Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

McStinger, ciwe banány... Já myslel, že na Slovensku frčí tak papriky... Že by to očekávány subtropický klima přes jihovýchod přišlo o půl století dřív? ;)

Mě dneska potěšila dětská narozeninová oslava. Zaprvé protože byla na zahradě vinotéky, zadruhé protože jsem tam potkal dceru našeho blahorodí rootadmina a zatřetí spolužáka z gymplu, kterého jsem neviděl čtvrt století. A před měsícem jsem potkal jiného spolužáka na zkouškách dětí ve WingTsun.

...prej velkoměsto :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkně vám to kvete, pánové. U nás se paní celý den flákala, rašící květy jsme byli okukovat jenom v parku, no a já jsem hrdý na to, jak jsem se dneska rozjel v kuchyni - za 2,5 hodiny máme připraveno jídlo až do čtvrtka (jedno bude dvakrát, nějak to prostřídáme) a ještě jsem zbytek žampionů zamíchal do vajíčka a vyrobil omeletu k večeři - okamžitý nápad, taková blbost, a co to udělalo radosti. K tomu po včerejšku mám zase pocit, že mám po bytě dostatek hodinek - dohromady dost důvodů plácnout to do tohohle vlákna  :cool02:

Odkaz ke komentáři

...prej velkoměsto :D

Připomněls mi, jak jsem loni potkal kamaráda původem z Malé Hané, odkud se známe, který teď už roky žije v Brně, Prahou tenkrát jenom projížděl a skočil si do obchodu pro svačinu - tam jsme se srazili mezi regály. Celá tahle planeta je zatraceně malá  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Fčera mě potěšil místní mod a kulinářský guru Roman, udělal mi guided tour po SAPĚ s ochutnávkou. Postupně jsme měli křupavý bůček (naštěstí až potom mi ukázal "gril" - chlapíka s letlampou, rouškou a ventilátorem u mini tavící pece), krevetové letní závitky a na závěr domácí plněnou bagetu z těsta, který tam paní sama vyhnětala mezi stěnama z pytlíků mouky Penam.

Pak jsme ještě prošli velkou samoobsluhu, menší korejský krámek s přípravkama na potenci (samej žen-šen) a kimči a zakončili vše v mini obchůdkách s hanojskejma specialitama. Koupil jsem pro manželku krevety (tyhle sou nejlepčí pané) a pro děti malej meloun v zelený síťce s ouškem. Bylinky jsem nechal na příště. Bylo to krásný. Lepší průvodce není, Romanův stín se jen mihne ve výloze restaurace a drobné asiatky už krouhají zelí a bylinky a řikají achoj.

Ani mi nic nebylo, po tom jídle. Ani mě žádnej malej fotbalista netrefil mičudou, ani nepřejela krásná drobná holka v ML Mercedesu. Hodinky jsme žádný neviděli.

Odkaz ke komentáři

Dnes mne potěšily dvě věci. Balíček od Iztapy, který by mne měl hodinkově na hodně dlouho uklidnit. A šťastný konec jedné infarktové situace....jedna známá, jejíž manžel obchoduje s palivovým kondicionérem v tabletách, nám chtěla dát testovací vzorek a protože naše děti chodí do stejné školy, tak to chtěla ráno předat manželce, ale protože se minuly, tak to dala naší dceři (1. třída) ať to dá potom mamce. No a co se stalo? Naše dcerka a další dvě holky si ty tabletky zobly (nevím kdo koho vyhecoval), myslely si, že je to nějaká dobrota a když zjistily co to vlastně je, tak to řekly paní učitelce, kterou v ten moment málem doslova j.e.b.l.o. No, takže jim zavolaly záchranku a hurá do nemocnice. Tablety naštěstí obsahují hlavně železo a holky neměly žádné subjektivní obtíže, tak si je nechali jeden den na pozorování a řadu vyšetření. Dneska je pustili domů a nic jim není. Všechny odběry v normě, jen trochu zvýšená hladina železa v krvi :) No mám dost. Teď se tomu už směju, ale včera mi moc do smíchu nebylo. 

Odkaz ke komentáři

Dnes mne potěšily dvě věci. Balíček od Iztapy, který by mne měl hodinkově na hodně dlouho uklidnit. A šťastný konec jedné infarktové situace....jedna známá, jejíž manžel obchoduje s palivovým kondicionérem v tabletách, nám chtěla dát testovací vzorek a protože naše děti chodí do stejné školy, tak to chtěla ráno předat manželce, ale protože se minuly, tak to dala naší dceři (1. třída) ať to dá potom mamce. No a co se stalo? Naše dcerka a další dvě holky si ty tabletky zobly (nevím kdo koho vyhecoval), myslely si, že je to nějaká dobrota a když zjistily co to vlastně je, tak to řekly paní učitelce, kterou v ten moment málem doslova j.e.b.l.o. No, takže jim zavolaly záchranku a hurá do nemocnice. Tablety naštěstí obsahují hlavně železo a holky neměly žádné subjektivní obtíže, tak si je nechali jeden den na pozorování a řadu vyšetření. Dneska je pustili domů a nic jim není. Všechny odběry v normě, jen trochu zvýšená hladina železa v krvi :) No mám dost. Teď se tomu už směju, ale včera mi moc do smíchu nebylo. 

jen tak ze zvědavosti, k čemu je taková věc dobrá?

Odkaz ke komentáři

jen tak ze zvědavosti, k čemu je taková věc dobrá?

Prý spoří palivo a čistí motor...víc o tom nevím, motorům nerozumím, nezkoušel jsem to a ani jsem to neměl v plánu.

edit: poprvé jsem o tom vlastně slyšel až když to moje dcera sežrala :)

Upraveno uživatelem David_B
Odkaz ke komentáři

mě to nejdřív taky napadlo ale pak jsem si říkal jestli to spíš nebude nějaká vitamínová nálož, že jako ten kondicionér, na zlepšení kondice a tak nějak.  Bobule do benzínu tak trošku znám, kdysi jsem jednomu prodejci tak rozmontýroval propagandu že kvůli mě smazali web. Měli tam takový pitomosti že to prostě nešlo nechat bez trošky zábavy. Vlastně jsem jen chtěl vědět co to je ten "plošný moment setrvač" a jak to udělali z "nejlepších minerálních olejů" když to současně "neobsahuje žádné ropné látky".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Asi by to mělo patřit do muziky, ale udělalo mi hroznou radost, tak to švihnu sem. Dnes jsem si konečně koupil lístek na festival Mighty sounds v Táboře, kde poprvé naživo uvidím svoji nejoblíbenější kapelu - bostonské Dropkick Murphys. K nirváně by patřilo, kdyby s nimi přijely i ty irish dancers, Z nich omdlévám  :blush02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...