Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Me dneska potesil nakup klobas, tlacenky a uzenyho masa v Pavlicich. Raj klobas. Narval jsem celou prevozni lednici :smile_anim:

Ochotna pani, vonavy kram, pri kazdem vahani jsem dostal ochutnat.

Kanec, jelen, danek, muflon, prase... Celou ZOO jsem si privezl.

Nerad jezdim do Vidne pres Hate, nemam rad ty stetky podel silnic a bordely hlasici pocty a ceny devcat, ale asi to budu muset cestou zpet vzdy vytrpet, protoze to uzenarstvi je genialni.

Byl jsem tam spokojenejsi nez u Wagnera ve Vidni :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sláva si sice patří vítězům, ale letos asi více než jindy platí okřídlené "Všechna čest poraženým!" :notworthy:

Jo díky, diplomaticky jsi ocenil, že se mě to říkalo těžce, ale sportovně to uznávám.

Odkaz ke komentáři

Romane I. uz ses ozralej? Zive te vidim, jak prskas po me kapra s teslackou vlajkou kolem ramen, uzij si to jako tenkjat :D

Nemam byt proc ozralej :) jsem doma a v klidu. Dopadlo to dobre. Bylo to zaslouzeny. Kapra jsem tehdy na tebe prskal, protoze jsme byli v Rybarne, pardubickou vlajku jsem pritah do hospody, protoze to je pamatecni zalezitost stara ctvrt stoleti podepsana Haskem, Janeckym, sejbou, Kovarikem, Bezdickem a dalsimi. A chtel jsem Te tim naprdnout. To pro poradek, aby si nekdo nemyslel, ze jak starej vul litam po Pardubicich zabalenej do fangle :D
Odkaz ke komentáři

Nemam byt proc ozralej :) jsem doma a v klidu. Dopadlo to dobre. Bylo to zaslouzeny. Kapra jsem tehdy na tebe prskal, protoze jsme byli v Rybarne, pardubickou vlajku jsem pritah do hospody, protoze to je pamatecni zalezitost stara ctvrt stoleti podepsana Haskem, Janeckym, sejbou, Kovarikem, Bezdickem a dalsimi. A chtel jsem Te tim naprdnout. To pro poradek, aby si nekdo nemyslel, ze jak starej vul litam po Pardubicich zabalenej do fangle :D

Dorazil jsem z Ronda, gratuluji Romane I. k mistrovskemu titulu ... Supr zazitek ...
Odkaz ke komentáři

Dorazil jsem z Ronda, gratuluji Romane I. k mistrovskemu titulu ... Supr zazitek ...

Byli jste vic nez dustojny souper. Jen davejte bacha, az v budoucnu tu ligu vyhrajete, tak at si Brno v euforii nezborite :) myslim, ze dneska bude pod Spilberkem taky hodne veselo Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Byli jste vic nez dustojny souper. Jen davejte bacha, az tu ligu vyhrajete, tak at si Brno v euforii nezborite :) myslim, ze dneska bude pod Spilberkem taky hodne veselo

Neboj, my se s tim snad nejak vyrovname :smile_anim: Sezona jednoznacne veleuspesna a vzhuru do dalsi ... Kdo by rekl loni v zari, ze budemevvicemistri ...No ja jeste pristi nedeli na Kajot Hockey Games a sezona ukoncena ... :gunsmilie:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Potěšila mě včerejší návštěva hvězdou oceněné restaurace Alcron. Příjemné prostředí i obsluha, osobní návštěva mistra Pauluse u stolu, skvělé menu, zvláště pak ústřice. Nepotěšila mě málo vychlazená první láhev vína (Pinot Gris 2006 pozdní sběr, Vinařství Lobkowicz).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...