Petr_P Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Gratulace . Sláva si sice patří vítězům, ale letos asi více než jindy platí okřídlené "Všechna čest poraženým!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Me dneska potesil nakup klobas, tlacenky a uzenyho masa v Pavlicich. Raj klobas. Narval jsem celou prevozni lednici Ochotna pani, vonavy kram, pri kazdem vahani jsem dostal ochutnat.Kanec, jelen, danek, muflon, prase... Celou ZOO jsem si privezl.Nerad jezdim do Vidne pres Hate, nemam rad ty stetky podel silnic a bordely hlasici pocty a ceny devcat, ale asi to budu muset cestou zpet vzdy vytrpet, protoze to uzenarstvi je genialni.Byl jsem tam spokojenejsi nez u Wagnera ve Vidni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Romane I. uz ses ozralej? Zive te vidim, jak prskas po me kapra s teslackou vlajkou kolem ramen, uzij si to jako tenkjat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Sláva si sice patří vítězům, ale letos asi více než jindy platí okřídlené "Všechna čest poraženým!" Jo díky, diplomaticky jsi ocenil, že se mě to říkalo těžce, ale sportovně to uznávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Mistři !!! 6 x 1972/1973, 1986/1987, 1988/1989, 2004/2005, 2009/2010 a 2011/2012 !!! Gratulace! Play-off jak mělo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Romane I. uz ses ozralej? Zive te vidim, jak prskas po me kapra s teslackou vlajkou kolem ramen, uzij si to jako tenkjat Nemam byt proc ozralej jsem doma a v klidu. Dopadlo to dobre. Bylo to zaslouzeny. Kapra jsem tehdy na tebe prskal, protoze jsme byli v Rybarne, pardubickou vlajku jsem pritah do hospody, protoze to je pamatecni zalezitost stara ctvrt stoleti podepsana Haskem, Janeckym, sejbou, Kovarikem, Bezdickem a dalsimi. A chtel jsem Te tim naprdnout. To pro poradek, aby si nekdo nemyslel, ze jak starej vul litam po Pardubicich zabalenej do fangle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Nemam byt proc ozralej jsem doma a v klidu. Dopadlo to dobre. Bylo to zaslouzeny. Kapra jsem tehdy na tebe prskal, protoze jsme byli v Rybarne, pardubickou vlajku jsem pritah do hospody, protoze to je pamatecni zalezitost stara ctvrt stoleti podepsana Haskem, Janeckym, sejbou, Kovarikem, Bezdickem a dalsimi. A chtel jsem Te tim naprdnout. To pro poradek, aby si nekdo nemyslel, ze jak starej vul litam po Pardubicich zabalenej do fangle Dorazil jsem z Ronda, gratuluji Romane I. k mistrovskemu titulu ... Supr zazitek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Dorazil jsem z Ronda, gratuluji Romane I. k mistrovskemu titulu ... Supr zazitek ... Byli jste vic nez dustojny souper. Jen davejte bacha, az v budoucnu tu ligu vyhrajete, tak at si Brno v euforii nezborite myslim, ze dneska bude pod Spilberkem taky hodne veselo Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Byli jste vic nez dustojny souper. Jen davejte bacha, az tu ligu vyhrajete, tak at si Brno v euforii nezborite myslim, ze dneska bude pod Sbilberkem taky hodne veselo Tož Rome, přijmi i mou gratulaci, je to paradox, že nám moc nechybělo a nakonec jste to dotáhli až úplně nejvýše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Byli jste vic nez dustojny souper. Jen davejte bacha, az tu ligu vyhrajete, tak at si Brno v euforii nezborite myslim, ze dneska bude pod Spilberkem taky hodne veselo Neboj, my se s tim snad nejak vyrovname Sezona jednoznacne veleuspesna a vzhuru do dalsi ... Kdo by rekl loni v zari, ze budemevvicemistri ...No ja jeste pristi nedeli na Kajot Hockey Games a sezona ukoncena ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Gratuluju taktéž Až příště Kometa nebude muset dohrávat s náhradníky v útoku, bude to snad vypadat jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 JE TO DOMA ...Krásný PO a super konec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) že jsem našel dost ledu do Campari & Soda Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 potěšil mne velmi příjmený večer s Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Potěšila mě včerejší návštěva hvězdou oceněné restaurace Alcron. Příjemné prostředí i obsluha, osobní návštěva mistra Pauluse u stolu, skvělé menu, zvláště pak ústřice. Nepotěšila mě málo vychlazená první láhev vína (Pinot Gris 2006 pozdní sběr, Vinařství Lobkowicz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 potěšil mne velmi příjmený večer s Panerai Šmarjá, to je KUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Šmarjá, to je KUS Hm, poslintal jsem si klávesnici To bude dobrá rána ale asi co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Chtel jsem si zmerit, jak je na tom ma casomira (SINN U1) s presnosti. Potesilo me, ze od minule nedele udelaly presne 15s do plusu. +3/s den je myslim krasna hodnota. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Potěšila mě úspěšná registrace na TZ-UK. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) Potěšila mě úspěšná registrace na TZ-UK. Já to dnes také asi již po 5. zkusil (aniž bych to tu četl) a jsem tam taky Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky