Jeronimo Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 20:18, Wanderer napsal: Narodila se mi dcera Adelka. Nadherna holka. Jeste mi to poradne nedoslo.Ještě jednou gratuluji, abych si mohl ještě jednou nalít a aby byla malá zdravá V 26. 8. 2014 v 22:46, Lamiczka napsal: Není to ten skoro slepej bývalej primář z Brna. Sestra k němu chodila na masáže a mobilizace a vyjadřovala se hodně podobně... Prýt o byla pecka a pomohl ji od bolestí hlavyNení, ale tenhle zase pajdá na levou nohu. V 27. 8. 2014 v 8:33, Klotzman napsal: Hele to by mě zajímalo, zvlášť kdyby byl z Brna. Můžeš mi napsat nějaký kontakt na něj, jestli si ho teda nesušíš pro sebe?Bohužel, nebo bohudík pán není z Brna, ale z Otrokovic. Kdyby tě přesto zajímal, tak ti pošlu kontakt v SZ, ikdyž ho suším pro sebe.Včera večer jak jsem zalehl, tak ráno jsem se nemohl probudit. Zapomněl jsem doma firemní mobil, po třech letech pravidelného nošení hodinek jsem jel poprve bez nich a byl jsem rád, že jsem vůbec trefil do práce. První co jsem udělal, tak jsem přeskládal PC na stole, protože jsem měl osel monitor na levé straně. Takže jsem sedm let seděl rovně a čuměl do leva. Ještě pár let a měl bych hlavu pod pažů. Je mi jasné, že jedna návštěva nevyřeší léta traumat z posiloven, klimatizací, otevřených oken v autě, průvanů a jízd na fichtlovi za sněhových bouří o boží hodu. Jinak musím říct, že momentálně se cítím náramě
Klotzman Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Hmm, do Otrokovic nejedu, na to jsem línej. Mimochodem, já mám monitor vpravo, takž sedím rovně a čumím doprava. Jsem si úplně oddychl, že ho nemám na špatné straně jako ty...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Jsem si tak zbůhdarma klikal u doktora na fórum a objevil jsem pěknou sbírku...http://forum.chronomag.cz/index.php?/best-content/A navíc je moje fotka hned druhá...Pěkné... Proč jsem je vlastně prodával...
mrcoudy Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 V 26. 8. 2014 v 20:18, Wanderer napsal: Narodila se mi dcera Adelka. Nadherna holka. Jeste mi to poradne nedoslo.Velká gratulace , taktéž čekáme každým dnem...
zhrado Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Wanderer gratulujem A dnes ma potešili nácviky na Sliači.
McStinger Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 V 28. 8. 2014 v 13:37, bandicoot napsal: Jsem si tak zbůhdarma klikal u doktora na fórum a objevil jsem pěknou sbírku... http://forum.chronomag.cz/index.php?/best-content/ A navíc je moje fotka hned druhá... Pěkné... Proč jsem je vlastně prodával...Krásne fotky, ďakujem za link... No toto, veď aj moje Marinusy tam sú
African Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Zahájení festivalu a tři dny blaha, se těším na filmy jak malej kluk Samej král to tam dnes byl, Prachtel, Rakoncaj, Jaroš .....
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 V 28. 8. 2014 v 13:37, bandicoot napsal: Jsem si tak zbůhdarma klikal u doktora na fórum a objevil jsem pěknou sbírku...http://forum.chronomag.cz/index.php?/best-content/A navíc je moje fotka hned druhá...Pěkné... Proč jsem je vlastně prodával... sakra, tyhle fotil tehda Stopa
Mupa Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 V 25. 7. 2014 v 17:05, Pirx napsal: Me dnes naprosto znicil personal Omegy na Staromaku.... neco takovyho bych v CZ ani ve snu necekal... sel jsem koupit hour vision a nakonec nemam nic, misto toho cekam na tohle: http://www.omegawatches.com/planet-omega/watchmaking/baselworld-2014#!/seamaster-300-master-coaxial Fakt velikej palec nahoru za chovani k potencionalnimu zakaznikovi a dokonaly znalosti sortimentu soucasneho i budouciho.Wou, nádherný Omegy . A co se stalo ? V českých obchodech když nezaklepeš peněženkou jsi obtížný hmyz
RomanP Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Potěšilo mě, že po týdnů dnes nenosím s vypnutým mozkem skříně a krabice a normálně bydlíme v novém.
David_B Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Narozeninový dort od mé ženy (nedělala jej ona)
Chocholusik Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Koniec mesiaca a 4dni volna..a balicek: Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Výbornej horolezecký festival :-) super lidi, pohoda a slunečný počasí, začlo pršet až dnes ve čtyři, když jsme odjeli" Jsem smutný, že se zase všichni sejdeme až za rok :-( Krásnej víkend....
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Konec prázdnin . Děti zase hybaj do školy a více klidu na práci .
Tittus Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 V 31. 8. 2014 v 17:38, Sphinxx napsal: Konec prázdnin . Děti zase hybaj do školy a více klidu na práci . Přesně tak, Davide, čekal jsem na ten den jako na zázrak
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Tak to jsme dva, letos se mi to zdálo neskutečně dlouhé.
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 no mě se zase zdá, že to hrozně rychle uteklo, za chvíli podzim, zima a zas ty bílý s....
M3maniac Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Pohodovej srázek chronomagorů v Beskydech :-)
Tondaa73 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Mne potěšilo znovunalezení stanice MEZZO na kabelovce. Byl jsem tak bezradnej takhle při neděli mezi těma Géňama a Vandamama, že mne fakt potěšila parta lidí v oblecích, co hrajou Dvořáka..... :-)
Doporučené příspěvky