Wanderer Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Taky jsme ho doma měli. Už toho bez blinkrů v těch křídlech. Pamatuju se, že se v tom táta pořád hrabal. Občas jsem mu v něm chodil uklízet a vysát, poskládat nářadí. U toho jsem nacházel různé mince, nejčastěji dvoukoruny, pětikoruny to už byl slušnej poklad, s tím se dalo něco podniknout. Pak jsem si pořídil pionýra a kradl tátovi benzín. To mělo takovou spotřebu, že to nikdy nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Potěšilo mě, že konečně po půl roce jsem se dokopal k dedomování ledky. Ani bych do toho nešel, ale protože byla ledka popatlaná od nějakého sajrajtu už od novoty(za což jsem dostal velko slevu). Problém bylo dostat se na ledku, protože baterka je nerozebiratelná, takže jsem musel navrtat 1mm dírky do nerez kroužku kolem skla a pak poměrně speciálníma kleštěma na segrovky vytáhnout. Pak to šlo ráz na ráz. Sklo ven,reflektor ven a ledka ven nešla...takže veškerý tréning na 3 zakoupených XP-G2 byl celkem k ničemu. Musel jsem operovat uvnitř, ale podařilo se. Dřív svítila baterka naprosto suprovým neutrálním odstínem, ale teď je teplá. Každopádně mě potěšila srovnávačka s velkým bráchou. Konečně mám skutečně kapesní dělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 No a hodinkově mě potěšilo, že jsem dodělal sponu. Prostě prudce produktivní den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Taky jsme ho doma měli. Už toho bez blinkrů v těch křídlech. Pamatuju se, že se v tom táta pořád hrabal. Občas jsem mu v něm chodil uklízet a vysát, poskládat nářadí. U toho jsem nacházel různé mince, nejčastěji dvoukoruny, pětikoruny to už byl slušnej poklad, s tím se dalo něco podniknout. Pak jsem si pořídil pionýra a kradl tátovi benzín. To mělo takovou spotřebu, že to nikdy nepoznal. Ty jo, to mi ani nepřipomínej. Musel jsem čas od času chodit šlapat na pedál, když pod tím táta ležel. A hrozně mě to nebavilo. Já na ta auta vlastně nikdy nějak moc nebyl. Jediné, co mě na nich kdy bavilo, byl ten jejich design. Si pamatuju, jak jsem si vystřihoval ty kartičky (tuším) ze Světa motorů... a jak jsem byl zamilovaný do Audi. Samozřejmě čistě platonicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Od 2 nehulim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 jeste porad nehulis?psal jsi t v 0:20...btw ja deset tydnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Chvilku jsem přemýšlel, jestli tohle nepatří do vlákna " co mě právě naštvalo", ale ať každý posoudí sám.Rozhovor se šéfem českých muslimů Muhamedem Abbasem na tv h@vna: http://tn.nova.cz/clanek/je-islam-hrozba-pro-cr-ptejte-se-sefa-ceskych-muslimu.htmlZajímavé obličejové kreace moderátorky po otázce z času 27:16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Neskutočný záver konferenčného finále NFL - Packers vs Seahawks. To bolo niečo, čo som už teda dlho nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Chvilku jsem přemýšlel, jestli tohle nepatří do vlákna " co mě právě naštvalo", ale ať každý posoudí sám.Rozhovor se šéfem českých muslimů Muhamedem Abbasem na tv h@vna: http://tn.nova.cz/clanek/je-islam-hrozba-pro-cr-ptejte-se-sefa-ceskych-muslimu.htmlZajímavé obličejové kreace moderátorky po otázce z času 27:16Na to se nedá dívat, tomu hotentotovi není vůbec rozumět. To už rákosník od nás z večerky umí mluvit líp a ani to není šéf českých rákosníků...teda pokud vím. Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Modro, pršůtek, víno a super lyžování :-) nic víc snad člověk k životu nepotřebuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Modro, pršůtek, víno a super lyžování :-) nic víc snad člověk k životu nepotřebuje...Mozna jen toho nesnesitelneho otce, ktery te necha tvrde pracovat a obcas da vyplatu, abys mel ten prsutek cim zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Mozna jen toho nesnesitelneho otce, ktery te necha tvrde pracovat a obcas da vyplatu, abys mel ten prsutek cim zaplatit Nickolasi, nickolasi, nehraj si se sirkama..... lidi, který neznáš se nepomlouvaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Afri, tak to je paráda...užívej. Kde konkrétně jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Klausberg Itálie, jižní tyrolsko' ale s mým překvapením je to spíš Rakousko :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Od ctvrtka v nemocnici a dnes navsteva,hadejte co dovezla? Me milacky :-))))),plna hodinkovnice. No nejsem fakt magor? Byl jsem bez jich jak nahej.A do toho ty sestricky fakt mladnou,poslouchat se to neda- telatka mlada,ale kdyz vypnu zvuk a pustim jen obraz,tak je me fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 A co ti je? Drzim palce, neumim si predstavit jit do nemocnice bez hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Chodim od rijna se svym ctyrletym synem kazde pondeli na Kung-fu. Casto se mi nechce, ale pak mam vzdycky radost, ze jsem neco udelal pro kluka i pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 A co ti je? Drzim palce, neumim si predstavit jit do nemocnice bez hodinek :-)Nevim,zkolaboval jsem ve fronte v lekarne pri cekani na prasky,takze me sanitka vzala do nemocnice "nepripraveneho". Jinak bych si vzal aspon 2 kusy. Uz je ale lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Aha :-( tak drzim palce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Nevim,zkolaboval jsem ve fronte v lekarne pri cekani na prasky,takze me sanitka vzala do nemocnice "nepripraveneho". Jinak bych si vzal aspon 2 kusy. Uz je ale lip. Sakra kuncáku! Ty mě děsíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky