu na první díla a doufám, že i pak budu moct opět psát o potěšení, tentokrát z výsledku.

Odesláno

Beth Hart! Byla uzasna.

Vsichni kdo si nekoupili muj listek, takze me to stalo miliardu, jsou kokoti! Ale dobre vam tak. Vyborny to bylo!

Odesláno

Beth Hart! Byla uzasna.

Vsichni kdo si nekoupili muj listek, takze me to stalo miliardu, jsou kokoti! Ale dobre vam tak. Vyborny to bylo!

Kolik si vypil pif během koncertu? :-)

Odesláno

Kolik si vypil pif během koncertu? :-)

On už "potrénoval" před, ale jen lehce :-)

Mám potvrzení jeho kondičního trenéra :-).

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se dokopal udělat poslední tři okénka ve sklepě, z celkových dvaceti pěti :-) Konečně hotovo, celý barák v plastu....díky za ty polínka za čárou, že to tu šrajtofli tolik nebolelo :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Hotovo, vcera jsem to dorezal a cast odklidil, dnes to dodelam na vjezd auta.

Kamarad lesnik mi vcera rekl, ze by to mel za 10 hodin i se svacou, obedem a dalsi svacou, blbec :-).

Konecny ucet - 4x brousenej retez, oddelana jedna elektricka pila a jedna benzinova ( tu jsem dorazil lesenovou ttubkou- vzteky ) a ponauceni, na tohle ses uz v jednom starej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vyběhl jsem na kopec pozdravit Kamarády. V noci - 10C, magoři to jsou... :-) Ale zase je tu krásně, to se musí nechat....

Odesláno

Skoda, ze vas dva nemam po ruce :-), tu trubku mam furt k dispozici :-).

Jesteze uz je pauza na obed.

Třeba, kdyby jsi s tou trubkou machl jako s berlou mrazilkou, tak se to dřevo samo naseka a poskládá :-)
Odesláno

Hotovo, vcera jsem to dorezal a cast odklidil, dnes to dodelam na vjezd auta.

Kamarad lesnik mi vcera rekl, ze by to mel za 10 hodin i se svacou, obedem a dalsi svacou, blbec :-).

Konecny ucet - 4x brousenej retez, oddelana jedna elektricka pila a jedna benzinova ( tu jsem dorazil lesenovou ttubkou- vzteky ) a ponauceni, na tohle ses uz v jednom starej.

Sledujem tvoj drevorubacsky pribeh a tiez som myslel ze uz to mas aj nastiepane a naukladane v kolni :lol2:
Odesláno

Mám souseda - je 73 let. Za poslední měsíc zpracoval motorovou pilou (jednou :)) cca 250-300 kubíků dřeva, které musel pokácet kvůli kůrovci. A to ještě mezitím jezdil do lesa a čistil tam zbytky, co zůstaly v lese...

Chtěl bych být v jeho věku tak vitální!

Odesláno

Přišel mi do Olomouce poštou mobil, kterej sem nechal v Praze v taxíku cestou z letiště. Taxikář byl opravdu spravnej typek...

Odesláno

Mám souseda - je 73 let. Za poslední měsíc zpracoval motorovou pilou (jednou :)) cca 250-300 kubíků dřeva, které musel pokácet kvůli kůrovci. A to ještě mezitím jezdil do lesa a čistil tam zbytky, co zůstaly v lese...

Chtěl bych být v jeho věku tak vitální!

Hlavně aby ti mezitím ještě nechodil za ženou :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...