Ondrej71 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Dva volné vstupy na Colours Gratulace
Ondoni Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Gratulace Dík, těším se jak cyp. navíc se mi dnes podařilo sehnat ještě jeden lupen za prvotní cenu pro třetího do party...takže dneska by to docela šlo
wizard-ov Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 22 hodin mne dělí od každoročního čtyřdenního resetu (bez bab, bez nealka, skoro bez spánku, bez roboty) s dalšími třinácti magory - těším se jak cyp....
Chumpus Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 (upraveno) potěšilo mě, že už zbývají jen tři dny Upraveno 2. července 2014 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Konecne som zohnal poriadne svetlo na svojho cruisra. Je to origo z traktora. Ked som ho objednaval, tak som sa pobavil, pretoze sa ma pytali, ci chcem prave, alebo lave.....a JA, ze mi je to jedno, ja to chcem na bajk!!!...tym musela "padnut sanka", ked to cítali :) Chlope, tolko parady a plastove pedale..? AU!
marosh Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 potěšilo mě, že už zbývají jen tři dny Tak to závidím.
Rodkopf Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 potěšilo mě, že už zbývají jen tři dny Co to je, resp. jak to probíhá? Závidím a přeju ať si to užiješ! Niii!
Chumpus Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Co to je, resp. jak to probíhá? Závidím a přeju ať si to užiješ! Niii!Je to jedno z jejich reunion vystoupení v londýnské O2 areně. První bylo včera, poslední pak bude 20.7. a chystá se z něho živé vysílání do kin v celém světě, takže máte šanci.Co jsem po očku koukal na reporty ze včera, je to směska starých skečů, za což místy dostaly docela čočku. Reakce jsou tak rozporuplné, ale mně to je jedno. Je mi jasný, že to dělají čistě kvůli penězům. Já je i tak chci vidět. Je to humor, na kterém jsem vyrůstal, součást mého dětství a mládí, na večery s ČT2 vzpomínám dodnes. Takže jsem šťastný, že se naskytla šance získat lístek, a že jedu, protože další šance nejspíš nebude.
NobodyR Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 konečně...... http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/uz-ne-jen-prestupek-stoceni-tachometru-je-trestny-cin-rozhodl-soud-1098462#utm_source=zive&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=boxe15
KFL Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 (upraveno) konečně...... http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/uz-ne-jen-prestupek-stoceni-tachometru-je-trestny-cin-rozhodl-soud-1098462#utm_source=zive&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=boxe15V čem to jako pomůže proti stávající úpravě? Podvod je to už dneska... edit: http://www.autorevue.cz/staceni-tachometru-trestnym-cinem-zbytecne-a-neucinne-komentar Upraveno 3. července 2014 uživatelem KFL
kuncák7 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Že prožívám svou hodinkovou nirvanu- konečně jsem se dostal ke svým vysněným Fortis B42 ( mám sice Flipry a vintage chrono od Fortisu ), ale tohle byl dlouho můj sen. Snad mě vydrží dlouho a já se dopracoval ke svým "definitivním" nebo aspoň jedněm z nich.
McStinger Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Mám doma (mimo iné) staré šedé tepláky, ktoré sa už hanbím nosiť aj po byte. A dneska som zistil, že presne také sú súčasným módnym hitom tejto sezóny. Tak som rád, že ich zase môžem smelo používať. Ono je to aj praktické. Baby, čo sa presúšajú po Auparku v tom síce vyzerajú všelijako, ale zase keď prídu domov, nemusia sa prezliekať. Šup! Kýbel, voda, mop a poďho umývať barák.
McStinger Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 ...to mne zajímá, hoď foto! Mám jedny parádní kraťasy, které už žena tajně vyhodila, ale jsem na to přišel a vyndal je z popelnice. Jelikož jsem měl radost, tak jsem ji ani nepotrestal. Takéto niečo, len toto už sú luxusné s leopardom, aby si krásavicu nepomýlili s upratovačkou. Ale aj chlapov (aspoň myslím) som v tom videl. Inak aj rozchniapané džínsy sa nosia, jednu prerastenú cicu som videl, skoro z nich vypadávala. Tak tiež musím pozrieť skriňu, či tam nemám nejakú vzácnosť. A dobre si urobil, že si tie kraťasy zo smetiaku vybral, budeš za modela. http://jbfashion.sk/damske-leginy-a-nohavice/603-damske-sede-teplakove-nohavice-so-vzorom-leoparda.html
maco70 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Manu Chao na Rock for People. :-)
MJ. Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) rozchniapané džínsy= roztrhaný?tzv Sagi stajl? Upraveno 4. července 2014 uživatelem the MJ
Hodo65 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Hasiči nám zachránili "kozu" . Jen prej měla trošku odřenej čumáček .http://www.novinky.cz/krimi/341267-silne-paze-hasicu-zachranily-kozu-z-jimky-vyvazla-jen-s-odrenym-cumackem.html
Rodkopf Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Je to jedno z jejich reunion vystoupení v londýnské O2 areně. První bylo včera, poslední pak bude 20.7. a chystá se z něho živé vysílání do kin v celém světě, takže máte šanci.Co jsem po očku koukal na reporty ze včera, je to směska starých skečů, za což místy dostaly docela čočku. Reakce jsou tak rozporuplné, ale mně to je jedno. Je mi jasný, že to dělají čistě kvůli penězům. Já je i tak chci vidět. Je to humor, na kterém jsem vyrůstal, součást mého dětství a mládí, na večery s ČT2 vzpomínám dodnes. Takže jsem šťastný, že se naskytla šance získat lístek, a že jedu, protože další šance nejspíš nebude. Přesně jak říkáš, nebude to jako kdysi, ale určitě to bude stát za to...já jsem třeba nikdy neviděl Cimrmany na živo a už neuvidím ( a to mám nakoukané všechny hry ). MP teda asi taky propásnu, tak Ti přeju, ať si to co nejvíce užiješ a pak nám o tom poreferuješ.
Jivl Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 ...tyto fotky!to je.....nádhera........běhá mi mráz po zádech, brrrr.....
Doporučené příspěvky