Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ona je asi po tatínkovi co ?

Ví že ty nejlepší věcí jsou až na dně.:-)

Potěšila mě Berenika. Teď jsme byli na dovolené a už ji nemusíme krmit, naučila se tam jíst sama. Pravda, prasátko je proti ní čistotné zvíře :D

Odesláno

Jeden z našich obrázků měl úspěch a objeví se v prospektech národních parků JAR :) Když se aspoň jeden z turistů zamyslí a na dovolený v Thajsku tuhle sračku nevyzkouší, je to další malej krůček správným směrem. Nová generace snad bude lepší, než jsme byli my a bude se trochu zajímat, možná tam je někde i Vaše děcko, přednáška v ZOO :notworthy: Děcka byli perfektní"

Já jsem asi úplně blbej nebo slepej, ale protože do Thajska jezdím, co že to nemám kupovat? 

Odesláno

Rohy z nosorožce ty bambusáku, zase Decebal, no, jsem rád, že tě ještě nikdo nezabil  :lol2:  Thajsko byl jen příklad, protože tam jezdí úplně každej, stejně jako ty, problém se týká  celé Asie. Jinak na ulici ti to nikdo nenabídne, stejně tak jako na Karlově mostě ti nikdo nenabídne třeba heroin, no"

Já jsem asi úplně blbej nebo slepej, ale protože do Thajska jezdím, co že to nemám kupovat? 

Odesláno

Jsem rád, že se ti to líbí, jinak všechno bude, neboj, ale v EU není nic jednoduché, však to znáš" Pro JAR už jsme vybrali ve spolupráci s více organizacemi nemálé peníze, ale o ty peníze už ani tolik nejde,  jde spíš o postoj člověka jako takového k tomuto problému. Jak říkáš, děcka jsou naše budoucnost, na ty se chce soustředit a to po celém světě, naučít je soužít s přírodou jako takovou,tak snad bude brzy lépe :smile_anim:

Spolupracovať s deťmi super riešenie, ešte lepšie, ako sa obracať na nejaké celebrity. Keď sa deti v tomto veku pre niečo nadchnú, už to len tak nepustia a dokážu pôsobiť na rovesníkov, aj na generáciu rodičov a nakoniec aj na svoje potomstvo. Ten motív nosorožca - biele na čiernej látke je perfektný. Čo tak dať to do distribúcie, na tričká, nech to vidí čo najviac ľudí. Divím sa, že sa toho nechytil nejaký známy módny tvorca. Ľudia by mohli vyjadriť svoj postoj a zisk by šiel na dobrú vec.

Návštěvník
Odesláno

Jsem rád, že se ti to líbí, jinak všechno bude, neboj, ale v EU není nic jednoduché, však to znáš" Pro JAR už jsme vybrali ve spolupráci s více organizacemi nemálé peníze, ale o ty peníze už ani tolik nejde,  jde spíš o postoj člověka jako takového k tomuto problému. Jak říkáš, děcka jsou naše budoucnost, na ty se chce soustředit a to po celém světě, naučít je soužít s přírodou jako takovou,tak snad bude brzy lépe :smile_anim:

TI lidé si to asi bohužel ani neuvědomujou mnohdy, navíc z toho počítám ani skoro nic nemají. Souhlasím, že klíč je nejspíš ve vzdělávání dětí, aby na tom byly lépe než jejich rodiče. Tady máš odkaz na podle mě velmi zajímavé video, které je o vzdělávání dětí obecně. Mimochodem to video, a že jsou lidi jako je pan Mitra, mi taky dělá radost, takže nejsem offtopic :D http://www.ted.com/talks/lang/cs/sugata_mitra_shows_how_kids_teach_themselves.html

Odesláno

Teď mě potešilo, po vygruntování bytu ( umytí oken a pod. ), že když jsem se svalil k Tv, že ve 21.40 dávaj můj oblébenej film- Bullitův případ. Snad u něj neusnu.

Odesláno

Teď mě potešilo, po vygruntování bytu ( umytí oken a pod. ), že když jsem se svalil k Tv, že ve 21.40 dávaj můj oblébenej film- Bullitův případ. Snad u něj neusnu.

Kde pls?  Hodlám se taky svalit.. :D

Odesláno

vozítko úspěšně prošlo technickou kontrolou s jednou drobnou chybičkou-malé poškození skla neomezující výhled. Byl jsem zvědavý jak si brzdová zkušebna poradí se stálým pohonem všech kol. Pokud se totiž roztočí jedna náprava a druhá stojí, začne se zavírat mezinápravová spojka a prostě to rozjede. Brzdová zkušebna si poradila jednoduše-nijak. Technik asi věděl co to obnáší, jen se zeptal jestli to má stálý AWD a do žádných experimentů se nepouštěl. Jen zkusil ručnici zatáhnout a rozjet se. Válce se nekonaly. Takže jen ten ťukanec na skle, drobné seřízení jednoho světla, upozornění na vybledlou oranžovou žárovku v blinkru. Kupodivu se mi povedlo to zespoda umejt, žádný bláto na nás nevypadlo.

Odesláno

Jo, jo. Film super a v souvislosti s tímto vláknem ty auto honičky jsou z toho nejlepší.

Odesláno

Dostal jsem zpátky papíry, ten samý případ jako Kamil. :cheers:  Zjistil jsem, že to mělo řadu výhod, po obědě si můžu dát pivo. Do práce jsem si zvyknul jezdit na kole a baví mě to, takže v tom pokračuju. Pokud někam potřebuju zajet autem, tak jedu firemním, které parkuju ve firmě. Blbý je, že mi doma stojí 2 auta který nepoužívám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...